ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

PROMOSI

* Satin Skin Premium RM 145
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 205

* Nova A2D - RM 110
* Royal Expert White-RM 160 (Soap,Krim &Cleanser) Free Face Mask

* Wonder Glow Silver RM 80 / Gold RM 100 / Diamond RM 120
* Radiance Signature RM 155

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

Percuma Krukk Krakk Chocolate Bar utk belian RM 250.00 ke atas

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Monday, 18 August 2014

L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!

Produk ada KKM
HARGA : RM 150 SM / RM 155 SS
FREE POSTAGE

Cara Penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum


Sapukan 2 kali sehari, siang atau malam 
(selepas mandi ) pada bahagian bermasalah

(Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik)

Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan

** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **
(selang berapa minit selepas sapu, anda akan mula berasa panas pada bahagian yang telah disapu)


UNTUK MENAMPAKKAN KESAN
 
** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI **
ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA!


Nota: 
Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yang telah disapu
  • Boleh juga disapukan pada double chin.
  • Mengeluarkan angin-angin dalam badan.
  • Jangan terkena mata dan mulut. Basuh tangan selepas mengambil produk ini.

LENYAPKAN PERUT BUNCIT DENGAN SAPUAN Larome Apple Stemcell Treatment

√ Formula hebat – Swiss Quality Product
√ Lemak – pembakaran serta merta
√ Selulit – Tiada lagi masalah
√ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya
√ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan
√ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai
√ Tak panas dan tak melekit


L’AROME – Apple Stem Cell Slimming Serum

  • LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
  • SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
  • LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
  • STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan
  • APPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland
  • Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
  • Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.
  • All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.
  •  

 

7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME:

  1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)
  2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT
  3. MENGHILANGKAN PARUT
  4. MEMBUANG SELULIT
  5. MEMECAH LEMAK
  6. MERATAKAN PERUT
  7. MECANTIKKAN KULIT 

Pernah kecewa dgn produk kurus sebelum ni?Jangan terus patah semangat utk mencuba..jom #larome...saya pasti anda tak kan menyesal..hanya 2 kali sapuan dalam sehari.Kesan seawal 7 hari




*No diet!
*Makan ape nak makan..
*Tak perlu telan ubat
kurus
*Tak perlu habis beribu ringgit ke slimming center
*Tak pelru tahan sakit pembedahan dak kurus
* Tak perlu senaman 3-4 kali sehari.


Hanya sapu 2 kali sehari
- Produk ada KKM
-Berasaskan tumbuhan
-Boleh bawa SOLAT

~Nak kurus dengan selamat dan terbukti berkesan?
~Nak muat balik semua baju2 lama?
~Nak rasa sihat?
~Nak rasa ringan badan?

Saya turun berat badan 5kg dlm 2 week dengan larome

 
http://www.evesecret.net/wp-content/uploads/2013/12/larometestimoni2.jpg

Photo: LENYAPKAN PERUT BUNCIT DENGAN SAPUAN Larome Apple Stemcell Treatment

√ Formula hebat – Swiss Quality Product
√ Lemak – pembakaran serta merta
√ Selulit – Tiada lagi masalah
√ Stretch Mark – lihat sendiri keajaibannya
√ Langsing – kecantikkan yang anda inginkan
√ Kesan seawal 24 jam dapat di rasai
√ Tak panas dan tak melekit

D-BABES & D-COLLAGEN


http://syuhadabaharudin.com/wp-content/uploads/2014/05/havarline-diamond.jpg
D-BABES UNEXPECTED SENSATION 
SMOOTH & CREAMY PREMIUM WHITE COFFEE
with pueraria mirifica, green papaya, manjakani, serapat & kacip fatimah 
 1 Kotak : 21 sachet
HARGA : RM110.00
Promosi : RM 95 SM / RM 100 SS
Cara Penggunaan:
• Minum satu sachet D-Babes setiap pagi, satu kali sehari.
  




Fungsi : memantapkan aset wanita atas dan bawah kesukaan semua xpecially yg amat mementingkan penampilan yang 'vavoom' d-babes adalah white coffee yg boleh diminum setiap pagi . Kecuali pada waktu haid. Admin dh pun cuba. Mmg powerrr!!!

Dapatkan bentuk tubuh yang curvy cantik... Encik hubby bertambah sayang. Tau tak yang saiz buah dada kita memainkan peranan penting untuk memikat en hubby? Pastikan ianya sentiasa anjal dan bentuk yang menarik Amalkan d-babes. Anda pasti happy dengan perubahan bentuk badan anda. Payudara dan pinggul yang menawan. 



***** Mengandungi 5 agen utama RAHSIA WANITA turun temurun, ia mampu memberikan bentuk saiz cup idaman wanita dan juga rahsia waktu malam wanita yang diamalkan dari zaman silam.

***** PUERIRA MIRIFICA, GREEN PAPAYA, KACIP FATIMAH, MANJAKANI, SERAPAT adalah 5 agen semulajadi yang penting untuk wanita. Kombinasi 5 agen HEBAT ini didatangkan dalam bentuk sachet white coffee yang lemak berkrim.

Kebaikan D-Babes:
√ Mengatasi masalah keputihan.
√ Mengatasi masalah Miss V berbau.
√ Mengatasi masalah gatal-gatal pada Miss V.
√ Meningkatkan mood wanita pada waktu bersama suami.
√ Mempercepatkan rangsangan.
√ Mengatasi masalah intim kering.
√ Membantu mengetatkan dan menganjalkan bahagian V.
√ Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing.
√ Mengatasi masalah kencing tidak lawas.
√ Menyihatkan rahim.
√ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon.
√ Mengurangkan tekanan dan tension.
√ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan.
√ Mengurangkan kedutan.
√ Mengangkat dan menganjal kembali saiz cup.
√ Memantapkan lagi untuk menjadikan ia lebih padat dan menstabilkan kedudukan cup.
√ Membesarkan kembali cup yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
√ Menjadikan cup anda kelihatan seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
√ Mencerahkan dan menghilangkan kedutan disekitar cup.
√ Mengekalkan kecantikan cup yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya cup akan kelihatan lebih tegang,
√ juga sesuai dan lebih efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovary.
√ Mengekalkan keanjalan cup agar kental,montok dan cantik.
√ Membesarkan cup yang kecil.
√ Membentuk cup agar lebih padat dan berisi.




Photo: Hai uolls jom shake2 dcollagen . Rasai perubahan dalam masa seminggu selepas pengambilan dcollagen yg sangat enak diminum dan mendapat pelbagai khasiat daripada satu minuman kesihatan. Jom try bagi yg belum try. Sangat berbaloi dan harga mampu milik.
@dcollagenpenangstokis 
D-COLLAGEN
Harga: 

RM 168 SM/ RM 178 SS

PROMOSI : RM 160 SM / RM 165 SS
FREE POSTAGE
D-Collagen~ diamond hati saya. Pegi mana mana tak pernah tinggal. Dulu kulit kusam gelap, penuh jerawat, kini tiada lagi… Nampak putih pinkish berseri jer… Hubby selalu puji, kawan kawan pun. Dalam 7 Hari sahaja dah nampak kesan!! Memang best produk d-collagen ni! saya Saya sangat syorkan wanita semua mencuba d-collagen untuk tampil lebih cerah dan berseri

D-Collagen merupakan MINUMAN TAMBAHAN yang mampu MEMUTIHKAN, MENGANJALKAN, MEMBAIKI & MERAWAT, kulit muka dan badan dlm 7 hari!

PUTIH BERSIH DIHARI LEBARAN ! JOM KONSISTEN DENGAN D-COLLAGEN. TERBUKTI RATUSAN TESTIMONI BERGAMBAR !!!

KULIT DAH LICIN DAN GLOWING !!! TQ for sharing

" dulu tiap kali period jerawat penuh kat dagu,bawah hidung dan dahi tapi after D-Collagen jerawat tumbuh sikit sahaja.

JOM BELI D-COLLAGEN BERATUS RATUS TESTIMONI BERGAMBAR DARI PENGGUNA !!!!!

Jom Uols Ramai Ramai Selfie Dengan D-Collagen!

MELETOP TESTIMONI D-COLLAGEN

Kulit saya makin PUTIH, POLOS DAN GEBU!
Dah macam-macam produk saya minum tapi masalah jerawat dan kulit wajah saya tetap kusam. Saya nak share testimoni saya sendiri selepas mencuba D-COLLAGEN. Ini info pasal D-Collagen. Sesuai sangat untuk uolls yg nak putih gebu dan yg mementingkan kesihatan dalaman dan luaran
--------------------------------------------------------------------------
****** Kebaikan D-Collagen untuk kecantikan :

• Memberikan kulit yang sihat dan sihat
• Menjadikan kulit glowing secara semulajadi
• Menghilangkan kulit kusam dan tidak bermaya
• Memperbaiki sel-sel kulit
• Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan
• Menghilangkan sel kulit mati
• Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
• Memudarkan dan menghilangkan parut
• Menghilangkan eyebag
• Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan
• Mengecilkan pori-pori
. Memberi sinar kepada kulit kusam

Kebaikan D-Collagen untuk kesihatan:

• Menstabilkan tekanan darah
• Membantu merawat resdung
• Membantu proses detox dalam badan
• Membantu mengurangkan migrain
• Menstabilkan hormone lelaki dan wanita
• Merawat eczema
• Merawat insomnia
• Merawat penyakit kencing manis
• Meningkatkan system imunisasi badan
• Bertindak sebagai anti body
• Memberikan tenaga seharian
• Memberikan tidur yang nyenyak
• Merawat keputihan untuk kaum wanita
• Menganjalkan dan mengangkan payudara
• Mendapatkan bentuk badan yang ideal
• Membuang toksin dalam badan
• Meningkatkan kadar metabolism badan
• Memberikan rasa kenyang dan mengawal nafsu makan
• Boleh diminum oleh ibu mengandung dalam pantang dan menyusu
• Mengandungi ramuan 100% bahan semulajadi

_________________________________________
*KESAN DAPAT DILIHAT DALAM MASA 7 HARI
Cara Pengambilan

• 1 hari sekali pada waktu malam untuk kesan terbaik
• 1 1/2 scoop di shake dengan 150ml air sejuk atau air suhu biasa. (bukan air panas


 
Berat badan bertambah..
kulit semakin kering mengelupas,
banyak pulak bintik2 aging spot, dulu masa muda elok jaa..bila dah 30an, semakin malap 'sinar' kita kan?
belum lagi tambah sakit pinggang lenguh belakang kaki sakit bila berdiri lama....dan byk lagilah

GEJALA Anda Semakin TUA. TETApi.....d-collagen drink INSHA-Allah boleh bantu mengurangkan seterusnya menghilangkan SEmUA tu...



Kesemua rangkaian produk Havarline Diamond ini juga telah diuji di makmal USM dan mendapat pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan. D-Collagen ini juga sangat baik bagi ibu-ibu yang mengandung kerana terdapat banyak khasiat didalamnya. Kandungan dan gabungan sarang burung, pitera, madu, stem sel epal, goji berry dan sengkuang putih juga dikatakan mampu merawat pelbagai penyakit kulit dan sendi serta memberi tenaga kepada tubuh badan.
ghhhg


"Kenapalah muka orang lain semuanya cerah glowing aje.. Muka sendiri ni, dengan parut jerawat, jeragat, kulit pun kusam.. Nakkk sangat muka cerah berseri... Macamana nak buat ni ye...."

Sering mengeluh sendirian seperti ini dengan masalah kulit anda?

Dengan SABUN AIR LAUT MATI Jordan yang semakin mendapat tempat di hati penduduk Malaysia, anda mampu menyelesaikan kesemua masalah tersebut kerana D-SOAP dapat :

✔️ Mengatasi masalah jerawat & parut bekas jerawat
✔️ Mengatasi masalah jeragat & kulit kusam
✔️ Menghilangkan eyebag
✔️ Menganjal & menegangkan kulit
✔️ Menampakkan awet muda (muda dari usia sepatutnya)
✔️ Mencerahkan & memutihkan kulit
✔️ Menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
✔️ Mengecilkan pori-pori
✔️ Menghilangkan kedutan & parut di wajah
✔️ Menyelesaikan masalah pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
✔ Melembapkan kulit secara semulajadi
✔️ Selamat kerana produk tiada Hydroquinone




 

Photo: "Kenapalah muka orang lain semuanya cerah glowing aje.. Muka sendiri ni, dengan parut jerawat, jeragat, kulit pun kusam.. Nakkk sangat muka cerah berseri... Macamana nak buat ni ye...."

Sering mengeluh sendirian seperti ini dengan masalah kulit anda?

Dengan SABUN AIR LAUT MATI Jordan yang semakin mendapat tempat di hati penduduk Malaysia, anda mampu menyelesaikan kesemua masalah tersebut kerana D-SOAP dapat :

✔️ Mengatasi masalah jerawat & parut bekas jerawat
✔️ Mengatasi masalah jeragat & kulit kusam
✔️ Menghilangkan eyebag
✔️ Menganjal & menegangkan kulit
✔️ Menampakkan awet muda (muda dari usia sepatutnya)
✔️ Mencerahkan & memutihkan kulit
✔️ Menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
✔️ Mengecilkan pori-pori 
✔️ Menghilangkan kedutan & parut di wajah
✔️ Menyelesaikan masalah pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
✔ Melembapkan kulit secara semulajadi
✔️ Selamat kerana produk tiada Hydroquinone

Kenapa mesti tunggu lagi?? JOM BERTINDAK SEKARANG untuk KULIT CERAH GLOWING!!

》》Cerahkan celah celah lipatan badan yg HITAM
》》Merawat Ekzema
》》Alergik & Ruam.
》》Jerawat
》》Jeragat
》》Sunburn 
》》Wangikan badan?
Boleh Komen dibawah & PM

" SAYA NAK " segera untuk dapatkan
" HARGA ISTIMEWA"

► PM / SMS / WHATSAPP
✿ 016 6666619
✿ 019 9688000

PM utk order di link ini: https://www.facebook.com/messages/168213440049041
Sabun Air Laut Mati Jordan @ D-Soap Dead Sea Mud
 
 SABUN MINERAL LAUT MATI JORDAN RAHSIA KECANTIKAN WANITA TIMUR TENGAH

✔ KELUARAN TERBARU sabun yang mengandungi bahan bahan mineral semulajadi dari garam mineral laut mati Jordan menghilangkan daki, dan membersihkan kulit.

✔ Mineral lumpur laut mati dengan minyak zaitun, minyak kelapa dan minyak avocado bukan hanya mennghilangkan daki daki dan minyak dari badan, malahan ia juga menghindarkan bakteria yang melekat pada kulit badan, menjadikan kulit sangat segar, dan penuh haruman buih semasa mandi.

✔ Kulit yang bersih dan lembap dengan khasiat mineral semulajadi yang sangat diperlukan oleh kulit setiap hari.

✔ Dengan menggunakan Sabun lumpur laut mati, kulit anda akan mendapat khasiat sepenuhnya mineral mineral semulajadi yang amat baik untuk kulit ini. Rahsia kulit wanita wanita di Turki dan Negara Timur Tengah.

✔ Mineral seperti potassium, magnesium, sodium, bromine, dan kalsium adalah sangat diperlukan untuk kulit untuk menyeimbangkan tahap kelembapan yang tepat untuk kulit.

✔ Satu lagi kelebihan menggunakan sabun dead sea mud, apabila kulit dikeringkan selepas mandi, ia menghilangkan toxin yang mana terdapat pada kulit dari faktor pemakanan yang tidak seimbang seperti minyak berlebihan dan lain lain toksin lagi. Kulit anda akan rasa bersih sepenuhnya, menyegarkan dan seperti bayi.

✔ Dalam masa yang sama, Dead Sea Mud menengangkan dan menganjalkan kulit, memberi anda kesan anti penuaan yang hebat dan kulit anda nampak jauh lebih muda dari usia.

✔ Dengan fungsi membersihkan dan penambahan mineral semulajadi , anda tampak jauh lebih muda dan kulit yang sihat untuk jangka masa panjang.

✔Air laut mati telah terkenal sejak dulu lagi untuk merawat pelbagai penyakit kulit.

✔ 2 ribu tahun dahulu, Flavius pernah mengatakan garam laut mati boleh menyembuhkan pelbagai penyakit kulit.

✔ Air dari laut mati adalah sangat istimewa kerana mengandungi 27% pelbagai jenis garam mineral berbanding hanya 3% sahaja dibandingkan dengan air laut biasa.

---------------------------------------------------------------------------------

Kesan Segera 3 ke 5 hari

✔ Kulit sangat lembut, lebih tegang, segar dan lembap. Masalah mata sembap berkurangan.

Kesan Jangkamasa panjang
✔ Menyerikan wajah dan melicinkan kulit, mengandungi agen anti penuaan.
✔ Menggebukan & pencerahan berlaku sehingga 2-3 ton warna kulit.
✔ Memudarkan parut lama & baru.
✔ Membantu mengecilkan liang roma
✔ Merangsang semula struktur sel yang telah rosak.
✔ Menyamarkan garis-garis halus.
✔ Kedutan & masalah eye bag mulai berkurangan
✔ Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
✔ Memberikan keanjalan kulit untuk jangka masa panjang


Kenapa mesti tunggu lagi?? JOM BERTINDAK SEKARANG untuk KULIT CERAH GLOWING!!

》》Cerahkan celah celah lipatan badan yg HITAM
》》Merawat Ekzema
》》Alergik & Ruam.
》》Jerawat
》》Jeragat
》》Sunburn
》》Wangikan badan?



Photo: Beratus ratus testimoni D-Collagen

Dulu kulit saya penuh jerawat. Kusam jer. Tapi sekarang tidak lagi!

PRODUK YANG MENJADI SEBUTAN HANGAT SEKARANG DI FB. 

AND PASTI JATUH CINTA SELEPAS MINUM D-COLLAGEN. 

Anda rimas dengan jerawat yg smakin hari semakin bnyak?
Parut2 yg sukar hilang?
Bintik-bintik hitam ?
Jeragat degil?
Sunburn atau kulit anda gelap & tak sekata?

ANTARA KHASIAT HEBAT D-COLLAGEN

► MEMUTIHKAN KULIT WAJAH SEHINGGA 3 TONA
► MENGHILANGKAN JERAGAT
► MERAWAT KULIT BERJERAWAT
► MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT
► MELEMBAPKAN KULIT WAJAH AGAR TAMPAK BERSERI
► MENGURANG KEDUTAN / GARIS HALUS 
► MERAWAT EKZEMA
► ANTI PENUAAN
► MENGHILANGKAN LEBAM BAWAH MATA
► MERAWAT KULIT BERMINYAK & KERING
► MENGHILANGKAN BLACKHEAD / WHITEHEAD
► MENGECILKAN PORI TERBUKA

DAPATKAN SKRG HARGA PROMOSI HARI RAYA

► PM / SMS / WHATSAPP
✿ 016 6666619
✿ 019 9688000

PM utk order di link ini: https://www.facebook.com/messages/168213440049041Photo: Alhamdulillah Rezeki berganda sampai Trafik jam menjawab " PM "
sabun paling laris & Huru & Hara saya jadinya.
Ingin tahu Formula Hebat :
SABUN AIR LAUT MATI JORDAN!

》》Cerahkan celah celah lipatan badan yg HITAM
》》Merawat Ekzema
》》Alergik & Ruam.
》》Jerawat
》》Jeragat
》》Sunburn 
》》Wangikan badan?
Boleh Komen dibawah & PM
 
" SAYA NAK " segera untuk dapatkan
" HARGA ISTIMEWA"

Thursday, 14 August 2014

CHRISZEN GEL EYELINER




CHRISZEN GEL EYELINER

HARGA : RM18.90

POS RM6 SM/ RM9 SS

Chriszen Pelancaran Baru!!
 Chriszen gel eyeliner matte longlasting

Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu--hitam sahaja..
Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:
- Warna hitam pekat (intense black+matte black) 
- Kalis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin pakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.


Boleh tahan sangat lama dan paling penting tak comot. 
Nangis pun tak comot sebab waterproof!


AL RAZI GLUTA STEMCELL SERUM


Harga Pasaran : RM170
PROMOSI : RM150 SM / RM 155 SS
FREE POSTAGE

Kuantiti : 30ml

Kelebihan Produk : AL RAZI GLUTA STEMCELL SERUM 

- mencegah kanser kulit

- Mencerahkan kulit tanpa kesan sampingan atau bahan kimia

- Mengurangkan kedutan dan lingkaran hitam di bawah mata

- Melambatkan pembentukkan garis-garis halus wajah

- Merawat luka jerawat

- Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit

- Melembutkan tektur kulit (glowing)

- membuat kulit sentiasa lembap

- Menghilangkan tompok hitam

- Anti oksidan kuat yang melindungi kulit dari pengaruh negatif seperti matahari, perubahan cuaca, asap rokok

- Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, melentur serta kehalusan kulit (anti-aging dan anti-wrinkle)

- merangsang pembentukkan kolagen dibawah kulit

- Jerawat dan jeragat teruk




Produk :AL RAZI GLUTA STEMCELL SERUM 
- tiada bahan kimia/mercury
- Mempunyai kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

AMARAN: jangan guna melebihi 3 kali 1hari

ENERGY POWER PENIS PUMP – JAPAN

energy-power-pump-japan-original 

UTK PRODUK LELAKI
CALL/ WHATSAPP  012-500 5161 - EN.FAEZAL 
UTK KHIDMAT BELIAN &  PERTANYAAN

HARGA : RM 300 SM / RM 310 SS
FREE POSTAGE
FREE MINYAK LINTAH GUNUNG


ENERGY POWER PUMP MADE IN JAPAN

80% LEBIH BERKUASA SEDUTAN

AUTOMATIK SEPENUHNYA

CAJ SEMULA MENGGUNAKAN USB CABLE

BUILT IN BATTERY

1 TAHUN WARRANTY (PUMP MOTOR)


 Energy Power Pump direka khusus untuk menguatkan otot zakar anda dan secara automatiknya akan menjadikan zakar anda besar dan kuat setelah menggunakannya berulang kali.

Jika otot zakar anda menjadi kuat dan besar, pasti ia akan membuatkan anda dapat bertahan lama dalam melakukan hubungan seks bersama pasangan.

Energy Power Pump memberikan kesan 3 dalam 1 iaitu membesar , memanjangkan zakar serta membantu anda daripada mengalami ejakulasi pramatang yang sering berlaku pada golongan lelaki di serata dunia.

Energy Power Pump selamat dan selesa digunakan dan pastikan anda mengikut arahan yang telah ditetapkan sebelum menggunakan Energy Power Pump.

CARA GUNA ENERGY POWER PUMP


1. Setelah masukkan pam kedalam zakar, tekan power on / speed up untuk energy pump menyedut zakar anda dan tekan speed down apabila anda rasa kesan sedutan maksimum sesuai dan selesa bagi anda.

2. Kemudian biarkan dalam 12-20 minit untuk urat saraf dan pembuluh zakar anda mengembang.

3. Setelah selesai 15-20 minit, anda boleh melepaskan kuasa sedutan vakuum pam dengan menekan butang Exhaust.

Ulang langkah yang sama setiap kali menggunakan Energy Power Pump

Jadul Waktu Menggunakan Energy Power Pump

Sekurang-kurangnya Energy Pump hendaklah digunakan 3 hari seminggu.

Luangkan masa dalam 20 minit setiap kali sesi penggunaan .


 
Product Information
Product Name : Energy Power Pump
Material :Medical ABS+PC+Soft lining
Power:Built-in rechargeable battery
Size : LxWxH = 315mmX80mmx80mm
Maximum pressure: -55Kpa


Wednesday, 13 August 2014

Maira Collections - Instant Shawl

 

Harga Jubah
Saiz S M L RM190
Saiz XL RM210
Saiz XXL RM220



INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP09

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING PINK
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD


 
INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SD01
AWNING DARK BLUE
HARGA RM100


MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
LABUH 17INCI
 


 
 

INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SD02
AWNING DARK PURPLE
HARGA RM100


MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
LABUH 17INCI
 
INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SD03
AWNING DARK BROWN
HARGA RM100


MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
LABUH 17INCI
 
 


INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SD04
AWNING DARK PINK
HARGA RM100


MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
LABUH 17INCI
 

INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SD05
AWNING DARK ORANGE
HARGA RM100


MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
LABUH 17INCI
 


INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SD06
AWNING ROYAL BLUE
HARGA RM100


MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
LABUH 17INCI
 


INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP07

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING DARK BLUE
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD



INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP08

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING DARK PINK
HARGA RM95

 
 MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP11

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING LIGHT BEIGE
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD


 

INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP12

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING BLUE GREY
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD


 
INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP13

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING GREEN TUQOIS
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD


 


INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP14

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING GREEN
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
 
INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP16

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING RED CHILLI
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
 
 INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP17

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING BLACK
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
 
INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP18

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING DARK BLUE
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
 
INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP19

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING PEACH
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD

 


INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP20

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING LIGHT PURPLE LAVENDER
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD

INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP21

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING DARK PURPLE
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD

 
INSTANT SHAWL SIFON DUA LAYER
KOD SP22

SAIZ M
LABUH 17INCI

AWNING LIGHT PURPLE
HARGA RM95

MATERIAL SIFON
AWNING RAW SILK JAQUARD
 



Available
size S M L RM190
size XL RM210
size XXL RM230

Material lycra
Boleh request zip dihadapan untuk breast feed (cas RM10)

Instant Shawl dua layer RM95


Photo: yeay  jom cuci mata dulu. Jubah moden maira.
Available
size S M L RM190
size XL RM210
size XXL RM230

Material lycra

Tuesday, 12 August 2014

ROYAL COLLAGEN

  HARGA : RM 198 SM /  RM 208 SM
PROMOSI : RM 190 SM / RM 195
FREE POSTAGE

Cara pengambilan Royal Collagen semudah ‘ABC’!! Setiap botol 800gram tahan sebulan - 2 bulan (bergantung kepada penggunaan pelanggan. ► Hanya shake dan minum.
► Pengamalan yang disarankan 2 scoop sekali sehari. Tiada pantang larang 
► Pengambilan di waktu malam sebelum tidur.


Kesan Terbaik (optional) ;
► 2 scoop pada waktu malam sebelum tidur.
► 2 scoop pada waktu pagi sebelum breakfast. 


PENTING!!
►TIada pantang larang. Namun untuk kesan yang cepat dan optimum, anda dicadangkan supaya tidak mengambil kafein & alcohol.
►Hanya perlu minum air masak yang berlebihan 1-2 liter sehari untuk kesan terbaik.

Kenapa Shake & Minum? 
Serbuk Royal Collagen diformulasikan dengan teknologi paling latest iaitu teknologi hydrolised (iaitu lebih halus daripada teknologi NANO). Jadi, apabila serbuk di'shake' dan minum, penyerapan adalah lebih cepat dan ia akan bertindak menyusup ke seluruh pelusuk tubuh anda. 

APAKAH KEHEBATAN ROYAL COLLAGEN?
Royal Collagen adalah produk makanan tambahan kesihatan dan kecantikan yang menggunakan Hydrolised Technology Marine Collagen beserta gabungan Apple Stem Sel dan Delima serta kandungan makanan hebat yang lain yang mempunyai kesan hebat dan boleh dilihat seawal 7 hari pengambilan Royal Collagen. Untuk kesihatan luaran dan dalaman. Kulit akan bertambah cerah berseri dan anjal dari dalam.


Apa Khasiat Royal Collagen ??

Menegang, menganjal dan melembabkan kulit
Menampung air dalam tubuh badan
Meningkatkan penyerapan kalsium
Menguatkan salur darah & melancarkan pengaliran darah dibawah lapisan kulit
Memelihara & menguatkan rambut serta kuku
Membantu polar tidur yang baik
Membantu menghilangkan parut dan tumit merekah
Meningkatkan sistem imunisasi badan serta memberi tenaga
Mempercepatkan proses pemulihan kecederaan
Mengurangkan radikal bebas dan toksin dalam badan
Memulihkan sakit sendi dan tulang dengan membina semula lapisan protein pada saraf
Memulihkan kulit rosak, berparut,kusam dan bermasalah
Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit serta melembabkan kulit wajah dan badan agar nampak bercahaya & berseri...
Dan mempunyai 1001 khasiat lain


 Apa itu Royal Collagen???

Royal Collagen merupakan produk kesihatan & kecantikan yang menggunakan Hydrolised Technology Marine Collagen dan digabungkan dengan APPLE STEM SEL & DELIMA & SARANG BURUNG WALIT serta kandungan makanan hebat yang lain seperti sumber akuatik ikan talapia, aprikot, tomato dan lain lain . 

Apa beza Royal Collagen dengan Collagen lain yang terdapat di pasaran??? 

Beza paling ketara ialah apabila anda mengamalkan minum Royal Collagen ini ada akan mendapat pulangan dalam bentuk wang dan peluang jana pendapatan yang lebih .

Beza produk ialah collagen pertama yang menggunakan Hydrolised Technology Marine Technologi dan tidak mengandungi bahan bahan mendapan yang tidak hadam .

Hebat ke Royal Collagen ??

Hebat atau tidak anda boleh nilaikan sendiri selepas penggunaan RC secara konsisten . Kesannya boleh dilihat seawal 7 hari dimana ia memberi kesihatan luaran dan dalaman dan produk ini boleh dimakan bagi lelaki dan perempuan , jadi suami isteri boleh berkongsi botol yang sama tanpa perlu membeli botol berasingan seperti kebanyakan produk di pasaran yang hanya khusus untuk perempuan dan lelaki pula perlu membeli produk berasingan .


►Produk Keluaran Bumiputera
►Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
►Mendapat Kelulusan HALAL
►Produk Selamat & Berkesan





https://lh3.googleusercontent.com/-uBPpABWQ6bg/U6fObetqyDI/AAAAAAAACwg/oMDacGpYXMg/s2560/1403506283703.jpeg 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs