ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja) atau email ke dropshiprafica@gmail.com

Untuk urusan order call / Whatsapp Puan Yanni 012-318 4080

PROMOSI

* Satin Skin Premium RM 140
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 55 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 210

* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105 / Diamond RM 120
* Radiance Signature RM 155

* Qu Puteh Komestik RM 85

* Tabita Trial Set (s) Rm80

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Wednesday, 15 April 2015

INSTANT SHAWL SIFON SOFT AWNING

 
CODE 1

 CODE 2
CODE 3
 
 CODE 4
CODE 5

 
CODE 6

 
CODE 7

CODE 8
Shawl dijahit soft awning dan juga Inner cotton lycra
Lapik dagu : Material cotton lycra
Material awning : Sifon 
 
Ukuran dan Harga
Saiz M 17inci RM90
Saiz L 19inci RM100
Saiz XL 21inci RM110
Saiz XXL 23inci RM120
Call/ Whatsapp : 012 318 4080

Sekali pakai memang jatuh cinta..instant shawl yg sgt best
mudah sgt pakai..tak jarang sbb ada inner cotton lycra..ada lapik dagu. sarung je pakai..dah siap..

MINUMAN RAJA HERBA




 
MINUMAN RAJA HERBA
 
  SAIZ : 200 GM 
HARGA : RM35.90 SM / RM 41 SS
FREE POSTAGE
 
CEPAT, MURAH & BERKESAN !
InsyaAllah mujarab !!!


Antara kelebihan Minuman RAJA HERBA:

1. RAJA HERBA mampu mengimbangkan kandungan gula dan garam dalam darah,
2. Melancarkan perjalanan darah,
3. Merendahkan paras kolesterol dan membuang toksid dalam badan.
4. Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
5. Menghilangkan rasa cepat letih serta memberikan tenaga tambahan.
6. Bertindak sebagai unsur penyembuh bagi masalah buah pinggang, batu karang, ghout, Buasir, bisa-bisa sendi, bisa-bisa badan, Darah tinggi dan kencing manis.
7. Pengambilan RAJA HERBA sebelum bersama suami atau isteri mampu meningkatkan paras tenaga seksual masing-masing.


Dos Pengambilan:

1 sudu teh = 1 cawan air (2 kali sehari)
(Tidak perlu berpantang dalam makan dan minum selepas 10 hari mengamalkan minuman raja herba ini)


Ramuan Herba :
  • Misai Kucing
  • Tongkat Ali
  • Mengkudu Liar
  • Raja Satong
  • Halia Padi
  • Ubi Jaga
  • Akar Seruntun
  • Rancang Tembaga
  • Bunga Pakma
  • Hulubalang Jantan
  • Teja Lawang
  • Rempah Gunong
  • Nenas Batu
  • Madu Lebah



AMARAN:
Ibu mengandung dan kanak-kanak 5 tahun ke bawah TIDAK digalakkan mengambil Minuman Raja Herba.

Kandungan Bahan Minuman Raja Herba

Misai Kucing-
Misai kucing atau nama saintifiknya Orthosiphon Aristatus adalah asal usul nama kepada Lippenblütengewächse/Lamiaceae/Labiatae. Pokok herba ini ditemui di seluruh negara Asia Tenggara dan Australia tropika. Banyak khasiat yang terdapat pada pokok misai kucing ini. 
Merawat penyakit buah pinggang
Batu pundi kencing
Jangkitan saluran kencing
Hati dan masalah pundi kencing
Kencing manis
Sakit sendi
Batu karang
Gout
Mengurangkan kolesterol + tekanan darah
Bersifat Antiallergic + Antihipertensi + Anti-radang + Diuretik + Arteriosklerosis
Nephritis
Melegakan kekejangan otot dalam dinding organ dalaman
Merawat lemah jantung + darah tinggi 

Tongkat Ali-
Tongkat Ali-Ditemui di hutan Thailand, Malaysia dan Indonesia, 4 jenis telah dikenalpasti: Eurycoma longifolia, Entomophthora apiculata, Polyathia bullata dan Goniothalamus sp. Dalam perubatan tradisional, Eurycoma longifolia lebih digunapakai. Nama lain termasuk Long Jack, Malaysian Ginseng, Setunjang Bumi, Bedara Pahit, Pokok Jelas, Cay ba binh, Ian-don dan Jelaih.
Kelebihan Tongkat Ali
Anti-malaria: ujud aktiviti anti-malaria terhadap malaria Thailand K-1, beberapa jenis malaria Indonesia, perencatan sempurna terhadap enam isolat malaria Malaysia serta 2 kompaun akarnya menunjukkan potensi sebagai anti-malaria ).
Anti-kanser: 1 daripada 6 kuasinode yang diambil daripada daunnya dikenalpasti mempunyai kompaun perencatan pengaktifan virus Epstein-Barr yang menggalakkan tumor. Daripada 65 kompaun akar Tongkat Ali, 8 menunjukkan kesitotoksikan kuat terhadap kanser paru-paru manakala 7 menunjukkan kesitotoksikan kuat terhadap kanser payudara.
Anti-kencing manis: menunjukkan penurunan gula dalam darah bagi kes kandungan gula tinggi (hyperglycaemic) dan tiada kesan signifikan terhadap kadar gula yang normal (normoglycaemic).
Anti-bakteria: ekstrak daun dan batang menunjukkan keaktifan pada kedua-dua bakteria Gram-positive dan Gram-negative kecuali 2 jenis bakteria Gram-negative; namun ekstrak akar tidak menunjukkan apa-apa aktiviti anti-bakteria.
Sifat maskulin dan aktiviti seksual: menunjukkan peningkatan aktiviti seksual tikus dewasa, motivasi seksual tikus pembiak yang telah pencen dan berahi pada tikus tua dan tikus pembiak yang telah pencen
Kitaran spermatogenesis dan kesuburan: menunjukkan peningkatan yang signifikan pada jumlah spermatocytes dan spermatids, kadar penghasilan spermatozoa dan jumlah sel Leydig serta indeks kesuburan dan keproduktifan pada tikus jantan.

Mengkudu Liar-
Buah Mengkudu (Marinda Citrifolia) atau di masyarakat sunda dikenali dengan nama buah cangkudu ini adalah salah satu jenis tanaman tumbuhan yang tumbuh di dataran rendah atau pun dataran tinggi yang ketinggiannya mencapai 1500 m dari permukaan laut,tetapi dari permukaan laut ,batang pohon buah mengkudu ini dapat mencapai hingga 3-8 meter.
Kelebihan Mengkudu Liar
Menambah tenaga
Menjaga kesihatan jantung
Meningkatkan daya tahan tubuh
Menjaga tekanan darah
Menyihatkan pencernaan
Mengubati demam, batuk, dan sakit perut
Baik untuk mengatasi diabetes
Menjana semula sel-sel tubuh yang rosak
Anti biotik atau pengganti kepada ubat tahan sakit
Membantu penyebaran kanser
 
Raja Satong-
Pokok raja satong merupakan tumbuhan jenis epifit yang biasanya tumbuh meliar di hutan. Ia hidup dengan menumpang pokok besar lain. Sekarang ia semakin sukar untuk dijumpai kerana pengambilan tanpa kawalan oleh individu yang mengetahui khasiat pokok ini. 
Khasiat pokok raja satong tidak banyak dibuat kajian secara saintifik oleh pakar tetapi ianya diambil secara tradisional oleh pengamal ubatan herba sejak sekian lama. Ia dikatakan mampu merawat semua jenis  kanser, penyakit hati dan paru-paru.
 
Halia Padi-
Nama saintifiknya adalah Zingiber officinale Rosc,var,rubrum
Halia padi adalah salah satu kelompok Halia, tetapi jarang digunakan dalam masakan kerana rasanya agak lebih peda , tetapi amat mujarab dalam perubatan herba.
Khasiat Halia Padi
Menghadamkan makanan
Menguatkan tenaga batin
Menambahkan air mani
Membuang angin yang terdapat dalam usus besar dan kecil.
Pembunuh kuman
 
Ubi Jaga-
Smilax myosotiflora atau 'Ubi Jaga' (UJ) telah digunakan secara tradisional oleh orang asli dan Melayu sebagai makan tambahan untuk ransangan seks.
Ubi Jaga adalah tumbuhan merayap yang tumbuh didalam hutan tropika di Asia Tenggara. Ianya dipercayai boleh membantu pengedaran darah yang sempurna. Secara tradisional ianya digunakan sebagai ubat herbal tradisional untuk menguatkan tenaga lelaki, sebagai tonik untuk menambahkan metabolisma badan.
1-Membantu menambahkan keinginan seks,
2-Menambahkan sesitiviti,
3-Menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.
Khasiatnya yang lain juga termasuk mengimbangkan mood, membantu tekanan darah yang sehat dan meningkatkan tahap tenaga. Ianya sudah tentu akan membantu didalam perhubungan intim. Sains perubatan kini mula menyedari kebaikan herba tradisional ini.
 
Akar Seruntun-
Akar seruntun atau nama saintifinya Tinosprora tuberculata memang tidak asing lagi di kalangan pengamal perubatan tradisional kerana ia amat terkenal dengan pelbagai khasiat. Akar seruntun juga popular dikenali dengan nama patawali, putawali, brotowali, atau batang wali.
Pokok yang menjalar ini memang mudah ditemui di kawasan kampung. Pokok ini mudah tumbuh dan kebiasaannya dibiarkan menjalar di pagar-pagar rumah atau juga melilit pada pokok yang lain. Pokoknya yang berjurai-jurai kadangkala nampak cantik apabila dijadikan tanaman hiasan.
Batangnya yang berbintil-bintil (berkerutu) memang nampak tidak cantik sebenarnya mempunyai pelbagai khasiat. Batangnya mengeluarkan getah putih dan berlendir.

Rancang Tembaga-
Merawat masalah lemah tenaga batin.
Meningkatkan tenaga serta stamina.
Memperbaiki masalah urat saraf.
Bertindak sebagai tonik kesihatan.
Ianya sesuai untuk lelaki dan wanita.
Sesuai untuk sakit kelamin.
Baik untuk ibu selepas bersalin.
Khasiat Ubatan
(Batang, Rizom dan Akar)
Kesemua bahagiannya dicampur dengan akar tongkat ali dan ubi jaga lalu direbus. Air rebusan ini diminum sebagai afrodisiak. Rizom tumbuhan ini dikikis dan dimakan bersama sirih pinang, sesuai sebagai afrodisiak. Air rebusan rizomnya diminum sebagai afrodisiak, dan rawatan sakit kelamin dan ibu selepas bersalin.
 
Bunga Pakma-
Bunga Pakma adalah endemik, bermaknanya di dunia ni cuma ada di Thailand, Malaysia, Indonesia,dan fillipina sahaja. Bunga Pakma yg paling besar ialah R.arnoldii yg ada di sumatera dan jawa. yg paling kecil ialah R.manillana yg ada di fillipina.Di Semenenjung Malaysia, bunga pakma boleh didapati terutamanya dalam hutan bukit di Perak dan Pahang, misalnya daerah Kampar, Tapah, Bukit Cameron, Temenggor, Lenggong dan Grik. 
Bunga pakma yang belum mekar dikumpul oleh orang melayu dan orang Asli untuk kegunaan ubat tradisional. Kudup bunga ini boleh dikeringkan satu-satu atau dipotong kecil-kecil sebelum ia dikeringkan. Air rebusan bunga pakma diminum oleh kaum wanita sebelum bersalin sepaya senang melahirkan anak dan selepas bersalin untuk membersihkan dan menyempitkan rahim, kecutkan perut dan awet muda. Bunga Pakma juga digunakan sebagai ubat perangsang , buasir, dan untuk serikan muka wanita.
Di Jawa, anak dara minum teh bunga pakma untuk cantikkan bentuk perut dan sebagai perangsang untuk wanita.
 
Teja Lawang-
Pokok Medang Teja Lawang merupakan sejenis tumbuhan yang terdapat di hutan Malaysia serta di negara-negara ASEAN yang lain. Nama botaninya Cinnamomum cinereum Gamble/Cinnamomum sintoc Blume/Cinnamomum camphoratum Blume/Cinnamomum calophyllum Reinw. ex Nees. [1], [2]
Pokok Medang Teja selalunya tumbuh di kawasan tanah pamah, tepi sungai dan dikawasan kampung.
Pokok ini silaranya berbentuk bulat. Daunnya berbentuk bujur telur dan mempunyai 3 garisan (urat) meman
 
Nenas Batu-
Bersaiz kecil dan mempunyai tangkai yang panjang.Nenas batu ini berasal dari Mesir.Nenas batu juga diiktiraf sebagai buah – buahan yang mempunyai gred terbaik di dunia.Nenas batu mempunyai khasiatnya tersendiri, antaranya ialah membantu melancarkan pembuangan angin dalam badan, membantu wanita wanita selepas bersalin mengecutkan ruang rahim dengan cepat dan dikatakan boleh mengembalikan keremajaan ibu ibu muda.Selain dari itu juga, nenas batu ini juga dikatakan sangat berkesan mengembalikan tenaga dalam badan dan menghangatkan semula romantika bersama suami tercinta. Ianya juga boleh melawaskan kencing serta mengawal hormon dalam badan wanita yang bakal mengalami putus haid atau menopause.
 
Madu Lebah-

Kelebihan Madu Lebah 
A) MENGEMBIRAKAN KEKUATAN TUBUH
1. Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan.
2. Memulihkan sel-sel urat besar.
3. Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
4. Merangsang tenaga batin.

B) MEMBERSIH DAN MENAMBAH DARAH.
1. Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
2. Membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
3. Mengimbangi kandungan lemak dan membuat janlung aktif.
4. Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.

KELEBIHAN
1. BAYI/KANAK-KANAK:
a) Membantu pertumbuhan janin dan bayi dari segi fizikal dan mental.
b) Menyembuh dengan segera cirit-birit.
c) Mengelak daripada cacing perosak dalam perut.
d) Mengeluarkan lendir dalam badan bayi dan menguatkan minda kanak-kanak.

2. REMAJA:
Membantu menyempurnakan kesihatan berkekalan.

3. WANITA:
a) Menambah kejelitaan rupa paras yang asli dan tubuh badan yang menarik.
b) Mempunyai kulit yang halus, bersih dan berseri-seri.

4. LELAKI:
a) Tampan dengan kekuatan asli dan kelihatan lebih muda.
b) Menguatkan tenaga batin.

5. PENGIDAP KENCING MANIS (DIABETIS):
Menstabilkan kandungan gula dalam darah. (Gantikan gula kepada madu lebah)

6. UNTUK SEMUA:
a) Mengelak dari kegemukan yang tidak terkawal.
b) Memudahkan proses penghadapan dan lawas buang air.
c) Memulihkan penyakit berpanjangan.
d) Menguatkan jantung, buah pinggang dan badan.
e) Menyembuhkan penyakit dalam perut.
f) Mempercepatkan luka atau kesan pembedahan sembuh.
g) Memulihkan batuk dan lelah.
h) Menghindarkan badan letih dan lesu.
i) Kurangkan kesakitan bila datang haid.
j) Baik untuk perempuan bersalin.
k) Membantu/menerangkan pemandangan.

madu aslitongkat alibuahnoniakar seruntuun bunga nenas batu OLYMPUS DIGITAL CAMERA misai kucing2 pakma raja satong Rancang Tembaga2 teja lawang ubi jaga

Testimoni Minuman Raja Herba

mrh 1
EN ABDUL RASHID – GAUT
"Saya pengguna lama RAJA HERBA. Puasa tahun lepas, saya dapat berpuasa penuh. Alhamdulillah…"
mrh 2
EN DAROJI – SAKIT SENDI
"Selepas minum RAJA HERBA selama 14 hari, hilang segala sakit sendi. RAJA HERBA sangat bagus."
mrh 3
EN AMAT BIN KARIMAN – KENCING MANIS
"Bukan nak puji, minum 2 hari dah ada tenaga tebang pokok guna gergaji rantai. Harap RAJA HERBA kekalkan kualiti barangan."
mrh 4

EN FARIDZUAN – MIGRAIN
"Tiada lagi migrain selepas 5 – 6 hari minum RAJA HERBA."
mrh 5
EN MISROL – DARAH TINGGI
"Tekanan darah kembali normal, hanya 7 hari minum RAJA HERBA. RAJA HERBA berbakti kepada semua."
mrh 6

EN MOHAMAD – BUASIR
"Selepas seminggu nampak perbezaan. Sekarang alhamdulillah, tiada tanda buasir lagi. Saya beli lebih untuk simpan stok dirumah. Sungguh bagus untuk dicuba."
mrh 7
EN MOHD MAJELAN BIN AHMAD – KENCING MANIS KRONIK (INSULIN)
"Tidak lagi menggunakan suntikan insulin selepas 10 hari mengamalkan RAJA HERBA."
mrh 13

PN SAIMAH – KENCING MANIS
"Luka kaki akibat kencing manis mulai kering selepas 3 hari dan pada hari ke 10, saya rasa seperti tiada simptom-simptom kencing manis lagi. Rasa sihat dan bertenaga."
mrh 11

PN NORAZMAH BT ISMAIL – DARAH TINGGI & CHIKUGUNYA
"Tiada tanda darah tinggi dan hilang sakit sendi apabila mengamalkan minuman RAJA HERBA selepas beberapa hari. RAJA HERBA berjasa."
 
mrh 10
PN NORAZEAN BT YUSOF – BATU KARANG & KENCING MANIS
"Selepas emak saya baik dari batu karang selama 4 hari minum RAJA HERBA, kakak saya pula tidak perlu suntikan insulin selepas 10 hari minum RAJA HERBA. Sekarang saya jadi pengedar."
 

Jamu Jerat Suami

(1 kotak = 10 sachet (20ml/sachet)

Harga 1 kotak = RM105 SM / RM 110 SS

Harga promosi RM 200 = dapat 2 kotak, percuma 1 kotak

 (anda berbelanja RM67/kotak utk kegunaan selama 30 hari) 

menarik bukan?

 FREE POSTAGE

Produk berasaskan tumbuhan.
-----------------------------------------
Groups of 3 flower for female fertility :
Morinda flower
Mirifica Flower
Lobata Flower
with F3 Organics

Cara Makan
Hanya KOYAK dan MINUM(sedap). 1 Hari 1 Sachet Di ambil ketika perut kosong
Rasanya sedap dan manis lebih kurang mcm jus buah delima.



Ada KKM?
KKM diwajibkan hanya untuk produk dalam bentuk kapsul , tablet dan skincare perlu apply kkm. Bagi produk jus tidak wajib. Kilang pun berstatus GMP serta 24 jam pasang ayat Al Quran.


Screen Shot 2015-02-15 at 6.37.13 PM

AMARAN
DILARANG makan Jamu Jerat Suami ketika MENGANDUNG, Sedang BERPANTANG dan AWAL HAID (1-3 hari pertama haid)


1- Menganjalkan dan membulatkan payudara serta menaikkan punggung.
2- Mengetatkan miss V serta membasahkan miss V
3- Membentuk dan melangsingkan badan
4- Memperbetulkan hormon wanita.
5- Mempertingkat prestasi seksual
Selain itu...
1- Mengecilkan rahim
2- Merawat keputihan
3- Merembes (flush) keluar semua kotoran di rahim (termasuk lebihan darah haid yang tak abis keluar dan keputihan)
4- Membentuk kembali badan (Firming)
5- Menganjalkan kulit, anti penuaan dan anti kanser
6- Memberi tenaga tambahan
7- Mencerahkan dan mencantikkan kulit
8- Menghaluskan, menegangkan serta mencantikkan kulit
9- Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
10- Mencegah pembiakan sel kanser
11- Membantu membuang angin berlebihan di dalam badan
12- Melancarkan proses kelahiran bayi dan mengembalikan kecergasan selepas bersalin
13- Rawatan Untuk Gonorrhea dan cirit-birit
14- Mengembalikan, menyuburkan dan mencantikan rambut.
15- Anti Oksidan
16 - Pencegahan barah rahim, barah payudara, kencing manis, darah tinggi dan sakit jantung


belon  

Tanda-tanda Gangguan Hormon
================
➡ Osteoporosis
➡ Kenaikan berat badan
➡ Alergi
➡ Fibroid
➡ Haid tidak teratur
➡ Kulit kering
➡ Lelah
➡ Rambut gugur / pertumbuhan rambut di wajah atau tubuh badan
➡ Murung atau Stress
➡ Gemuk air

----------------------
Berat badan meningkat
----------------------
Gaya hidup, pemakanan dan aktiviti fizikal adalah komponen penting dalam mengekalkan berat badan yang sihat.
Ramai wanita yang mengalami masalah ketidakseimbangan hormon menyebabkan sukar untuk mengekalkan berat badan yang sihat.

----------------------
Lemak di bahagian perut dan kehilangan jisim otot
----------------------
Apabila sistem endokrin anda stress, hormon tertentu akan kurang dihasilkan dan hormon lain (selalunya cortisol) akan dihasilkan lebih banyak.
Ini menyebabkan badan menyimpan lemak menyebabkan meningkatnya lemak di bahagian perut.

----------------------
Kurang bernafsu
----------------------
Salah satu tanda yang paling ketara ketidakseimbangan hormon adalah nafsu yang kurang, yang bermula dari tidur yang terganggu. Tanpa tidur yang berkualiti pengeluaran hormon seks boleh berkurangan.

----------------------
Keletihan
----------------------
Belum tengahari dah lemau? Bukanlah sesuatu yang normal jika anda selalu berasa lesu dan tidak bersemangat..

----------------------
Kebimbangan, cepat marah dan kemurungan
----------------------
Kebimbangan dan kemurungan adalah petunjuk bahawa anda mempunyai ketidakseimbangan hormon, keracunan, bekerja terlalu keras, tertekan, dan berkemungkinan besar tidak memberi badan anda nutrisi yang diperlukan.

----------------------
Insomnia dan corak tidur yang tidak teratur
----------------------

Insomnia menyebabkan tekanan dan meningkatkan tahap kortisol, yang secara langsung menyebabkan ketidakseimbangan hormon. Kitaran tidur yang tidak sihat menggangu sistem biologi badan kita.

-------------
Berpeluh
-------------
Bagi kebanyakan wanita, berpeluh malam dan hot flashes adalah tanda pertama bahawa sesuatu tidak kena. Ini bukan masanya untuk memulakan terapi hormon gantian, tetapi memulakan jurnal makanan dengan mencatat apa yang anda makan dan minum, bagaimana anda rasa secara fizikal, dan emosi.

----------------------
Masalah penghadaman
----------------------
Gas, kembung dan pencernaan perlahan adalah masalah hormon yang biasanya tidak dikaitkan dengan ketidakseimbangan hormon, tetapi boleh dikaitkan dengan makanan yang tidak sihat, tidak mengunyah makanan dan makan terlalu banyak.
.
--------------
Mengidam
--------------
Sebab-sebab biasa mengidam dan makan berlebihan adalah kerana keletihan adrenal, rintangan insulin, dan ketidakseimbangan hormon lain. Mengurangkan gula, alkohol, tenusu dan karbohidrat, bukan sahaja akan membantu keinginan kawalan, tetapi membantu memelihara sistem pencernaan kita juga.


Screen Shot 2015-02-15 at 6.41.24 PM  

Screen Shot 2015-02-15 at 6.41.39 PM
42
57
Screen Shot 2015-02-15 at 6.41.48 PM

Tuesday, 14 April 2015

Kapsul Herbanika Teras Segar : Mengatasi masalah sendi dan saraf

HARGA : RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POSTAGE 


ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI
1. MASALAH SARAF
2. MASALAH SENDI
3. SAKIT LUTUT
4. TULANG BELAKANG
5. KEBAS KEBAS
6. SLEEP/HERNIA DISC
7. ARTRITS
8. SAKIT PINGGANG


DIMAZ KAPSUL HERBANIKA TERAS SEGAR
MELEGAKAN SAKIT SENDI & LUTUT
MELEGAKAN SAKIT PINGGANG
MEMBANTU SAKIT TULANG BELAKANG
MELANCARKAN PERJALANAN DARAH

DIMAZ MINYAK HERBA JINTAN & MINYAK HERBA GAMAT

 
HARGA : RM 85 SM / RM 90SS
1 BOTOL 80ml
  1. Melegakan sakit pinggang.
  2. Melegakan sakit sendi tulang
  3. Terbakar ringan
  4. Gatal-gatal
  5. Sakit dada




 




 
HARGA : RM 13.00
  1. Memulihkan luka dalaman dan luaran
  2. Merawat kesan terbakar
  3. Memulihkan luka selepas pembedahan dan bersalin
  4. Mengeluarkan kotoran semasa haid  

KAPSUL HERBA AKAR SEGAR LELAKI












HARGA : RM 95 SM / RM 100 SS
FREE POSTAGE


  1. Ketidakselesaan fizikal dan lemah tubuh badan lelaki
  2. Memulihkan serta mengatkan tenaga lelaki.
  3. Melegakan Kepanasan dalam badan.
  4. Melawaskan pembuangan air kecil
  5. Melegakan penyakit di bahagian urat saraf/ pinggang.
  6. Melancarkan perjalanan darah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs