ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

PROMOSI

* Satin Skin Premium RM 145
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 210

* Royal Expert White-RM 160 (Soap,Krim &Cleanser) Free Face Mask

* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105 / Diamond RM 120
* Radiance Signature RM 155

* OVI SPA RM 85

* Dhab sinai RM85

* Tabita Trial Set (s) Rm80

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM


ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Tuesday, 16 December 2014

Royal Expert White Brightening Cream VS Royal White Krim

product_brightening
Royal Expert White Brightening Cream

HARGA : RM 120 SM / RM 125 SS
FREE POS

TAWARAN HARGA PROMOSI

Jika anda order New Royal Expert Advance Brightening Cream sekarang , anda hanya cuma bayar RM 120 termasuk free postage. 


Selepas ini, harga akan dinaikkan kepada 
RM 130 + postage RM 6
 

JOM DAPAT KULIT WAJAH YANG CERAH DAN BERSERI... JIKA BELUM CUBA NI!

 New Royal Expert Advance Brightening Cream


- kulit terlindung dari sinaran UV berbahaya
- tekstur dan ton kulit sekata
- jerawat, jeragat hilang
- tiada paraben
- kesan pencerahan dan pelembapan kulit yang maksimum.
- nak kelihatan cun dan awet muda

 
✔ diperkaya dengan penapis UV untuk melindungi kulit anda dari sinaran UV berbahaya
✔ diperkuat dengan tambahan 7 nutrien dan vitamin-vitamin seperti bunga seri pagi, minyak biji anggur, niasinamida, asid salisinik, vitamin B5, C dan E untuk membersih dan menyamakan tekstur dan ton kulit.
✔ lebih kandungan organik berbanding Royal Expert White Cream
✔ tanpa paraben
✔ menembusi jauh ke dalam lapisan kulit untuk memberikan kesan pencerahan dan pelembapan kulit yang maksimum
✔ disyorkan untuk mereka yang inginkan awet muda

Cara penggunaan: Gunakan setiap hari.

*Kesan boleh dilihat dalam masa 7-14 hari, bergantung kepada kulit.


Dapatkan New Royal Expert Advance Brightening Cream sekarang.


Royal Expert™ Brightning Cream ialah satu pelembapan mewah dan mempunyai kandungan tinggi antioksidan yang kuat dan aktif serta anti penuaan yang menyegarkan dan melicinkan kulit. Diperkaya dengan Multivitamins dan UV Filters untuk membaiki semula dan melindungi kulit dari kerosakan UV rangkaian luas. Menstabilkan warna kulit dan tekstur manakala bantuan Grape Seed Oil and Salicylic Acid menyelesaikan dan mengurangkan pori. Royal Expert™ White Cream ialah satu krim dan mengembalikan kulit yg bercahaya
 

CARA PENGGUNAAN
Sapukan krim di muka dan leher. Urut dengan lembut menggunakan gerakan membulat ringan. Guna pagi dan malam di kulit setiap hari untuk keputusan terbaik.  


Apa berbezaan nya dengan Royal Expert White Krim?



Gambar: ANDA NAK DIPUJI DAN DISAYANGI KERANA WAJAH YANG BERSERI TANPA JERAWAT DAN JERAGAT?

Bayangkan jika kulit wajah anda jadi berseri, cerah dan licin? Tengok sahaja pada cermin dan anda akan berkata ‘Wow, cantiknya kulit aku sekarang’.

Pada masa itulah anda berasa yakin untuk keluar dan bertemu dengan orang ramai. Pada masa itulah rakan sekerja anda akan memuji anda. Pada masa itulah orang tersayang akan bertambah sayang dengan anda.

Jerawat dan jeragat akan membuatkan anda berasa kurang selesa dan sukar untuk make-up. Hilangkan masalah kulit wajah anda itu dengan Royal Expert White Cream.

Ejen pemutihan aktifnya bertindak menembusi kulit anda, menjadikan kulit anda lebih cantik, mengurangkan kedut wajah dan garis halus berkurangan, ton warna kulit yang sekata, menghilangkan jerawat, jeragat serta mencerahkan wajah.

Whatsapp ke 0173322308 / 0132079707 untuk mendapatkan maklumat lanjut.
HARGA : RM 120 SM / RM 125 SS
FREE POSTAGE


Royal Expert White Cream memang mempunyai permintaan baik di pasaran dan kekal ada untuk memenuhi permintaan anda.



Ejen pemutihan aktifnya bertindak menembusi kulit anda, menjadikan kulit anda lebih cantik, mengurangkan kedut wajah dan garis halus berkurangan, ton warna kulit yang sekata, menghilangkan jerawat, jeragat serta mencerahkan wajah.


Antara kebaikan REWC adalah:  
- Menyembuhkan jangkitan kulat, jerawat, jeragat,parut serta kedutan-kedutan halus di wajah.
- Bintik-bintik hitam di wajah juga dapat dihilangkan walaupun jauh di dalam kulit
- Berkesan untuk mengembalikan keserian dan keanjalan wajah seumpama kulit sewaktu remaja dengan kesan ’glowing’ yang semulajadi.
- Anda tidak perlu lagi bersolek tebal untuk menutup cela di wajah apabila mengunakn REWC
- Bahan pencerahan aktif yang diekstrak daripada herba, Magnolol, tidak menyebabkan sebarang kesan sampingan terhadap wajah anda.


APA PERBEZAANNYA?

Untuk New Royal Expert Advance Brightening Cream, Ortus Expert memutuskan untuk menambah lebih sedikit organik dalam soal bahan.

Formula sebenarnya mensasarkan kelicinan kulit, pigmentasi, isu jerawat dan kedut. Bagi yang bimbang dengan paraben, krim baru Royal Expert Advance Brightening Cream ini bebas dari paraben.

Krim baru ini lebih wangi, lembut dan mempunyai lebih banyak kandungan organik di dalam produk, anda perlu memberi Royal Expert Advance Brightening Cream baru ini sebagai satu percubaan untuk kulit anda!


 
KEISTIMEWAANYA:

- Menghilangkan & Mengecutkan JERAWAT
- Merawat Masalah Kulit Kusam dan JERAGAT
- Mengurangkan Garid Halus pada Muka
- Mengecilkan Liang-Liang Pori
- Mencerahkan Kulit TANPA Pengelupasan
- Mangatasi Masalah Kulit Wajah Yang Berminyak
- Melembap, Menegang dan Meruncingkan Wajah
- Mengurang Serta Menghilangkan Eye-bag
- Menghalus dan Melembutkan Kulit Wajah
- Membantu untuk Memudarkan Parut
- Melambatkan Proses PENUAAN
- Kulit lebih CERAH,ANJAL dan GEBU
- Memliliki kulit CANTIK DAN BERSERI-SERI
- Mengurangkan Kedutan dipermukaan Wajah


Jom cuba Produk Royal Expert White Cream. Terbukti selamat dan berkesan!  Penggunaan 2-3 bulan atau mungkin hingga 4 bulan, sangat menjimatkan. Amat mudah hanya perlu cuci dan pakai krim sahaja



 
1 SET RM 160 SM / RM 165 SS
FREE POS
FREE FACE MASK 



REWC ni sangat bagus dan boleh digunakan sebagai cream malam dan siang. memang jimat sebab tak payah nak beli 2 cream just pakai 1 cream jer. REWC adalah cream pencerah yang berasaskan bahan-bahan semulajadi. 
Yang paling penting REWC tidak mengandungi bahan kimia yang menghakis kulit. Banyak product kecantikan di pasaran yang mengandungi bahan kimia berbahaga seperti Hydroquinone yang sangat bahaya kepada kulit kita. REWC jugak sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita.
REWC bukan hanya cream pencerah tetapi mampu membuatkan kulit kita semakin sihat dan berseri-seri. Siapa tak nak cantik kan~~~




Royal Expert White berupaya :

Mencerahkan kulit membuatkan kulit kusam kelihatan putih bersih secara semulajadi, menghilangkan parut jerawat, merawat jangkitan fungus di kulit, menghilangkan jerawat dan jeragat, menghalus dan menegangkan kulit muka serta menghilangkan kedut halus di wajah,menutup liang roma, meratakan warna kulit dari bintik-bintik hitam dan jeragat degil. Kesan ‘glowing’ yang semulajadi dapat mengembalikan keanjalan wajah dan keserian wajah.Tiada kesan sampingan dan kulit tidak menggelupas.


ROYAL EXPERT WHITENING FACE CLEANSER

HARGA : RM 29.90
Royal Expert Face Cleanser dihasilkan dari ekstrak Aloe Barbadensis dan juga mengandungi Vitamin C dan E. Di formulakan dengan acid buahan alpha-hydroxy yang akan membantu mencantikkan kulit.
Ia sangat sesuai untuk samada kulit berminyak mahupun kulit yang kering lebih-lebih lagi kulit anda yang sensitif.
Royal ExpertWhitening Soap

HARGA : RM 10.00
Adalah sabun pemutih yang sangat berkuasa tinggi. Fungsi anti-oksidannya yang tinggi serta terdapat ejen-ejen pemutih yang asli. Ia memastikan kulit menjadi bersih, lembut serta cerah dengan tona yang seimbang.

Sabun ini juga mampu memperbaiki kulit yang rosak, mengelak kedutan dan menyihatkan lagi keadaan kulit.
 
ANDA SIBUK SEHINGGA TIADA MASA NAK BERSHOPPING?

MALAS NAK BELI KAT LUAR?

TRAFIK JEM SANA SINI MELECEHKAN ANDA NAK BELI REWC?

Order secara online di laman web kami >>> http://umieyanni.blogspot.com

Sangat senang!

✔ Penghantaran pada hari yang sama jika tempahan dibuat sebelum pukul 2:00 petang dengan Poslaju

✔ Respon Pertanyaan Yang Cepat 

kami akan membalas semua pertanyaan anda dalam masa 24 jam

✔ Pembelian Secara Online

Anda boleh memesan produk Royal Expert White dengan sistem pesanan online yang mudah dan selamat.


Royal Beauty Cream & Products Malaysia FAQ :

Q:Produk Royal Expert White Cream dari mana?
A:Produk Royal Expert di import dari Pakistan oleh Ortus Expert.

Q: Royal Expert White Cream warna Pink atau Putih?
A: Royal Expert White Cream warna pink. 

Q: Apakah kebaikan Royal Expert White Cream?
A: Disamping mencerahkan kulit, Royal Expert White Cream boleh membantu mengurangkan masalah;
- Tone tak sekata
- Kulit kusam 
- Pori-pori besar 
- Jerawat 
- Jeragat 

Q: Apa yang ada dalam 1 set? 
A: Cream, Cleanser dan Whitening soap.

Q: Macam mana nak mengunakan produk Royal Expert?
A: Waktu pagi cuci muka dengan sabun sebelum sapu cream. Waktu malam sebelum tidur. Cuci muka dengan cleanser sebelum sapu cream.

Q: Boleh saya guna bedak selepas pakai Royal Expert?
A: Boleh tapi untuk dapat kesan yang lebih baik 2 minggu petama pemakaian tak digalakkan memakai alat solek

Q: Apa beza cleanser dengan sabun?
A: Cleanser dan sabun boleh digunakan untuk bersihkan muka. Kebaikan sabun ada UV proctection, sesuai digunakan pada waktu pagi dan untuk kulit berminyak dan cleanser pula untuk kulit lebih licin dan lembut. 

Q: Sabun boleh digunakan untuk badan juga?
A: Ya. Sememangnya untuk badan tapi boleh digunakan dimuka 

Q: Ada pegelupasan tak guna produk Royal Beauty cream ni?
A: Tak ada pengelupasan 

Q: Berapa lama Royal Expert Cream boleh tahan?
A: Biasa boleh tahan 3-4 bulan, bergantung kepada cara pengunaan


 Product REWC ni juga ada kelulusan from KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia)

VICATU (KHAS UTK LELAKI)



HARGA : RM 85.00  
PROMOSI : RM70 SM / RM 75 SS
FREE POS

TAHUKAH anda penyakit keempat untuk lelaki selepas masalah jantung,darah tinggi,kencing manis...penyakit apa?....,,,
Masalah prostat.....no 4 didunia paling banyak masalah ini untuk lelaki yang ber umur 50tahun.....

 
Perlu anda fikirkan,suami anda,abang anda,bapa anda,bapa Mertua anda....pergi surau,pergi masjid,berapa Kali pergi toilet,berapa Kali ambil air sembahyang....wujud was was Dan ragu ragu mcm air kencing nak terkeluar....dah kt hujung dah rasa.....tak selesakan?


Dan juga buat lelaki yang tiada TENAGA...Tiada SEMANGAT....ini lah produk yg TERBAIK Tanpa apa apa kimikal untuk anda

 


VICATU (KHAS UNTUK LELAKI)
Kencing tak lawas bagi lelaki

Pernahkah anda mengalami titisan air kencing yang keluar secara tidak sengaja walaupun sudah kencing? Atau anda terasa mahu kencing walaupun sudah beberapa kali ke tandas dalam tempoh waktu yang terdekat? Sebenarnya hampir semua kaum lelaki, pernah mengalami situasi sedemikian. Situasi ini dipanggil sebagai kencing tak lawas.

Kencing tak lawas atau urinary incontinence merupakan situasi tanda penyakit yang dihadapi oleh kaum lelaki. Namun, kencing tak lawas ini bukanlah satu penyakit.

Jenis-jenis kencing tak lawas
1.Kencing tak lawas secara berterusan berlaku tanpa sebarang keinginan untuk membuang air kecil.
2. Kencing tak lawas atau menitis ketika meneran.
3. Kencing tak lawas dengan keinginan yang kuat untuk membuang air kecil.
4. Kencing tak lawas akibat terlalu banyak air kencing.

Punca-punca kencing tak lawas

1. Pembesaran kelenjar prostat

Kencing tak lawas boleh berlaku sekiranya seseorang lelaki itu mempunyai penyakit pembesaran kelenjar prostat ( Benign Prostatic Hyperplasia atau BPH ). Kebiasaannya berlaku kepada golongan lelaki yang usianya menjangkau 50 tahun.
Pembesaran kelenjar prostat merupakan satu penyakit yang menyerang golongan lelaki yang berumur 50 tahun dan ke atas dan ia bukanlah penyakit barah. Pembesaran kelenjar prostat akan menimbulkan masalah gejala urinari, mengganggu serta menjejaskan gaya hidup dan corak tidur. Komplikasi kerosakkan buah pinggang akan berlaku, sekiranya penyakit ini tidak dirawat.


2. Simptom Lower Urinary Tract Symptoms (LUTS)
Simptom Gangguan Salur Bawah Perkumuhan (LUTH) merupakan sejenis penyakit yang kerap dialami oleh golongan lelaki Menurut kajian, sebanyak 20 hingga 30 peratus daripada golongan ini mengalami masalah LUTS kerana berkaitan dengan masalah prostat seperti hyperplasia prostatik benigna (BPH).
Pembesaran kelenjar prostat akan menekan salur kencing menyebabkan lelaki tersebut sukar untuk mengosongkan pundi kencing dengan sepenunya. Ini menyebabkan saki-baki air kencing kekal di dalam pundi dan pesakit terpaksa ulang alik ke tandas dengan kerap.


3. Barah pundi kencing
Barah pundi kencing turut menyebabkan berlakunya kencing tak lawas. Dalam situasi ini, pesakit biasanya menghidapi gejala seperti kencing tak lawas, kencing berdarah, kerap kencing, sakit ketika kencing, kencing malam dan juga mengalami sakit di bawah bahagian abdomen.


4. Komplikasi Kencing manis ( diabetes )
Masalah kencing tak lawas merupakan komplikasi daripada penyakit kencing manis. Kencing manis yang tidak terkawal boleh mengakibatkan kegagalan atau kerosakan pada sistem saraf autonomi. Manakala gejala yang biasanya berlaku adalah kencing tak lawas, sembelit atau cirit-birit, masalah seksual, tekanan darah rendah dan juga pitam.


KEUNIKAN PRODUK VICATU

Diyakini secara tradisional untuk membantu melawaskan pembuangan air kecil di samping membantu merawat penyakit batu karang. VICATU turut membantu mengembalikan kekuatan tubuh, menambah stamina dan membekalkan tenaga, melancarkan peredaran darah serta meningkatkan tenaga batin.

Bahan-bahan aktif yang terkadung di dalam VICATU adalah :
Radix Cynometra Cauliflora (Akar Pokok Nam-nam)
Fructus Euprobia Nerifolia (Buah Sudu-sudu)
Honey Bee (Madu Lebah)
AssuriTEA Green (Teh Hijau Assuri)

Selepas pengambilan VICATU antara tempoh 3 hingga 7 hari, anda akan menerima kesan antaranya batu karang akan pecah menjadi habulur, kencing akan puas dan lawas, air kencing menjadi jernih dan selera makan akan bertambah.

Arahan Pemakanan
Ambil 1 kapsul 3 kali sehari selepas makan.




KLASIFIKASI                                        
Makan kesihatan (Produk hebat untuk lelaki yang berumur 30 tahun ke atas

ISI KANDUNGAN   : 30 kapsul/Bottle

INDIKASI : Melawas dan melancarkan pembuangan air kecil, menjaga dan mengelakkan masalah prostat dan memberi tenaga kepada lelaki

KANDUNGAN : Cynometra Cauliflora Radix, Euphorbia Neriifolia Fructus, Apis Mellifica D30/Honey  Bee

CARA PENGGUNAAN  : 1 kapsul/3 kali sehari/Selepas makan

FEREENA PINKY ROSE

 PINKY ROSE mempunyai Dua set 

SET 4 IN 1 

SET JERAGAT


PROMOSI
 TRIAL RM75sm/RM85ss
Set Normal 
sesuai utk semua jenis kulit termasuk berminyak dan kering serta yg berjerawat



Wajah menghadapi masalah jerawat????
Kulit berminyak dan terlalu kering?????
Tona kulit tak sekata????
Jom cuba SET PINKY ROSE
Kandungan Set trial 4 in  1

*Cleanser 30ml
*Toner Essence 30ml
*Day Cream 5g
*Night Cream 5g

Pinky Rose mampu
✔Menghilangkan jerawat
✔Sekatakan warna tona kulit
✔Mengecilkan liang pori
✔Mencerahkan
✔Membuatkan kulit senantiasa lembab dan flawles





 

Penemuan hebat utk Dunia Kosmetik Stem Cell Rose gabungan formulasinya mengembalikan keremajaan wajah anda..

Pinky Rose Normal Set
----------------------------------------------
Facial Cleanser
----------------------------------------------
Pembersih wajah yg bersifat melembabkan ini dapat menangalkan kotoran dan minyak secara lembut tanpa mengeringkan kulit.Pinky Rose Facial Cleanser diperbuat daripada esktrak tumbuhan semulajadi yg bebas dari kandungan sulfat, malah rumusan kandungannya adalah bebas dari PARABEN dan SABUN. Diperkayakan dengan ekstrak AKAR UBI BIT dan STEM CELL ROSE yang membantu menyimpan lembapan kulit dan meningkatkan lapisan perlindungan yg TERBAIK untuk KULIT anda.Mengandungi vitamin B3 yang banyak membantu MENEGANGKAN dan MENCERAHKAN TEKSTUR KULIT. Ia juga membantu menghalang aktiviti TYROSINASE yg merupakan penyebab kepada tompok tompok gelap yang tidak diingini..

Cara penggunaan.:
Tuang mengikut jumlah yg diingini
keatas tapak tangan dan buihkan dengan air.
Sapukan pada keseluruhan wajah yg basah dan bilas dengan air sehingga bersih..

------------------------------------------------------
Pinky Rose Essence Toner
-------------------------------------------------------
Menyerap ke dalam kulit secara pantas dan membantu menyegarkan serta memperbaiki kulit anda.Ia membantu proses pembaharuan kulit wajah dan membolehkan kulit menyerap vitamin yang terkandung di dalam ESSENCE dengan lebih baik.

Cara penggunaan.:
Titikkan essence toner atas jari kemudian sapukan secara lembut di bahagian Zon T, Zon U dan keseluruhan wajah serta leher. Elakkan dari kawasan mata

--------------------------------------------------------
Pinky Rose Day Cream
-------------------------------------------------------
Cream yg bersifat ringan dan halus selembut sutera.Walaupun bersifat lembapan, melegakan dan membaik pulih kulit, ia juga membantu kulit dengan memberi perlindungan UV.Perumusan yang istimewa ini membantu menghalang aktiviti TYROSINASE yg merupakan penyebab pigmentasi pada kulit.

Cara penggunaan.:
Sapukan cream selepas penggunaan toner.Gunakan pada waktu siang .
Sapu dan urut dengan lembut pada wajah sehingga cream menyerap sepenuhnya kedalam kulit.
Elakkan dari kawasan mata

--------------------------------------------------------
Pinky Rose Night Cream
--------------------------------------------------------
Cream malam yg bersifat PEMUTIHAN dengan TINDAKKAN MEMBAIK PULIH KULIT mengandungi Sintensis KOLEGEN yang mana membantu mengurangkan masalah pigmentasi melalui mekanisme bio aktif. BEBAS daripada HYDROQUINONE.Kulit yangbkusam akan dieksfloikan dan PEMBAHARUAN KULIT akan berlaku setiap malam.Hasilnya tesktur kulit wajah akan menjadi licin dan cerah pada keesokkan hari.

Cara penggunaan. :
Sapukan cream selepas penggunaan toner.
Gunakan pada waktu malam
Sapu dan urut dengan lembut pada wajah sehingga cream menyerap sepenuhnya kedalam kulit.
Elakkan dari kawasan mata..

Harga

TRIAL SET RM85sm/ RM90ss
NORMAL SET RM149sm/ RM159ss

PROMOSI
 TRIAL RM75sm/RM85ss 
NORMAL RM 140 SM / RM 145 SS 

  Set Jeragat 

utk kulit yg berlaku pigmentasi JERAGAT yg mempunyai tompok tompok hitam diwajah 

Pinky Rose Anti-Pigmentation 3 in 1

Utk Anti Pigment Ada.:
  1)Pinky Rose Bar Soap
 2)Pinky Rose Serum Essence  
3)Pinky Rose Anti Pigment Cream 

 
Pinky Rose Bar Soap

Cara penggunaan

Buihkan dengan air,Sapu dan urut dengan Lembut pada WAJAH sepenuhnya mengikut putaran yg betul selama 3minit atau lebih ..

Kegunaan...
Ia merawat Sel Sel kulit muka yg rosak dengan mengelupaskannya dan MEREMAJAKAN PERTUMBUHAN kulit baru yg CERAH,BERSIH dan BERSERI

Kebaikan ..
*MENCERAHKAN kulit Serta Membersihkan Dari dalam dengan pengelupasan yg Lembut dan nipis utk MEMBUANG Sel kulit Mati
*Sekatakan tone warna kulit
*Menghilangkan JERAGAT dan BINTIK HITAM pada wajah
*Menghilangkan jeragat yang disebabkan Oleh Sinar matahari,tindakbalas hormon atau mengandung
*Mengelupaskan Sel Sel kulit Mati &membersihkan Dari dalam lapisan kulit wajah, MEMBUATKAN kulit menjadi CERAH dan SEGAR
*Mengekalkan keremajaan kulit

Ini baru kebaikan PINKY ROSE BAR SOAP utk MENGHILANGKAN JERAGAT



Set penjagan wajah 100% bahan asas semulajadi yg mampu membuatkan wajah anda cantik berseri seri 

Tanpa berlaku
Pengelupasan
Memedihkan
Gatal gatal muka
Terdedah pada radang kulit



"Dengan PINKY ROSE tak perlu camera 360...
Membuatkan wajah anda cerah bersih berseri seri ..
Cubalah SET PERCUBAAN 4 in1"


Wednesday, 10 December 2014

SELEKSI SET MAKEUP D’HERBS



HARGA : RM59.90
PROMO RM 54 SM / RM 59 SS
FREE POSTAGE

SELEKSI SET MAKEUP D’HERBS

Seleksi Set Makeup D’Herbs dilengkapi dengan Lipstik Collagen, Diamond Foundation dan Celak Arab Hitam yang membantu menyerlahkan kejelitaan wajah anda seterusnya menjadikan anda lebih yakin dengan penampilan anda.
Kandungan:
  • Lipstik Collagen (4 g)
  • Diamond Foundation (15 g)
  • Celak Arab Hitam (0.3 g)

  KEBAIKAN SELEKSI SET MAKEUP D’HERBS

Lipstik Collagen:

  • Membantu menaikkan seri wajah
  • Menyerikan warna bibir mengikut suhu badan dan darah
  • Memelihara kelembapan bibir
  • Mengatasi masalah bibir yang kering dan mengelupas
  • Boleh digunakan sebagai pemerah pipi
  • Tahan lama sehingga 12 jam

Diamond Foundation:

  • Bertindak sebagai bedak asas sebelum mengenakan mekap
  • Mengandungi SPF35 bagi melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran dan sinaran UV
  • Meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit wajah
  • Menutup cela dan kesan penuaan pada wajah
  • Menjadikan wajah anda tampil lebih dan berseri
  • Boleh digunakan sebagai krim siang
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Kalis air dan tahan lama sehingga 12 jam

Celak Arab Hitam:

  • Menyerlahkan keanggunan wajah
  • Menjadikan mata anda tampil lebih galak dan menawan
  • Ia pekat dan tidak meleleh ke bahagian kulit
  • Mampu bertahan lama bagi mengekalkan kejelitaan anda sepanjang hari

 

CARA PENGGUNAAN SELEKSI SET MAKEUP D’HERBS

Lipstik Collagen:

  • Oleskan pada bibir anda pada bila-bila masa yang dikehendaki.
  • Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.

Diamond Foundation:

  • Selepas wajah dicuci dan dilap kering, sapukan Diamond Foundation pada wajah dan leher dengan sekata sebelum menggunakan bedak padat dan kosmetik.
  • Anda disyorkan untuk menggunakan penyegar dan krim pelembap sebelum menyapu Diamond Foundation untuk mendapatkan hasil mekap yang terbaik.

Celak Arab Hitam:

  • Lukiskan garisan halus pada kelopak mata atas dan/atau bawah mata.
  • Mulakan dari pangkal kelopak mata dan akhir di hujungnya.
  • Lukis sekali lagi dan tebalkan garisan pada kelopak mata mengikut citarasa anda.

Sunday, 7 December 2014

SWEAT PLUS SLIMMING PANTS






 SIZE  M, L, XL, 2XL & 3XL
HARGA RM 120 SM / RM 130 SS
FREE POSLAJU



  SWEAT PLUS

SIZE : XXL, XL , L, M

RM120 SEM / RM130 SS
FREE POSLAJU
- See more at: http://www.teratakniagaku.com/search?updated-max=2014-10-30T19:18:00-07:00&max-results=7&start=6&by-date=false#sthash.1KZ3fvbu.dpuf
☛ANDA PAKAI SELUAR SELALUNYA KETAT? MAHUKAN PERUBAHAN?

APAKATA, anda cuba gunakan SELUAR PEMBAKARAN LEMAK SWEATPLUS+ ? Ianya terbukti berkesan! 


Pengguna mengatakan ianya memang berkesan. SELUAR PEMBAKARAN LEMAK SWEATPLUS+ telah SELESAIKAN masalah tak muat JEANS/seluar yang selama ini menghantui mereka.

AMAZING…

======================================
SELUAR PEMBAKARAN LEMAK SWEATPLUS+, sememangnya TERBAIK.
==========================
➨ Sweat Plus adalah satu jenis pakaian yang diperbuat daripada fabrik Neotex™
➨ Apa itu Neotex™ ? Ini adalah Fabrik teknologi tinggi,yg mempunyai lapisan dalaman
➨ Lapisan dalaman yg boleh meningkatkan kadar perpeluhan sehingga 4 kali ganda, Badan anda boleh Slim Down dengan lebih cepat.
➨ Lapisan luar pula menyerap peluh sehingga 4 kali ganda.
➨ Anda berpeluh tapi Sweat Plus di lapisan luar.


================================================
CIRI-CIRI SELUAR PEMBAKARAN LEMAK SWEATPLUS+,
================================================
► Boleh membakar kalori, menyingkirkan toksin dalam badan & menurunkan berat badan anda.
► Boleh meningkatkan kadar perpeluhan di bahagian pinggang & paha sehingga 4 kali ganda.
► Boleh re-shape semula bahagian pinggang & paha anda.
► Boleh dipakai secara kasual atau semasa senaman untuk menurunkan berat badan anda.
► Boleh dipakai semasa berjalan, berjogging, menunggang basikal atau membawa kenderaan.
► Boleh dipakai ketika cuaca panas atau sejuk.
► Boleh dipakai semasa bekerja di pejabat atau di rumah.


   

Saturday, 6 December 2014

DERMANIC TRANSCAPS


  BAGUS UNTUK KULIT KUSAM, KULIT GELAP ATAU HITAM, KULIT BERPARUT, KULIT JERAGAT. KESAN SAMA HEBAT MACAM INJECTION.TAKUT JARUM ?? AMBIL TRANSCAPS
KESAN SAMA MACAM INJECTION

TRANEXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE) 

 (1 BOTOL 30 BIJI)
RM 80 SM / RM 85 SS
FREE POSTAGE 

CARA MAKAN :
JIKA ANDA MENGAMALKAN PENGAMBILAN INJECTION TRANEXAMIC, 
PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL
1BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1BIJI MALAM SEBELUM TIDUR

JIKA MAKAN CAPSULE SAHAJA TANPA TRANEXAMIC ACID INJECTION,
PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL
2 BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 2 BIJI MALAM SEBELUM TIDUR


DOS YG DICADANGKAN INI ADALAH UNTUK KESAN CEPAT DAN MERAWAT KULIT SECARA EFFECTIVE

SELEPAS BERPUAS HATI DGN HASIL YANG DIINGINKAN BOLEH KURANGKAN PENGAMBILAN KEPADA 2 BIJI SEHARI ATAU SEBIJI SEHARI BERGANTUNG KEPADA HASIL KULIT YANG ANDA INGINKAN.

PENGAMBILAN MAKSIMUM DIBENARKAN 4 BIJI SEHARI SAHAJA...

NAMUN BEGITU, 
JIKA KURANG BUDGET $$$, ATAU PUN ANDA AMALKAN PIL ATAU SUPPLEMENT LAIN, 

PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL

1  BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1 BIJI MALAM SEBELUM TIDUR SUDAH MEMADAI.

ANDA AKAN MELIHAT HASIL KULIT MENJADI CANTIK DALAM MASA 5-7 HARI SELEPAS MENGAMALKAN CAPSULE. ADA DIKALANGAN CUSTOMER YG MELIHAT KESAN DALAM 1 HARI SAHAJA BERGANTUNG KEPADA MASALAH KULIT DAN BADAN INDIVIDU... 

AMALKAN MINUM 8-10 GELAS AIR (2-3LITER AIR SETIAP HARI UTK BOOSTER DAN KESAN CEPAT)


Tranexamic Acid (DERMANIC CAPSULE) merupakan INHIBITOR pencegah melanin kulit gelap yang paling terkenal di dunia . walaupun glutathione kini mendapat tempat , tetapi perlu untuk anda ketahui , kebanyakan glutathione yang dijual di pasaran adalah tidak berkesan , tidak ori dan dicampur dengan bahan-bahan lain seperti yeast dan kanji . Akibatnya , produk pemutihan kurang berkesan . 



NOTE : PELANGGAN YANG MENGHIDAPI PENYAKIT KRONIK SEPERTI JANTUNG, STROK, MASALAH DARAH KRITIKAL DAN SEWAKTU DENGANNYA DILARANG MENGAMBIL TRENAXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE)





Ada yang cakap dia kena suntik hari-hari di hospital tapi tak putih-putih pun.. Perlu diingatkan, di hospital, penggunaan acid digunakan di dalam dos yang berlainan. Namun , bukan itu yang kita cari , ternyata , hasil penyelidikan saintis dunia dan doktor pakar kulit mendapati , FORMULA produk ini menggunakan tranexamic acid mampu memutihkan kulit . 



Bukan itu sahaja , selain memutihkan kulit menjadi putih pink dan gebu, tranexamic berkeupayaan menghilangkan parut , jeragat , mengatasi masalah jerawat serius serta menghaluskan kulit . 
Ade pelanggan yang menderita penyakit kulit dan ekzema kini pulih

Yang paling diminati ramai, ia berupaya melicinkan kulit seolah2 kita menjalani terapi hormon . Dengan sistem kimia tranexamic yang unik , ia adalah bebas radikal , tidak mudah terurai dan diyakini bertindak dengan sangat berkesan dan pantas . Tranexamic akan menyerap dengan sangat cepat dan mudah . Ia akan MENGHALANG penghasilan melanin kulit dan menukar eumelanin kepada pheomelanin . ini dapat dilakukan dengan penyekatan melanin serta enzyme tirosinase.



original 100%  dan mendapat kelulusan KKM . 
Sila rujuk pada botol produk untuk melihat nombor siri KKM terbabit.

 
1. Pemutihan dan mencegah pigmentasi
~ Mengurangkan atau menghilangkan pigmentasi kulit
~ Mencegah dan / atau merawat pigmentasi seperti chloasmas , freckles , selaran matahari , kulit gelap dan melanoderma disebabkan oleh dadah seperti steroid
~ Kurangkan kawasan tempat gelap disebabkan oleh pendedahan matahari.
~ Akta Anti -keradangan pada keadaan keradangan ringan kronik di tapak tempat, untuk menyekat
pengaktifan melanocyte

2. Menghalang atau meningkatkan kekasaran kulit
~ Semula kulit yang rosak disebabkan oleh UVA / UVB , pencemaran atau lain-lain faktor persekitaran.

3. Mekanisme kulit pemutihan
~ Blok melanin jalan pembentukan disebabkan oleh sinar ultraviolet
~ Mengelakkan pengumpulan melanin
~ Mengurangkan aktiviti tyrosinase melanocyte dengan menghalang mengikat plasminogen kepada keratinosit , yang menyebabkan pengurangan prostaglandin dan asid arakidonik , yang pengantara keradangan yang terlibat dalam melanogenesis .


Dengan sistem kimia tranexamic yang unik, ia adalah bebas radikal, tidak mudah terurai dan diyakini bertindak dengan sangat berkesan dan pantas. Tranexamic akan menyerap dengan sangat cepat dan mudah. Ia akan MENGHALANG penghasilan melanin kulit dan menukar eumelanin kepada pheomelanin. ini dapat dilakukan dengan penyekatan melanin serta enzyme tirosinase.
 
 

VGS SKINCARE 4 IN 1 - CERAH TERSERLAH HANYA DALAM 5 HARI


VGS SKINCARE 

 CERAH TERSERLAH HANYA DALAM 5 HARI


Kulit anda bermasalah? Dipenuhi jerawat dan jeragat? 
Malu untuk berhadapan dengan org ramai disebabkan masalah kulit? 
Ingin miliki kulit wajah sehalus sutera dan putih berseri?
VGS SKINCARE mampu merealisasikan impian anda
Tanpa ada kesan sampingan & Tanpa ada pengelupasan!!


HARGA PASARAN

RM 100.00 SM/RM 110.00 SS

HARGA KAMI!!

RM 95.00 SM/RM 100.00 SS

4 ITEM YANG TERDAPAT DALAM VGS SKINCARE

✔ Honey Soap
✔ Collagen Toner
✔ Velvet Day
✔ Velvet Night

KANDUNGAN DALAM VGS SKINCARE

✔ Collagen
✔ Glutathione
✔ Serbuk Mutiara
✔ Sarang Burung Walit
✔ Kunyit


KELEBIHAN VGS SKINCARE

✔ Merawat masalah kulit kusam, berjerawat, berjeragat dan parut-parut pada kulit wajah
✔ Melicinkan kulit
✔ Menghasilkan kulit yang sihat, bersih, cerah sekata dan glowing
✔ Menghilangkan jeragat dan bintik hitam
✔ Mengurangkan jerawat & eyebag
✔ Menegangkan kulit & kedutan 
✔ Mencerahkan kulit dari dalam
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Menghilangkan parut-parut jerawat
✔ Merawat kulit rosak
✔ Meratakan warna kulit
✔ Menghasilkan kulit yang kelihatan asli walaupun tanpa mekap 


(KLIK PADA GAMBAR UNTUK LEBIH JELAS)

CARA PENGGUNAAN VGS SKINCARE

✔ Cuci muka terlebih dahulu menggunakan HONEY SOAP. Lap muka sehingga kering
✔ Sapu COLLAGEN TONER pada muka menggunakan kapas muka terlebih dahulu
✔ Siang - Pakai VELVET DAY
✔ Malam -  Pakai VELVET NIGHT

NOTED : VGS JUGA BERKESAN UNTUK MERAWAT. MENCERAH DAN MENGGEBUKAN KULIT DALAM MASA SEMINGGU JIKA PENGGUNAAN SECARA KONSISTEN. INSYAALLAH..

TESTIMONI







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs