ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja) atau email ke dropshiprafica@gmail.com

Untuk urusan order call / Whatsapp Puan Yanni 012-318 4080

PROMOSI

* Satin Skin Premium RM 140
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 55 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 210

* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105 / Diamond RM 120
* Radiance Signature RM 155

* Qu Puteh Komestik RM 85

* Tabita Trial Set (s) Rm80

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL

ORDER FORM

Name:
Alamat :
Tel No :
Email Address:
Nama Produk & Kuantiti :
Bayaran Ke Akaun : Maybank - Rafica Resources (5623 5711 5520)
CIMB - Rafica Resources (8600 8123 70)
RHB Bank - Nor Yanni (1124 7900 2302 05)
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE" DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Friday, 3 July 2015

Glowing Booster by Perfect Skinz360

 
 Promosi hanya
RM75 (60 kapsul) sebotol.
Rm90 (90 kapsul) sebotol

Pil Muka PERTAMA TERLARISSSS..
JANGAN uloss makan taww!!  
Pakai jerr masa tidur..
result tengok esok pagi..tadaaaa WOOOWWW!! Muka glowing dan lebih cerah serta
kulit gebu gilerr bagaikan rawatan SPA!!

Sangat sesuai untuk PARUT (muka berlubang serta berlopak..akan rata semula!!), JERAWAT dan JERAGAT DEGIL!!!

CARA PENGGUNAAN
Ambil 1 biji dan sapukan pada kulit muka sebelum tidur


"GLOWING BOOSTER" by Perfect Skinz 360°
Untuk hasil kulit 'pinkish' & cerah berseri umpama berlian!

Khusus untuk kulit normal/kering serta kulit berparut/berlubang/resdung -Pil VITAMIN kapsul PERTAMA #1 untuk kulit wajah!

-Boleh digunakan bersama2 dgn produk kosmetik/skincare jenama lain.

-10x "TURBO" Effect Glowing dan Cerah Merona!! berbanding serum atau krim biasa.
-Instant Results! 

5 minit utk hasil serta-merta glowing dan cerah berseri !

-Ia ibarat pembantu SPA peribadi anda!

[While Sleeping Generator]
-Iaitu bagaikan rawatan muka Intensif disalon ketika tidur. Hasil terbaik akan terlihat ketika anda bangun tidur!

-100% Ibu pati dari Aleovera, Bunga Matahari, serta Ektrak Mutiara

-7 Hari kulit menjadi cerah merona & sihat!

- Ultimate UV Guard sebagai perisai agar tidak terjadinya jeragat!

-Anti PARUT, RESDUNG, JERAWAT DAN JERAGAT DEGIL! (Muka berlubang serta berlopak/berlekuk boleh jadi rata bagaikan di iron!)

-Anti kedut/penuaan dan lebam bawah mata.

-100% Semulajadi serta BEBAS merkuri dan hydroquinone serta kimia beracun.

-Ia juga mampu merawat dan juga penawar bagi mereka yang telah memakai kosmetik yang mengandungi kimia berbahaya.

-Teknologi Nano #1 Korea Multivitamin A,C,D,&E dengan Hablur Berlian!

-Budget Superb!! Hanya satu kapsul sehari sebelum tidur iaitu hanya RM1.00 utk setiap pemakaian!!

 

D'va Glowing Foundation

 
HARGA : RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POSTAGE

Nak tampil cantik dalam 5 minit? D'va Glowing Foundation lah jawapannya,tak perlu lagi bedak jimat duit dan masa.

KELEBIHAN D'VA GLOWING FOUNDATION
--------------------------
----
TAHAN SEHINGGA 8JAM-12JAM
TIDAK CAIR
TIDAK BERMINYAK ATAU MELEKIT
TIDAK PERLU SAPUAN BEDAK
TIDAK BERCAPUK ATAU BERKEPING
KULIT AKAN GLOWING SEMULANJADI
TIDAK MENYEBABKAN JERAWAT ATAU MASALAH KULIT LAIN
TIDAK MENYUMBAT PORI2
1 BOTOL TAHAN 2-3 BULAN PEMAKAIAN

 
Biar betul?? ia boleh merawat dan menutup cela di wajah??

Ya,
cubalah Dva Glowing Foundation.
bukan sebarangan foundation. ia dapat merawat kulit bermasalah dan menutup cela diwajah.
jimat, murah dan tahan lama
 





(TAMPIL CANTIK FLAWLESS DI HARI RAYA)
Pernah tak kawan korang tegur bila pakai foundation bercapuk??pastu bila pakai xnampak Flawless semulajadi?Bila pakai 1jam ia akan berpeluh-peluh?dan paling xbest bila buang tudung ada kesan foundation??

Jgn risau...Dva Glowing Foundation dapat menyelesaikan masalah anda. ini adalah kerana Dva
Glowing Foundation
1) Tidak berminyak
2) Tidak melekit
3) Tidak menyebabkan jerawat atau masalah kulit
4) Tidak menyumbat pori
5) Kesan glowing semulajadi
6) Tidak bercapuk mahupun berkeping
7) Long lasting
8) Mengandung vitamin E untuk memperbaiki struktur kulit yang rosak
9) Bertindak sebagai penapis kepada sinar UV (SPF35)
10) Kesan glowing akan kelihatan pada wajah selepas 15 minit
11) Penggunaan selama 2 bulan

GLUTAX 360 DERMAX SUPERSKIN PURE COLLEGEN WHITENING

Harga 1  botol =RM 100

HALAL & berperisa coklat


GLUTAX 360 DERMAX SUPERSKIN PURE COLLEGEN WHITENING
produk terbaru dr DMS

Alami kecerahan seluruh badan dlm masa 10 hari..
Manfaat glutax platinum:
>meningktkan keanjalan kulit
>memutihkan kulit
>membantu memulihkan kesan parut @ Luka
>mencegah perubahan warna kulit dr trdedah kepada cahaya matahari
>meghilangkan garis2 halus ,kedutan pd wjh & melembapkan kulit



 



Jom realisasikan impian anda untuk dapatkan kulit lebih cantik,mulus,berseri & sempurna...hanya dengan DMS 360 set kesan positif dapat di lihat seawal 7 hari sahaja..

Dijamin anda takkan menyesal!!!malah anda akan jatuh cinta DMS 360+ serum 360 glowing+hybrid cc cream + glutax 360 Dermax super skin pure collegen whitening .

Dermax 360 RM 120
Hybric CC Cream RM 100
Serum 360 RM 70
Glutax 360 RM 100


Wednesday, 1 July 2015

AZ COSMETIC SKINCARE ORIGINAL & ADA KKM

 


HARGA : Rm100 SM / RM 105 SS  
FREE POSTAGE 

DALAM SATU SET ADA 5 ITEM…
1 ~SABUN
2~ CREAM SIANG
3~ SUNBLOCK
4~ NIGHT CREAM
5~ TREATMENT CREAM

 

RUGINYAAA SIAPA X PAKAI AZ SKINCARE NIHH.. RESULT DIA MELETOP2
PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN. 
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT
TANPA BAHAN KIMIA
 
 anda ada masalah kulit ? Now,xpyh risau lagi..sy ada penyelesaian untuk masalah kulit anda.. az kosmetik BEBAS KIMIA,TANPA PENGELUPASAN DAN YANG PASTI KESAN SEAWAL 7 HARI !! Nak kulit cantik,shining,glowing gunalah az kosmetik.. 

PENGALAMAN DARI CUSTOMER
LAGI HEBAT DARI TABITA SERIUS NI,SAYA  PENGGUNA TEGAR TABITA, UISSSH LEPAS CUBA AZ ,MEMANG JATUH CINTA TERUS!! AZ NI X PEDIH PUN, KALAU X PERCAYA BOLEH CUBA.. 









PRODUK BERASASKAN HERBA DAN BUAH-BUAHAN.
JUGA BOLEH DI BAWA SOLAT.TANPA BAHAN KIMIA…
KESAN PEMAKAIAN SEAWAL 7 HARI…

KELEBIHAN AZ COSMETIC…

~> mengecutkan dan menghilangkan jerawat
~> mengurangkan pigmentasi / jeragat dengan berkesan
~> membersihkan kulit muka
~> awet muda
~> melicinkan kulit muka
~> mencerahkan kulit muka
~> krim kunyit dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat secara efektif dan berkesan.
~> diperbuat darida bahan-bahan semulajadi
~> menghilangkan tompok dan bintik di muka..

kulit cantik bersih dan glowing dengan memakai set az cosmetic




AZ COSMETIC kini berwajah BARU




CARA penggunaan set AZ COSMETICS..










MINTA PERHATIAN!!!Sila berhati hati dengan produk Az Cosmetic yang fake,ramai yang dah terkena,nak cari yang murah tak pasal2 dapat yg fake,Az Cosmetic belum pernah buat promosi jauh lebih murah dari harga pasaran baik retail price ataupun dealer price..
PERBEZAAN KETARA PRODUK YG FAKE
-warna yang berbeza
-bau yang x sama dengan yg ori
-harga jauh lebih murah
-ingredient dalaman berbeza

ANTARA TESTIMONI-TESTIMONI AZ COSMETICS YANG SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESANNYA…



 




KANDUNGAN DAN BAHAN DALAM SET AZ COSMETICS…


SABUN~ pembersih muka delima dapat membersihkan wajah anda disamping membekalkan zat dan mineral kepada kulit anda.
~ selain itu ia mncerahkan , menghaluskan dan menggebukan kulit anda , selain itu ia juga dapat menghilangkan kesan jeragat.




NIGHT CREAM @ KRIM KUNYIT…

~ Berfungsi untuk menghilangkan kesan jeragat , jerawat , bintik- bintik hitam.
~ amat sesuai untuk wajah yang kusam dan permukaan kulit yang takk sekata
~ di perbuat daripada kunyit dan temulawak…

TREATMENT CREAM…
~ menghilangkan garis- garis halus pada wajah dan tanda penuaan.
~ menghilangkan parut halus serta mengebukan kulit.
~ diekstrak dari bahan – bahan seperti akar-akar kayu herba….

 


DAY CREAM..
~Membantu menyeimbangkan ph kulit dan memberi mineral untuk kulit anda.
~ kandungan cream ini terdiri daripada ekstrak buuah-buahan vitamin c dan vitamin b+
~ berfungsi sebagai pelindung matahari dan pencemaran alam seperti asap dan bahan-bahan kimia

 

SUNBLOCK..
~ cream sunblock di pakai selepas memakai day cream sebagai pelindung dari pancaran matahari.
~ dapat menghilangkan parut serta kesan penuaan.
~ terdiri daripada bahan-bahan asid rojik ekstrak ALLANTIN dan VITAMIN C….
.

Ramai yg tanya Az Cosmetic ada toner tak??Kini Az Cosmetic mengeluarkan produk tambahan atas permintaan ramai
AZ COSMETIC TONER
Cara penggunaan
-cuci muka dengan Az Beauty soap 2@3 kali sehari,disapu toner 1@2 kali selepas cuci muka,waktu siang pakai day cream dan lepas tu lapiskan sedikit sunblock
Kesannya
-kulit wajah akan terasa segar dan lembap sepanjang hari anda

HARGA TONER : RM30
KOS POS : RM6 (SM) RM10 (SS)

HARGA SET COMBO 2 IN 1 (SET + TONER)
RM110 (SM) RM115 (SS)

 
  AZ COSMETICS ADALAH SET SKINCARE YANG BEBAS BAHAN KIMIA…

NAK KULIT WAJAH SEPERTI MEREKA GLOWING GEBU GEBAS DAN KULIT MENJADI PINKISH JEA..

Belum pun habis 1 set dh nampak kesannya,ramai yang bertanya padanya pakai produk apa sampai kulit nampak cantik glowing berseri2 dan kulit kusam serta parut jerawat pun tiada??tak sabar2 nak repeat order kali ke2,tq my dear..kerana percayakan az cosmetic,
*azcosmetic 100% original bukn produk thaiii naaaaiiiiihhhh

Selamat tinggal!!!!!!!!!!!!!
-kulitkusam
-jerawat
-jeragat
-parutjerawat



Ada lagi x yang nak selit order ?
 Az kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif,jerawat,jeragat,tona tidak sekata,kulit kusam atau kering,blackhead dll.tanpa‬ pengelupasan u oll.....xmenipiskn kulit kite 100% bhn semulajadi



AZ COSMETIC TERBAIKKKKK



 Muka glowing? xperlu susah2 nak pergi inject hanya dengan AZ cosmetic sahaja..






 
Jerawat dan jeragat serta parut jerawat dah semakin hilang,kulit wajah semakin glowing,belum pun habis 1 set my lovely cus sudah jatuh cinta dengan AZ COSMETIC,diterbangkan khas ke bumi kenyalang,bertaut cinta dan bertambah yakin,‪‎original‬ produk

Friday, 26 June 2015

AURANO SKINZ CARE

 
HARGA : RM 150 SM / RM 155 SS
FREE POSTAGE


*sabun laser whitening
*krim laser whitening
 


''Ramai yg kata nak kene ada toner baru pori kecik tapi bila pakai xkecik pon?? Berapa juta jenis toner pakai tak kecik pon???
Tp dgn sabun laser Aurano skinzcare xperlu. Pori kecik SERTA MERTA !!

================================================
KORANG XKAN PERCAYA!!
BENCI BETUL JERAGAT NI !!
JERAGAT DA BERTAHUN !!
MUKA KUSAM !!


================================================

SABUN LASER ( 50x kekuatan pemutih )
KRIM LASER ( 50x cepat pudar jeragat )

5 kesan yg korang xkan percaya!
✔ 1 hari whitehead ghaib & wajah licin
✔ 5 hari jeragat/bintik mulai pudar
✔ 20 hari kulit flawless bagai rawatan laser
✔ 30 hari jeragat 80% pudar
✔ 31 hari seluruh badan juga gebu hasil sabun laser

10 sebab wajib cuba set 
 -formula sendiri pengasas dibantu chemist
-formula khas oleh chemist 1 dlm dunia xsama produk lain
-idea pengasas sendiri -bahan sama dgn pakar chemical peel USA guna
-kepekatan Alpha Arbutin pekat n kojic acid
-hilangkan white head /jeragat -akan jatuh cinta dgn produk ni sekali da guna
-krim tekstur nipis meresap dlm 2 saat
-diguna oleh artis tanah air
-halal n lulus kkm
-sabun n krim tahan 2 bulan jimat


Apa kesannya.
Muka jd putih n licin
Kalau ada jeragat akan pudar
Parut berlubang boleh rata
Bintik n kusam akan pudar dgn cpat

Pastu set ni bukan setakat muka je putih ,malah boleh pakai sabun seluruh badan supaya efek micro peeling dalam sabun ni akan mencerahkan seluruh badan. Best kan?

Sabun dia sgt2 lah bagus. Potong kecik2 taw
N sabun dea ada sifat micro cleaning boleh jd makeup remover n kecikkan pori besar n rejuvenasi kulit sbb ada kndungan lactic acid sebagai agent rejuvenasi .xperlu guna chemical peel ;)) Krim laser skinzcare memutih smpai ke hujung akar supaya pemutihan berlaku dgn lebih pantas. Bersifat micro whitening n bleaching. 

 
Nak tahu zila bakarin guna apa muka jadi putih n licin xkering.?

 

 
hasil ketara yang akan dialami
pori mgecil
wajah makin putih
whitehead hilang dengan segera!


 




SYMA PREMIUM 4 in 1

 
SYMA SKINCARE 4 IN 1
HARGA RM 76 SM / RM 81 SS
FREE POSTAGE

1 SET MENGANDUNGI :

SABUN
DAY CREAM 5G
NIGHT CREAM 5G
SERUM

Masalah ‪# ‎LingkaranGelap‬ bawah mata??? Jom jadi cantik sblum rayaa!!!
Masalah pori2 terbuka?.
Masalah Jerawat pasir?.
Kulit muka menggerutu?
Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr??
Nak kulit putih glowing tanpa cela? 


‪#‎jomjadicantik‬ dengan @syma_beauty. jgn buang masa lg,mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masalah
1. Jerawat
2.Jeragat
3. kulit berminyak
4.kulit sensitif

 

Thursday, 25 June 2015

PERFECT SKINZ SKINCARE

 
Rm100 SM / RM 105 SS
FREE POSTAGE

COD : PUNCAK ALAM
 
Kesan seawal seminggu..Anda belum terlambat untuk cantik di pagi raya


1 SET UTK PENGGUNAAN SEBULAN
3 Produk dalam 1 Set yg Memukau.
 Perfect Skinz menawarkan:
1 Sabun Vitamin E
1 Krim Siang (Sunscreen dari Sinar UV)
1 Krim Malam ( Krim Ajaib)


Jadilah orang pertama Yg menggunakan Produk yang bakal
menjadi fenomena ini.. PERFECT SKINZ. Saya YAKIN anda
akan Kagum dgn hasilnya.
# Sesuai ntuk lelaki dan perempuan.
# Mendapat kelulusan KKM.
# Bebas dari bahan kimia Terlarang (Hidrokuinon & Merkuri)
# Kesan seawal 3 Hari
# Harga untuk kecantikan yg sgt berbaloi-baloi
# KRIM SIANG & MALAM serta SABUN PENCUCI


Jom Perfectkan Kulit  seawal 3 Hari.





PERFECT SKINZ MAGIC SERUM

HARGA : RM 60.00

 









19 soalan TOP mengenai PERFECT SKINZ

1) DARI MANA ASAL PERFECT SKINZ?
Jawapan :
PERFECT SKINZ merupakan produk tempatan. Dihasilkan di
SELANGOR

2) Adakah produk PERFECT SKINZ selamat dan halal?
Jawapan:
Ya, PERFECT SKINZ adalah produk yang halal. Anda akan
nampak sticker halal dilekatkan di kotak - kotak produk
PERFECT SKINZ. Tambahan pula, PERFECT SKINZ adalah
campuran bahan semulajadi dan tiada sebarang unsur lemak
haiwan.PERFECT SKINZ juga selamat kerana memperolehi
kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

3) APA KANDUNGAN PERFECT SKINZ?
Jawapan :
Ekstrak VITAMIN C DAN E dan lumpur gunung berapi (pada
kadar yang dibenarkan), lingzhi (cendawan ganoderma), madu,
LIKUORICE, mutiara, sagu , beras dan ia bebas dari bahan2
terlarang seperti merkuri dan hidrokuinon.

4) ADA PENGELUPASAN KE?
Jawapan:
Bergantung pada jenis kulit. Jika ada sekalipun ia hanyalah
pengelupasan halus yang bertujuan untuk membuang sel-sel
mati. Pengelupasan biasanya berlaku di bahagian muka yang
bermasalah. Ketika mencuci muka, anda digalakkan
menggunakan span pencuci supaya sambil mencuci, kita juga
dapat membuang sel-sel mati tersebut.

5) Muka saya jenis yang berminyak/berjerawat, sesuai tak
pakai produk ini?
Jawapan:
Insyaallah PERFECT SKINZ sesuai dengan semua jenis kulit, tapi
haruslah diingat, semua dengan izin dari Nya. PERFECT SKINZ
terkenal muka atas muka, anda tak akan meragui
keberkesanannya.

6) Kenapa kawan saya pakai tak mengelupas, tapi sy pakai
mengelupas dan keluar jerawat kecil2 pula?
Jawapan:
Kulit individu adalah tak sama, ada kesan yang cepat, ada
kesan yang lambat. Bergantung pada jenis kulit dan masalah
yg dihadapi. Juga kesan daripada penggunaan produk yang
terdahulu yang dikhuatiri mengandungi bahan kimia. Tapi tak
perlu risau, semua proses ini bersifat sementara. Bagusnya
semua kotoran dikeluarkan dari muka, cuma perlu sabar utk
seketika.

7) Adakah cara penggunaan saya betul?
Jawapan:
Ya. Soalan ini paling penting. Pastikan anda menggunakan
PERFECT SKINZ dengan cara yang betul seperti yang
dicatatkan di flyers. Sangat penting utk mengetahui jenis kulit
anda sendiri. Jika kulit yang dikategorikan sensitif, memadai
pakai nipis dan dibantu dengan air, supaya kulit tak terkejut
dan tiada perubahan drastik terjadi.

8) Boleh tak sy pakai foundation/bedak selepas pakai day
cream?
Jawapan:
Boleh. Pastikan bedak & foundation yang bersesuaian. Cuma
utk peringkat awal rawatan tak digalakkan utk campur dengan
produk lain bagi mempercepat dan memudahkan proses
rawatan.

9) APE KESAN SEMENTARA YANG BIASA BERLAKU?
Jawapan:
Muka gatal (esp bile pakai krim malam), panas, muka merah,
pengelupasan halus dan ruam halus. Kesan sementara ini pun
bergantung pada tahap keseriusan masalah kulit wajah anda.
Ade certain just gatal2 sahaja. Lain2 ok.. Gatal - gatal ni
biasa berlaku apabila PERFECT SKINZ bertindak balas dengan
bahan kimia yang tersimpan di dalam kulit akibat penggunaan
produk sebelum ni yang kemungkinan mempunyai bahan kimia
yang tinggi. Kadang - kadang semasa proses tindak balas ni,
akan keluar ruam-ruam halus. Namanya pun kesan sementara
jadi memang xlama.. Biasa berlaku dlm tempoh seminggu ke 2
minggu. Kesan sementara ini berlaku akibat daripada proses
pembaikpulih wajah yang dilakukan oleh Produk PERFECT
SKINZ. Jadi jangan risau, teruskan sahaja penggunaan
PERFECT SKINZ.

10) Sy pakai dah 2 minggu tapi rasa pedih n gatal?
Jawapan:
Itulah adalah NORMAL. Proses rawatan sedang berlaku. Pedih
tu terjadi akibat pengelupasan halus yang tak nampak oleh
mata kasar. Gatal-gatal pula terjadi akibat pengeluaran toksin
(proses detox) dan kemungkinan pengguna menghidap resdung.

11) MUKA MAKIN GATAL &MAKIN PANAS, NAK STOP OR
TERUS JER PAKAI ?
Jawapan:
Kalau makin gatal, makin bnyk ruam or makin panas, anda
boleh kurangkan pakai krim malam. Boleh di selang-selangkan
penggunaannya. Selang 2 atau 3 hari. Tapi penggunaan krim
siang dan sabun mesti diteruskan. Krim siang adalah sebagai
penapis UV.

12) BOLEH HILANG KAN JERAWAT?
Jawapan:
Yup, PERFECT SKINZ sgt berkesan untuk menghilangkan
jerawat dan juga bekas2 jerawat. Bagi anda yang mempunyai
masalah jerawat yang serius, sedikit masa diperlukan untuk
mengurangkan dan menghilangkan jerawat. Tapi jerawat tetap
keluar untuk kes-kes tertentu spt apabila anda stress, sebelum
dan selepas datang bulan..

13) BOLEH HILANGKAN JERAGAT?
Jawapan:
Ya, boleh!! PERFECT SKINZ boleh menghilangkan jeragat..
biasanya jeragat lebih cpt kesannya berbanding jerawat sbb
jeragat hanya melibatkan kulit di lapisan atas.. Tapi jika
jeragat itu sudah bertahun - tahun, ia akan mengambil sedikit
masa. Yang penting, penggunaan PERFECT SKINZ perlulah
konsisten..

14) ADAKAH PRODUK PERFECT SKINZ BOLEH DICAMPUR
DENGAN PRODUK LAIN?
Jawapan:
Anda boleh cuba. Itu pun selepas 14 hari anda menggunakan
PERFECT SKINZ sahaja. Jika tiada reaction (muka terasa
pedih, perit) maknanya produk itu serasi dengan anda dan juga
PERFECT SKINZ. Ada pelanggan saya yang menggunakan toner
sebab sayang nak buang mcm tu jer.. Tapi saya galakkan
jangan campur dengan produk lain kerana PERFECT SKINZ itu
sendiri dah lengkap . Boleh pakai bedak selepas 7 hari. Anda
boleh cuba apa-apa jenama bedak (talkum, compact atau two
way cake) tapi saya galakkan pakai bedak baby
johnson&johnson atau compact johnson&johnson. Jika tiada
reaction (muka terasa pedih, perit) maknanya produk itu serasi
dengan anda dan juga PERFECT SKINZ

15) LEH PAKAI SCRUB?
Jawapan:
Boleh.

16) LEH GI FACIAL?
Jawapan:
Boleh juga tapi selepas menggunakan PERFECT SKINZ, anda
xperlu lagi pergi ke facial. Jimat masa dan wang,kan?

17) LEH X KRIM MALAM TU PAKAI TIME SIANG?
Jawapan :
X Boleh! Sangat - sangat dilarang. Dikhuatiri muka akan rosak
apabila terkena cahaya matahari. Saya ada kes, muke
pengguna PERFECT SKINZ seakan terbakar (tompok hitam)
apabila pakai krim malam di waktu sianhari. Tapi jika ini blaku,
anda perlu pakai krim malam ada waktu malam untuk proses
pembaikpulih wajah

18) KALAU MUKA DAH OK, BOLEH X TUKA PRODUK MUKA
JENAMA LAIN?
Jawapan:
Boleh, tiada masalah. Jika stop penggunaan dan tukar ke
jenama lain tak akan ada efek negative. Tapi saya yakin anda
akan rase perbezaannya. Kemungkinan muka anda akan kembali
kusam dan seperti sebelum ini memandangkan wajah anda tidak
dirawat sepertimana yang dilakukan oleh PERFECT SKINZ.

19) Wanita hamil boleh pakai tak produk ini?
Jawapan:
Boleh. Produk PERFECT SKINZ tidak mengandungi sebarang
bahan kimia. Bahan asasnya semua dari alam semulajadi.
Selamat. Yang kita risaukan hormon yang tak stabil oleh wanita
hamil itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs