ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja) atau email ke dropshiprafica@gmail.com

Untuk urusan order call / Whatsapp Puan Yanni 012-318 4080 @ Support 012 500 5161

PROMOSI

* Satin Skin Premium RM 140
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 55 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 210

* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105 / Diamond RM 120
* Radiance Signature RM 155

* Qu Puteh Komestik RM 85

* Tabita Trial Set (s) Rm80

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Friday, 27 March 2015

Thalia Silky Cream


HARGA : RM 59.90
FREE POSTAGE SM



BAHARU! Thalia Silky Cream keluaran diperkaya dengan Ekstrak minyak argan tulen, terkenal dengan panggilan 'Golden Oil' yang berasal dari Kepulauan Morocco. Minyak Argan sangat kaya dengan vitamin E yang terbukti dapat menutrisikan kulit wajah hingga ke dalam lapisan kulit & membantu mencerahkan warna/tona kulit., memudarkan parut jerawat/jeragat, menghaluskan tekstur kulit, menyamarkan noda hitam, mengecilkan pori-pori agar sentiasa anjal & muda! Formulasinya sesuai untuk kulit sensitif dan semua jenis kulit.

Cara Penggunaan:
Sapukan Thalia Silky Cream secara merata pada wajah & leher yang sudah dibersihkan. Sebaik-baiknya digunakan bersama rangkaian Megah Perawan yang lain. Boleh digunakan siang & malam.

Untuk kesan optimum, amalkan minuman Thalia Extra White keluaran Megah Perawan untuk kulit lebih cerah, anjal & gebu bersinar!

-Memudarkan parut jerawat/jeragat
-Menghaluskan kulit
-Menghilangkan noda hitam
-Mengecilkan pori-pori agar sentiasa anjal
-Sesuai untuk kulit sensitif dan semua jenis kulit

Krim Enfuselle Eye Treatment dari Shaklee



krim mata shaklee

 1 tube (14ml)
HARGA : RM52.50
POSLAJU RM 6 SM / RM 10 SS


Krim Enfuselle Eye Treatment dari Shaklee boleh membantu anda mengatasi masalah ini. Fungsi utama krim ini adalah untuk memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap; termasuklah lingkaran gelap di bawah mata.
Ia amat berkesan dalam tempoh yg tidak terlalu lama. Mengamalkannya secara konsisten setiap hari boleh memberikan kesan positif seperti berikut:
  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
  • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
  • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
  • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
  • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
  • lembut di sekitar mata
  • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir
Jika garis halus di sekitar mata serta lingkaran gelap di bawah mata amat mengganggu keselesaan anda terhadap kecantikan wajah anda, Krim Eye Treatment Enfuselle ini adalah apa yg anda AMAT PERLUKAN. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi, serta tidak mengandungi bahan kimia yg boleh mendatangkan kesan sampingan buruk ke atas kulit anda.


AURAWHITE SKIN SPA WHITE DIAMOND SKINCARE 4 IN 1 (SM)



SET EKSKLUSIF 4 IN 1 AURAWHITE SKINSPA 
HARGA : RM 150.00

PROMOSI RM140 (SM) RM145 (SS)

FREE POSLAJU
 
• terdiri daripada
 Diamond Deep Cleanser
WhiteDiamond Serum
CC Crème Spf 35
Phyto Night Cream.

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
PERCUMA SAMPLE AURAMAGIQUE SEBAGAI TREATMENT WAJAH.
CEPAT CEPAT GRAB IT FAST !


KENAPA PERLU MEMILIH PRODUK AURAWHITE SKINSPA ?
► Produk ini Selamat, Halal , Tiada Bahan Kimia Terlarang.
► Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia
► GMP, HACCP, FRANCE Technology System & BUMIPUTERA
► Di formulasikan dari Perancis dengan rumusan bahan-bahan berkualiti tinggi
► Antara bahan Utama adalah dari Ekstrak Protein Berlian, L-Glutathione, Hyaluronic Acid, Ekstrak Bunga-bungaan seperti Chamomile, Sakura, Pheony dengan memberi kelainan dari produk yang ada di Pasaran.
► Kesan Seawal 5 hari.
► Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
► Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
► Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten.
► Produk yang mendapat permintaan yang tinggi
► 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.
► Mesti Cuba baru tahu Kesannya



SET TRIAL AURA WHITE BEAUTY





SET TRIAL AURA WHITE SKIN SPA
HARGA : RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POSTAGE

 FENOMENA PUTIHKAWKAW
BETUL KE NIEE. KE PROPA ?

Siapa nak kulit makin PUTIH dalam 5 hari sahaja.Bukan Janji Tapi Pasti hehe

Sejak permintaan tinggi Aurawhite Skinspa weolls hari ini lancarkan Set Trial Skincare Pencerahan 5 - 7 hari makin putihgebus halus mulus. Tak Caya Kena Cuba baru tahu hasilnya.
Fenomena Putih Kaw Kaw Punye. 

Satu set ada 4 produk 
Deep Cleanser
Stemcell Collagen Serum
Silky CC Creme untuk Siang
Stem Night Cream untuk malam.

Kulit bukan putih jer glowing glowing gituuu

FENOMENA KECANTIKAN TERKINI! AURAWHITE SKINSPA REGIM PERAWATAN WAJAH EKSKLUSIF UNTUK PENJAGAAN KULIT WAJAH ANDA. MESTI CUBA PRODUK BERKUALITI TEKNOLOGI DARI PERANCIS. PASTI ANDA JATUH CINTA!  
Jerawat Jeragat Kulit Kusam Kendur Blackhead Whitehead Tona Kulit tak sekata Buntu untuk cari Skincare yang berkesan dan Selamat ? 

Antaranya Kebaikan Utama SKIN SPA WHITE DIAMOND :

- Fomulasi dari pakar kecantikan yang berpengalaman dan dikaji secara klinikal oleh doktor pakar,terhasil produk premium yang sesuai untuk semua jenis kulit.

- Ia bertekstur halus dengan penyerapan yang 1000x lebih dalam.

- Membersih,menyegar,melembap secara menyeluruh dengan partikel mikro meningkatkan 3x ganda kolagen elastin bagi merawat kedutan,garis halus & anti penuaan.

- Ia melindungi dari radikal bebas & anti penuaan.Menerusi formulasi Intensive Bio Lift ia dapat menegangkan kulit,struktur kulit lebih anjal tidak perlu suntikan atau rawatan laser.

- Membentuk sel kulit lama kepada sel kulit baru dengan proses yang lebih halus.Ia menghasilkan kulit yang baru yang lebih cerah * gebu serta kelembapan kulit dibekalkan dengan bahan aktif Hyaluronic Acid meningkatkan elastiksiti berterusan.

- Gabungan formula berungsi menghalang pembentukan melanin,memudarkan pigmentasi,mengurangkan tompok hitam,menyamaratakan tona kulit & kulit wajah lebih awet muda,cerah gebu sempurna dapat dilihat dalam 7hari pemakaian rejim perawatan wajah exclusive ini.





CARA PENGGUNAAN :

WAKTU SIANG :
DIAMOND DEEP CLEANSER

Picit cleanser pada tapak tangan campurkan sedikit air , buihkan dan sapu seluruh muka dengan putaran membulat ia membantu membersih kotoran & sisa mekap, melembutkan kulit dengan khasiat buah-buahan & stem sel dapat meremajakan wajah anda dengan rumusan PH seimbang. Bilas wajah dengan air bersih tekapkan dengan tuala bersih.

WHITE DIAMOND SERUM
Picit sekali serum kemudian sapukan serum seluruh wajah. Serum rawatan dari stem sel & kolagen meningkatkan penghasilan kolagen peptida pada kulit serta mempercepatkan pemulihan sel. Kulit lebi cerah, anjal , sekata & halus. Serum rawatan intensif ini dapat menentang kedutan , garis halus, jeragat dan bintik hitam.

CC CREME SPF35
Pelindung matahari dengan tekstur mousse sangat lembut pada kulit anda. Sapukan seluruh muka molekul nano meresap pantas ke dalam kulit untuk melembap dan meyuburkan kulit secara intensif agar kulit lebih lembut dan halus. Dengan pelindungan UV SPF 35 melindungi kulit dari sinaran UVB dan UVA.

(produk tambahan luxuria Magique Toner gunakan sebelum white diamond serum )

WAKTU MALAM :
DIAMOND DEEP CLEANSER

Picit cleanser pada tapak tangan campurkan sedikit air , buihkan dan sapu seluruh muka dengan putaran membulat ia membantu membersih kotoran & sisa mekap, melembutkan kulit dengan khasiat buah-buahan & stem sel dapat meremajakan wajah anda dengan rumusan PH seimbang. Bilas wajah dengan air bersih tekapkan dengan tuala bersih.

WHITE DIAMOND SERUM
Picit sekali serum kemudian sapukan serum seluruh wajah. Serum rawatan dari stem sel & kolagen meningkatkan penghasilan kolagen peptida pada kulit serta mempercepatkan pemulihan sel. Kulit lebi cerah, anjal , sekata & halus. Serum rawatan intensif ini dapat menentang kedutan , garis halus, jeragat dan bintik hitam.

PHYTO STEM NIGHT CREAM
Sapukan krim malam ke seluruh wajah ia membantu menyihatkan dan memulihkan sel kulit untuk meningkatkan tekstur kulit lebih halus & mulus. Ia membekalkan kelembapan, memudarkan cela dan tompok gelap, mengurangkan kedutan & garis halus.

PERCUMA : SAMPLE AURAMAGIQUE
calit 5 dot nipis pada wajah kemudian sapukan seluruh wajah. Ia membantu untuk menangani masalah kulit sebagai krim merawat pemulihan sel kulit baru. Digunakan selang sehari pada waktu malam sahaja.

(produk tambahan luxuria Magique Toner gunakan sebelum white diamond serum )

**** sekiranya anda mempunyai masalah jerawat yang teruk boleh menggunakan BLEMISH SERUM dimana ia membantu untuk mengecutkan jerawat dalam 24 jam kesan dapat di lihat.

KENAPA PERLU MEMILIH PRODUK AURAWHITE SKINSPA ?

• Produk ini Selamat, Halal , Tiada Bahan Kimia Terlarang.
• Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia
• GMP, HACCP, FRANCE Technology System & BUMIPUTERA
• Khidmat Nasihat Dari Pakar Kecantikan Yang Berpengalaman
• Di formulasikan dari Perancis dengan rumusan bahan-bahan berkualiti tinggi
• Antara bahan Utama adalah dari Ekstrak Protein Berlian, L-Glutathione, Hyaluronic Acid, Ekstrak Bunga-bungaan seperti Chamomile, Sakura, Pheony dengan memberi kelainan dari produk yang ada di Pasaran.
• Kesan Seawal 5 hari.
• Merawat komponen sel kulit secara mendalam.
• Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit.
• Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten.
• Produk yang mendapat permintaan yang tinggi
• 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.
• Mesti Cuba baru tahu Kesannya…




AURAMAGIQUE 10 IN 1 BENEFITS (SM)

RM 60 SM / RM 70 SS

Diperkaya dgn bahan pencerahan kompleks efektif 10x ganda kuasa pemulihan untuk lebih halus dan lembut. menangani tompok gelap, melanin & pigmentasi. Membantu menyihatkan dan memulihkan sel kulit. mengecutkan jerawat, cela serta bintik hitam.memerangi kekusaman kulit dan tona tidak sekata untuk kulit sempurna dan berseri-seri. Mengandungi vitamin E yang tinggi utk memudarkan parut dan meningkatkan penyerapan pantas nutrien ke dalam kulit, Mengurangkan kedutan dan garis halus.

Cara penggunaan :

Selepas menggunakan PHYTO STEMCELL NIGHT CREAM sapukan auramagique dengan lembut sehingga meresap ke dalam kulit sebelum tidur. Rasailah perbezaaanya kulit anda lembap, halus, cerah & jelita

  

AURAWHITE BEAUTY SILKY CC CREME - 12g

RM 45 SM / RM 55 SS 

 

 


AURAWHITE 3D DIAMOND SHEET MASK NEW IMPROVEMENT 5PCS / BOX

HARGA : RM 50 SM / RM 55 SS


IKLAN KAT KOSMO PUN DAH KELUAR ! LULUS KKM OK ! CEPAT GRAB FAST !

Wahhh segarnyaa rasa pakai 3D diamond sheet mask new improvement ni. Ambil dari peti ais terus pakai kat muka 30minit kulit anjal cerah n lembap sgt..Best gile tauu... Boleh kecutkan pori2 tau

NEW PRODUCT 3DM!

SKIN WHITENING . SKIN ELASTICITY . SKIN TIGHTENING

KELEBIHAN 3D DIAMOND SHEET MASK adalah :

- Mengembalikan keremajaan kulit anda
- Melembapkan kulit
- Anti Penuaan
- Mengecilkan pori-pori pada wajah anda
- Menegangkan kulit wajah yang kendur
- Mencantikan kulit wajah anda
- Menggunakan nano pitera merawat kulit sehingga lapisan paling dalam
- Mengandungi pure hyaluronic acid bagi mengurangkan kedutan pada wajah
- Wajah segar bagai rawatan di salun kecantikan

TIPS : Untuk kesegaran berganda tempatkan mask di dalam peti sejuk dalam rasai kesegaran berganda.. SYok wooo!!!!


aurawhite-diamond-magique-toner 

Aura White Magique Toner 

HARGA : RM 68 SM / RM 73 SS



2 in 1 whitening cleanser

HARGA : RM 45 SM / RM 50 SS

DERMATOLOGY TESTED SKIN SPA

Moisturize and tone skin. Refresh and soften skin texture. Lighten and brighten skin tone. Give skin a fair healthy looking. Diffusely fragrant rose aroma makes you feel relax and comfortable.

Also an excellent in convergence keeps skin fresh by tightening widened pores and giving feeling of refreshment

Direction of use
After face cleansing, use facial cottom and apply Luxuria Diamond Magique Toner onto face, pat gently and evenly.






MANJA KASEH COFFEE & COCOA




Harga 1 jar 500gm (tahan hingga sebulan), 
dengan rasa KOPI yang SEDAP ini, cuma :
RM 69 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE 

Manja Kaseh
Produk terbaru dari Dnars Skincare
 
Cara Penggunaan Manja Kaseh
1) Tuang 2 sudu Manja Kaseh ke dalam cawan bersama air panas.
2) Kacau hingga larut dan sedia untuk menikmati kelazatan Manja Kaseh
3) Simpan di tempat yang dingin dan sejuk.
4) BoLeh ambil Manja Kaseh 2 kali sehari setiap pagi dan setiap malam.
 


TERBARU Minuman Manja Kaseh COCOA

RM 69 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE

 



Minuman 'SUPERWOMAN" 10 dalam 1 
----------->>> Pertama di Malaysia <--------------






# Isteri Ketat, Suami Rapat#



✔Isteri2 WAJIB baca utk kebahagiaan rumah tangga!! ✔Suami juga SUNAT baca utk hadiahkan kepada para isteri!


Pakej 4 dalam 1 : Miss V Ketat, Payudara Tegang, Pinggul Montok & Kulit Cantik!




# Cara Terbaik Pikat Suami

#[✔] Para ISTERI WAJIB baca untuk kebahagiaan rumahtangga!!

#[✔] Para SUAMI juga SUNAT baca untuk hadiahkan kepada para isteri!



Jika anda mendapati anda mempunyai salah satu masalah di bawah, maka PASTIKAN masalah ini DISELESAIKAN kerana ia mungkin adalah KUNCI untuk memikat semula hati suami..



● Atasi..lah.! masalah dengan MANJA KASEH Kesan seawal 7 hari

[✔] - Miss V Longgar
[✔] - Payudara Kendur
[✔] - Gelebeh Sana Sini
[✔] - Tiada Bentuk Badan
[✔] - Kurang gahirah bila bersama
[✔] - Pinggul tidak menawan
[✔] - Kurang bertenaga
[✔] - Kulit kusan / gelap / pigmentasi / jeragat dan parut
[✔] - Kulit wajah tua dari usia





APA?? Tak semua checklist di atas dapat markah penuh? 



>> JANGAN PANIK!! Kerana masalah anda PASTI bakal dapat diselesaikan dengan MANJA KASEH!! Sejak di iklankan, lebih 10,000 jar TERJUAL dan ramai yang REPEAT ORDER kerana PUAS HATI dengan HASILNYA.



>>> Kenapa? Kerana 
MANJA KASEH diperbuat dari 11 ramuan khusus ini untuk Mengetatkan, Menegangkan, Memontokkan dan Mencantikkan, iaitu : 



1. Ekstrak mutiara :- mencerahkan kulit, menentang penuaan, melicin & menghaluskan kulit, menguatkan rambut.



2. Argan :- meneutralkan radikal bebas, merangsang oksigen dalam badan, meningkatkan keupayaan otak.



3. Kolagen :- menganjalkan kulit, menguatkan kuku & rambut.



4. Pueraria mirifica :- menegangkan kulit, mengurangkan garis halus, mengencangkan payudara, memantapkan bentuk tubuh kewanitaan.



5. Manjakani :- merawat keputihan, meghindarkan bau kurang enak, menguatkan otot rahim.



6. Serapat :- mengetatkan dinding rahim, mengembalikan keremajaan organ pembiakan wanita.



7. L-Carnitine :- bertindak sebagai nutrient pengangkut lemak/ merangsang pembakaran lemak


8. Garcinia Cambogia :- mengawal selera makan /menghalang pembentukan lemak



9. Citrus Aurantium :- meningkatkan kadar metabolisma yang mengaktifkan pembakaran lemak.



10. Green tea :- menyingkirkan segala toxin & racun dalam badan / menghindar kanser.





manja kaseh ,bukan sahaja menjaga dalaman wanita,,
malah,boleh megawal selera makan,,membuat kita akan rasa kenyang,,
fungsi manja kaseh;
@ melangsingkan
@ mencerahkan kulit
@ menegangkan
@merapatkan
@ menyikir toksin dalam badan,, 
Testimoni pengguna Manja Kaseh



Soalan-soalan Lazim mengenai Manja Kaseh
1) Minuman Manja Kaseh sesuai atau tidak untuk yang belum berkahwin?
Manja Kaseh sesuai juga untuk yang belum berkahwin kerana dapat menyelesaikan masalah seperti keputihan dan haid yang tidak teratur.
2) Minuman Manja Kaseh ini ada apa pantang larang tak?
Tiada sebarang pantang larang jika ingin minum minuman Manja Kaseh
3) Berapa lama kesan akan dapat dilihat oleh pengguna oleh pengamal Manja Kaseh ?
Seawal 5 hari kesan akan nampak dan kesan akan berbeza kepada setiap orang kerana mengikut metabolisma badan seseorang
4) Perlu minum banyak air ke jika minum Manja Kaseh ini?
Banyakkan minum air putih untuk kesan yang cepat
5) Siapakah yang sesuai untuk minum Manja Kaseh ini?
Wanita yang sudah berkahwin/belum berkahwin serta yang baru melahirkan cahayamata sesuai minum Manja Kaseh.Jauhkan dari kanak-kanak.

Best Slim Pil Kurus Berkesan!!

Spesifikasi: 650mg x 40biji x 1 botol
 
 RM 55.00 SM /RM 60.00 SS


  FREE POSTAGE
PASTIKAN ORI BARU BELI

 

Untuk membakar lemak dgn pantas dlm masa 30 hari, Best Slim gel lembut adalah pilihan terbaik.
 
Ia boleh menyekat selera makan , menggalakkan metabolisme , tiada cirit-birit dan tidak perlu bersenam

Penerangan Produk :
Best Slim gel lembut adalah 100% semula jadi untuk melangsingkan badan, ia boleh menggalakkan metabolisme dan meningkatkan tenaga, Membantu tubuh membakar lemak cepat dan menghapuskan pemendapan lemak.. Tidak perlu banyak senaman dan diet

ciri-ciri:
- 100% ekstrak herba
- tiada cirit-birit
- Selamat dan berkesan

Ciri-ciri kandungan:
1. Menggalakkan metabolisme lemak dan mencegah lemak skim bahan ke dalam bahan-bahan fungsian akan mengekalkan keseimbangan kalori sedutan badan dan penggunaan.

2 julap untuk melegakan perut dan sistem pembersihan gastrousus, cassia paling berkesan dalam mempromosikan diuresis dan laksatif santai.

Boleh dilepaskan lemak berlebihan dan toksin yang tidak diserap .
3. Mengurangkan lemak dalam darah, tekanan darah , anti- radiasi , radikal bebas dan anti -penuaan.

Kandungan :
Ekstrak Cassia , ekstrak Coix , ekstrak daun mulberi, ekstrak daun teratai , ekstrak sawi , kanji perubatan.

Dos yang disyorkan :
- Makan sebiji setiap hari sebelum sarapan atau selepas mengambil sarapan. ( Jangan mengambil lebih daripada dos yang disyorkan)
- Minum air yang banyak, Sekurang-kurang 3 liter sehari
- Jangan mengambil minuman atau makanan yang beralkohol & kurangkan minuman kopi dan teh

Tidak Sesuai untuk orang yang :
1 Penderitaan penyakit mental , Penggunaan ubat atau alkohol
2 Orang dengan hipertiroidisme , hati atau disfungsi buah pinggang
3. Risiko penyakit kardiovaskular , strok, mengandung dan menyusu


Jangka hayat : 24 bulan


Penyimpanan: Pastikan tempat yang sejuk dan kering, jauh daripada kanak-kanak



 
ANDA PASTI AKN JADI SEPERTI ANAK DARA KEMBALI !!
ANDA PASTI JADI TERUNA KEMBALI !!

LAKI PEREMPUAN ANAK DARA MAK DARA JANDA DUDA SEMUA BOLEH MKN !!!! PASTIKAN YG ORIGINAL DARI KAMI !!!

BERHATI-HATI DENGAN TAWARAN MURAH !!!





Thursday, 26 March 2015

Thalia Extra White Megah Perawan


Thalia Extra White Megah Perawan (700gm)
Harga Kami RM100 SM / RM 115 SS
FREE POSTAGE
 
 Harga Dipasaran RM119.90
GIFTS :
BERGANTUNG KEPADA STOK HQ

POS PERCUMA SELURUH MALAYSIA !

Formulasi Pemutihan Unggul!!!!!

Dengan 10X Stem cell

BAHAN AKTIF THALIA EXTRA WHITE :


Strawberi,
acai berri,
buah tin,
beetroot,
soya, 
colagen dan zafaran yg terbukti bagus untuk kecantikan kulit,kuku,rambut,kesihatan tulang dan otot. 

THALIA EXTRA WHITE juga kaya dengan enzim dihidtolize yang berfungsi sebagai penghalang melanin yang menggelapkan kulit dan menghentikan reaksi kimia yang dirangsang oleh sinaran matahari yang menyebabkan kulit berwarna gelap. Ia juga diperkaya dengan antioksidan yang tinggi yang membantu melambatkan proses penuaan kulit, menyerlahkan kecantikan kulit,mengurangkan radang serta serta memulihkan tisu kulit mati. 100% semulajadi dan selamat , tiada tambahan gula,tiada bahan pengawet, atau perisa tiruan. Kulit anjal,cerah,gebu dan licin seawal penggunaan.

KELEBIHAN THALIA EXTRA WHITE :
Menghaluskan & menggebukan kulit seawal 3 hari


 Merawat masalah kulit berjeragat, berjerawat & kusam
Mengurangi kedutan & garis halus
Menjadikan kulit anjal, elastik & lembab
Mengecilkan pori terbuka
Merawat tumit kaki merekah & kesan regangan kulit
Menguatkan kuku & akar rambut
Meningkatkan tenaga & imunisasi badan
Mengandungi prebiotik & 10× stemcell

PERCUMA ! STOK TERHAD !

Setiap Pembelian Thalia Extra White Mendapat
 1 Sabun Mandi Bunga Bangkit Seri


SABUN MANDI BUNGA BANGKIT SERI
~ Menghalus & menggebukan kulit
~ Merawat masalah kulit badan berjerawat
~ Mencerahkan ketiak dan celah peha
~ Menaikkan aura wajah
~ Merawat panau, kurap & daki degil
~ Badan kekal harum & cergas 24 jam

CARA PENGGUNAAN:


Campurkan 2 skop Thalia Extra White ke dalam 250ml air sejuk(elakkan guna air panas) kacau atau goncang dengan shaker dan terus minum. 
Amalkan setiap pagi dan malam sebelum tidur
 
Ni izreen pelakon yg top n cun melecun ni pun minum thalia tau..oh ni baru admin dapat korek rahsia dia..patut pun lawa gile sbb duk minum THALIA EXTRA WHITE..heheh ha klau uall nk cun melecun macam izreen pm admin cepat!!!
 
By @liyanajamil "Semakin lama amalkan minum Thalia Extra White ni semakin jatuh cinta & teruja rasa nya melihat kan kesan nya yang sangat BOOM !!! Dulu, kulit muka saya cerah tapi tidak sekata, berjerawat, jeragat & banyak blackhead Sekarang, lihat lah kulit CERAH SEKATA & TIADA LAGI JERAWAT, JERAGAT & BLACKHEAD 


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs