ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja) atau email ke dropshiprafica@gmail.com

Untuk urusan order call / Whatsapp Puan Yanni 012-318 4080 @ Support 012 500 5161

PROMOSI

* Satin Skin Premium RM 140
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 55 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 210

* Royal Expert White-RM 160 (Soap,Krim &Cleanser) Free Face Mask

* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105 / Diamond RM 120
* Radiance Signature RM 155

* Qu Puteh Komestik RM 85

* Dhab sinai RM85

* Tabita Trial Set (s) Rm80

* Secret Kawai Collagen x 2 Free Serum RM 145

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Saturday, 24 January 2015

GARCINIA CAMBOGIA MAX FAT BURNER

Kurus 10 x lebih pantas dgn GC MAX
HARGA : RM 80 SM / RM 85 SS

PROMOSI : RM 70 SM / RM 75 SM
FREE POSTAGE


4 BOTOL RM 220

Memperkenalkan GCMAX FAT BURNER produk keluaran Malaysia, yang boleh bantu Dapatkan Berat Idaman anda hanya dalam 2 MINGGU penggunaan.

 Masalah obesiti di negara ini semakin meningkat apabila lebih 16.8 juta penduduk menghidap penyakit ini yang berpunca daripada amalan gaya hidup dan pemakanan tidak seimbang. 

 
Ha, adakah anda tergolong dalam salah seorang mempunyai masalah diatas? Kalau ya, anda berada ditempat yang tepat sekali! Cuba anda search Garcinia Cambogia di Google, anda akan nampak yang buah yang hanya tumbuh di Asia ini boleh bantu anda Bakar Lemak serta Menguruskan Badan anda sepantas 2 minggu! Di Malaysia, jus kami adalah satu-satunya produk pelangsingan badan yang rasanya sangat sedap, rasa berry seperti Ribena.
 
Kebanyakan testimoni yang kami terima, kesan juice pembakar lemak kami boleh dirasai hanya dengan sekali penggunaan. Selera makan berkurangan, bahagian yang berlemak terasa panas, berpeluh lebih banyak dari biasa kerana semasa proses bakar lemak, ia akan dikeluarkan melalui peluh, dan banyak lagi. 
 
Saya tahu, anda semua sibuk berkerja, berniaga dan sebagainya. Tak sempat nak bersenam, kalau anda seorang surirumah macam saya, memang tak ada masa. Seharian melayan suami dan anak-anak, makan minum pun tak terjaga. Mana ada masa nak pergi bersenam betul tak? Hasilnya berat badan saya naik mendadak, dari 45kg ke 60kg . Masa tu memang tertekan sangat, jadi saya pun fikir jalan penyelesaian bagaimana nak bantu masalah berat badan orang yang tak suka/sempat bersenam.
 
Selepas buat kajian selama 3 bulan, akhirnya saya dapat formula terbaik pembakar lemak, yang tiada bahan kimia berbahaya seperti Sibutramin etc. Hanya dari ekstrak SUPERFRUITS, salah satunya Garcinia Cambogia!  
 
Tak perlu bancuh atau shake, cukuplah minum 2 sudu besar pagi dan malam, 1 jam sebelum sarapan pagi atau makan malam. Tiada bahan kimia berbahaya, hanya ekstrak Superfruits dalam minuman GC MAX Fat Burner ini. Selain GARCINIA CAMBOGIA, juice pembakar lemak kami ada mengandungi Acai Berry, dua-dua buah yang diperakui DR OZ sebagai pembakar lemak paling berkesan tahun 2013/2014!
 
 
Cara Penggunaan GC MAX Fat Burner
 
  • Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan
  • Minum minima 2 liter air kosong sehari ( WAJIB )
  • Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
  • Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
  • Jauhi makanan segera, berminyak dan bergula sementara dalam proses kurangkan berat anda

Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun.  Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner!

 

Kelebihan Juice GC Max Fat Burner, 

  • Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan anda
  • Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
  • Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
  • Meningkatkan metabolisma anda 
  • Membaiki sistem perncernaan supaya senang lawas
  • Rasa bertenaga walaupun kurang makan
  • Rasa mixed berries yang sangat sedap!
  • Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas
     
     

Friday, 23 January 2015

BELLEZZA ESSENTIAL : MIRACLE WATER TREATMENT


➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼
  BELLEZZA MIRACLE WATER(30 ML)
 
HARGA RM 75 SM / RM 80 SS
FREE POSTAGE
Tak perlu lagi menggunakan NIGHT CREAM yang berminyak, TONER & SERUM.. 
Kini Semua dalam 1 BOTOL SHJ....SPRAY & RATA kan SHJ!!! MIRACLE WATER TREATMENT...penyelesaian utk masalah kulit anda !!!
✔ PRODUK MUSLIM
✔ HALAL
✔ KELULUSAN KKM
✔ PRODUK BERSTATUS GMP
✔ SELAMAT DAN BERKESAN
MIRACLE WATER TREATMENT

SEMUDAH ABC...JIMAT MASA, DUIT, CONFIRM MELETOP !!!
✔ TRY SEKALI CONFIRM NAK LAGI
✔SPRAY SHJ
✔TAK BERMINYAK
✔WANGI
✔MUDAH, CEPAT & JIMAT
✔SPRAY SHJ
✔TAK BERMINYAK
✔WANGI
✔MUDAH, CEPAT & JIMAT
BAU sgt WANGI sampai Orang sebelah pun TERPIKAT!!!


KEBAIKAN MIRACLE WATER TREATMENT
✔Product ini bertindak secara natural
✔ tiada proses pengelupasan kulit dan tiada proses yg menyakitkan. 
✔ Telah diluluskan oleh KKM.
✔Merawat dan menghilangkan jerawat
✔Memudarkan dan menghilangkan jeragat
✔Menghilangkan garis halus Anti kedutan (anti penuaan)
✔Mengatasi masalah pori terbuka
✔Menghilangkan blackhead & whitehead
✔Menyegarkan dan menghaluskan kulit wajah
✔Memutihkan kulit kusam dan Tona tidak sekata
✔Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap.
✔Memberi Keseimbangan kelembapan pada kulit
✔Menyerikan kulit wajah dan sesuai untuk lelaki dan wanita.
✔Mengembalikan seri wajah.
TESTIMONI :

Ain sendiri dah guna 3 bulan.. Allhamdulillah hasilnya sama seperti kita pakai ( Serum + Toner + Night Cream) malah lebih banyak kelebihan & kebaikkannya.. Antaranya Tak Melekit, Tak Berminyak & Boleh membuatkan wajah kita nampak glowing selepas kita makeup..
 
 
Wow.. Sis @adielaridzuan yg cantik sangat nie pun dah try Miracle Water Treatment tau.. Jom order sekarang.. Sekali spray confirm nak spray lagi...
Disarankan utk di amalkan bersama BELLEZZA ESSENTIAL

HARGA  BELLEZZA ESSENTIAL (30 SACHET)
 
HARGA RM 150 SM / RM 160 SS
FREE POSTAGE
 
~BELLEZZA ESSENTIAL - THE ETERNAL BEAUTY~
SAY NO MORE
✘ Bancuh
✘ Shake.
✘ Kemam.
HANYA 2 LANGKAH
✔ Koyak Sachet
✔ Minum terus dari Sachet
PRODUK MUSLIM
✔ HALAL
✔ KELULUSAN KKM
✔ PRODUK BERSTATUS GMP
✔ SELAMAT DAN BERKESAN
APA YANG TERKANDUNG DIDALAM BELLEZZA ESSENTIAL???
✿~KURMA
✿~HONEY
✿~DELIMA
✿~HERBATUS SAUDA
✿~BLUEBERRY
✿~SOURSOAP
CARA PENGAMBILAN
Kesan Cepat dan terbaik
►1 Sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
►1 Sachet pada waktu malam sebelum tidur.
Jom Tengok apa lagi Kebaikkan Bellezza Essential :
(✔) Rasa yang sangat sedap.
(✔) Di perbuat dr kolagen Ikan yg berkualiti tinggi (Ikan yg diimport)
(✔) Mengandungi pemakanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Delima
& Habbatus Saudah
(✔) Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam
bag)
KECANTIKAN:
(✔) Memulihkan kulit rosak, berparut, kusan dan bermasalah
(✔) Mencerah dan pemutihkan kulit seluruh badan
(✔) Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap
(✔) Mengurangi kedutan dan garis-garis halus
(✔) Mengecilkan pori-pori kulit
(✔) Melindungi dari sinaran UV
(✔) Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
(✔) Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
(✔) Mengurangkan kesan parut-parut lama.
KESIHATAN:
(✔) Anti Kanser
(✔) Meningkatkat sistem imunisasi badan
(✔) Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
(✔) Mengurangi sakit radang dan sendi
(✔) Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
(✔) Baik untuk mata
(✔) Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi
(✔) Meningkatkan kualiti tidur
(✔) Mengatasi masaalah resdung
(✔) Meningkatkan Kadar metabolisma dalam badan
(✔) Menyah toksid dalam badan
(✔) Membantu mendapatkan berat badan yang Ideal
(✔) Sesuai untuk pesakit Diabetis
(✔) sesuai untuk lelaki dan perempuan.
+ Produk Berstatus GMP Certified
+ Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
(160614/06/152)
+ Produk Muslim & Herbal
+ Produk Selamat & Berkesan

BABIES BLINK 5 IN 1 (2015 VERSION DENGAN CAMPURAN SERBUK MUTIARA)





BABIES BLINK 5 IN 1 (2015 VERSION

DENGAN CAMPURAN SERBUK MUTIARA)

HARGA : RM 95.00

PROMOSI : RM70 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE


Kandungan set babies blink 5 in 1




1. Glutacoll soap - 60gm
2. Antibiotic day cream - 20gm
3. Magic night cream - 20gm 
4. Whitening repair serum - 10ml
5. Toner whitening perfect - 40ml 


muka cerah gebu halus licin... wanita dan lelaki pun boleh guna seawal 12 tahun.. tiada bahan kimia.. sesuai ibu mengandung juga..!!



BABIES BLINK 2014 VS 2015
* PENUTUP PUTIH - 2014 VERSION
* PENUTUP PINK - 2015 VERSION

Set babies blink 2014 dan 2015 actually its same...
just no NOT KKM lain dan cream malam serta cream siang SAMA dengan yg DULU...
just we add little bit SERBUK MUTIARA...

utk more flawless..dan kelihatan more shining..
protection skin.....

Knp no NOT KKM lain???
Sb apa2 brg bila upgrade formula...ofcoz kena submit lain no not...sb bahan2 yg terkandung sudah bertambah.



BABIES BLINKS 5 IN 1 dengan 
PACKAGING baru, 
FORMULA baru, 
NOT KKM baru 
HARGA baru 
Upgrade formula,cream adalah sama dengan dulu. 
tapi yang terbaru dicampurkan dengan serbuk mutiara.
Upgarde serbuk mutiara dalam cream siang dan malam, sangat-sangat2 effective !!!
Untuk toner masih kekal yang lama warna oren.

Kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam ia dpt mengecilkan pori2 muka,mencerahkan
5x ganda dari agent pemutih!!!membantutkan naik jerawat, matikan jerawat, menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!
cep
at2 kesan seawal 24 jammmm!!!
ternyata berkesan ori punya..



CARA PAKAI BABIES BLINK

  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan



Siang

Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)



Malam

Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.



Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata
apa yg best sgt dengan SET BABIES BLINK 5 in 1 NI?  KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK
-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan
KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 in 1

**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1 BULAN LEBIH KE 2 BULAN
  
Glutacoll Soap

menghilangkan bintik2 hitam

mengecutkan jerawat





Magic Night Cream

mencerahkan 12 kali ganda

melicinkan kulit

menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat

sekatakan tona kulit

menghilangkan jerawat

menghilangkan parut2 jerawat dan hitam

menggebu dan menghaluskan kulit

mencerahkan kulit seawal 24 jam

kulit lebih pinkish dan kenyal

mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit

boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish

sesuai dari umur 12 tahun ke atas



Antibiotik Day Cream

mencegah pertumbuhan jerawat

meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak

membuatkan kulit segar dan berseri

memberikan perlindungan penuh dengan SPF60

sesuai untuk semua jenis kulit



Serum Babies Blink

Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah



Toner WhiteGlow

Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan

mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain

menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak berniar seawal 1 minit



 Babies Blink Limited Edition

HARGA : RM 95 SM / RM 100 SS
FREE POSTAGE


SET BABIES BLINK LIMITED EDITION MENGANDUNGI :
1. White Cream : 20 Gram
2. DD Cream : 20 Gram
3. Serum Strawberry : 30 ml
4. Vanilla White Soap : 110 Gram



KELEBIHAN SET BABIES BLINK LIMITED EDITION :


APA BEZA SET BABIES LAMA DENGAN SET BABIES LIMITED EDITION?

Set babies blink limited edition :
  • Penambahan glutathione (ejen pencerahan) untuk kesan pencerahan yang optima
  • Gabungan bahan organik susu strawberry untuk merawat kulit yang bermasalah
 

Photo: Ni ya fungsi babies blink 5 in 1



ADA KESAN SAMPINGAN?
**JAWAPAN TIDAK

BERAPA LAMA KESAN DIPEROLEHI? 1HARI 1MINGGU 2 MINGGU ?

**KESAN SEAWAL 24JAM SEHINGGA 1BULAN . MAXIMUM RESULT KONSISTEN 3 BULAN PENGGUNAAN. INI BUKAN MAGIC .


KESAN AKAN DIPEROLEHI SECARA BERPERINGKAT. UNTUK PENCERAHAN BERGANTUNG PADA TONA KULIT ANDA.

STAY FLAWLESS MAGIC FOUNDATION


 STAY FLAWLESS MAGIC FOUNDATION (SFF) - 
KULIT WAJAH GLOWING 24 JAM

RM 80.00 SM/RM 90.00 SS
(1 BOTOL/30 ML)
FREE POSTAGE


2 PILIHAN WARNA STAY FLAWLESS MAGIC FOUNDATION (SFF) 

 ✔ PINKISH - untuk kulit cerah/kuning langsat
 ✔ SO SWEET - untuk kulit sawo matang/gelap


Masih mencari-cari Foundation yang Setaraf Antarabangsa??
Mahukan kulit wajah anda berseri-seri dalam masa 3 minit?? Persis bak selebriti di kaca TV?? Rahsia kejelitaan dan kecantikan selebriti kini terbongkar!! Rahsianya hanya dengan secalit foundation kulit anda bukan sahaja bertambah glowing dan sentiasa berseri-seri!! Tahan sehingga 24 jam.. Tak percaya?? Jom rasainya sendiri hanya gunakan STAY FLAWLESS MAGIC FOUNDATION (SFF). Walau di panas terik, wajah kekal cantik, foundation bebas rekahan tidak bercapuk yang pastinya buat anda sangat puas hati!!


ANDA PERLU MEMILIH STAY FLAWLESS MAGIC FOUNDATION (SFF) KERANA :

✔ Tekstur yang sangat ringan
✔ Mudah meresap
✔ Tahan sehingga 24 jam
✔ Kulit lebih glowing dan bertambah gebu selepas 1 jam
✔ Lebih sekata dan tidak bercapuk
✔ Mengandungi SPF 30


KEISTIMEWAAN STAY FLAWLESS MAGIC FOUNDATION (SFF) 

✔ Bertekstur halus, ringan, lembut dan sangat mudah disapu pada kulit
✔ Mudah meresap dan tidak melekit/berminyak
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔ Halal dan boleh dibawa solat
✔ Bukan sebagai alas bedak sahaja, tapi turut merawat kulit wajah
✔ Membantu mensekatakan tona serta mencerahkan kulit
✔ Memudarkan parut, cela & jerawat
✔ Menutup pori-pori terbuka
✔ Menghilangkan jeragat/bintik hitam
✔ Kulit lebih lembut & lembap
✔ Menghilangkan blackhead & whitehead
✔ Melindungi kulit dari pancaran UV dengan kandungan SPF 30
✔ Mengandungi 25 bahan berkualiti tinggi seperti Vitamin E, Kolagen, Ekstrak Mentimun, Alpha Arbutin dll


TESTIMONI

KLOROK CANDY - KULIT PUTIH GEBU SELURUH BADAN



HARGA PASARAN : RM 140 SM/RM 145 SS

HARGA KAMI!!

RM 130.00 SM/RM 140.00 SS
(1 BOTOL/60 BIJI)

FREE POSTAGE


Dah try seribu satu cara tapi tiada kesan??
KLOROK CANDY merubah impian menjadi kenyataan!!
Hanya perlu ambil 3 biji seari dan rasai perubahan.
Anda pasti teruja dengan hasilnya!!!
KHASIAT HEBAT KLOROK CANDY

✔ Mencerah dan memutihkan kulit
✔ Mengatasi jeragat/pigmentasi
✔ Memudarkan parut di muka
✔ Mengurangkan masalah kulit berminyak
✔ Melembab, menganjal dan menghaluskan kulit
✔ Memperbaiki tekstur dan menyamaratakan tona kulit
✔ Mengecutkan jerawat serta mengecilkan liang pori
✔ Merawat masalah kulit seperti kudis, kegatalan, psirosis dan eczema
✔ Mengurangi kedutan/garis halus serta tanda2 penuaan awal
✔ Menyahtoksin dan memperbaiki sistem pencernaan
✔ Mengurangkan risiko obesiti
✔ Mengawal keguguran rambut, merawat kuku dan menguatkan tulang
✔ Membantu mengawal kolestrol dalam darah


KANDUNGAN DALAM KLOROX CANDY

✔ Astaxanthin
✔ Argan Extract
✔ Acai Berry
✔ Apple Stemcell
✔ Ascorbic Acid
✔ L-Glutathione
✔ Vitamin A C E
✔ Pearl Powder
✔ Red Snapper Collagen
✔ Maltose Jelly 
✔ Dextrose Anhydrous
✔ Lutein
✔ Malid Acid
✔ Olive Extract
✔ Grape Powder
✔ Strawberry Powder
✔ Apple Powder

(KKM KLOROK CANDY)

CARA PENGAMBILAN KLOROK CANDY

✔ 1 botol ada 60 biji
✔ Mempunyai 3 perisa iaitu Strawberry, grape dan Apple
✔ Kunyah 2 ke 3 biji sehari ikut keperluan
✔ Maksimum 5 biji sehari
✔ Ambil ketika perut kosong di waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum tidur

TESTIMONI


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs