ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

PROMOSI

* Satin Skin Premium RM 145
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 210

* Royal Expert White-RM 160 (Soap,Krim &Cleanser) Free Face Mask

* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105 / Diamond RM 120
* Radiance Signature RM 155

* OVI SPA RM 85

* Dhab sinai RM85

* Tabita Trial Set (s) Rm80

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

Percuma Krukk Krakk Chocolate Bar utk belian RM 250.00 ke atas

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Thursday, 23 October 2014

VGRIP SERUM PENGETAT VAGINA

 
 HARGA : RM 130 SM / RM 135 SS
FREE POSTAGE
   HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin.

- See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
   HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin.

- See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
  • Rindukan malam pertama? 
  • Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama?
  • Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’?
  • Agak longgar selepas bersalin?
  • Suami kurang memberikan perhatian?
  • Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM?

Kenapa anda guna Serum VGRiP?

  1. Ketat dalam 5 minit Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
  2. Menambah rasa sensitif Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
  3. Seperti malam pertama – Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
  4. Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
  5. Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
  6. Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
  7. Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
  8. Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia
Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda.

Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!

 

Anda harus memiliki VGRIP jika anda mengalami masalah berikut…
✔ faraj longgar
✔ faraj becak berair
✔ keputihan melampau
✔ faraj hilang daya sensitiviti
✔ penat nak kemut
✔ berangan2 utk menjadi dara semula
✔ suami tak puas
✔ loose footloose

Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah kelonggaran melampau, faraj becak berair, hilang daya kemutan dan tidak lg merasa sensitif. Terutama bg wanita selepas melahirkan, wanita rahim kembang atau wanita yg kerap melakukan hubungan kelamin.


Apa yang anda perlukan untuk mencapai ini semua?
  • Kacip Fatimah – Khasiatnya adalah untuk mengimbangi, membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Selain itu, menyihatkan dan merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan.
  • ManjakaniSebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar. Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya.
  • SenamakiBerfungsi untuk mempercepat aliran hasil pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar.
  • Ubi JagaKegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodisiak iaitu tertumpu untuk merangsang seks. Selain itu ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.

Jangan risau lagi, kami ada penyelasainya termudah untuk anda. 
Rahsia sebenar untuk hebat di ranjang. Suami suka, isteri lena. 
Memperkenalkan V-GRIP(Serum Pengetat Vagina). Si dia pasti tersenyum puas tak terkata. Semua ramuan di atas ada di dalamnya.

 

serum-wanita-ketatkan-faraj-vgrip
kesan-guna-vgrip
Bagaimana VGRiP mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda?
Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna VGRiP, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa!


Cara Penggunaan:

1. Picit 2 Titik VGRiP - Lumur Hujung Jari 

2. Sapu seinci kedalam Miss V dan Bibir Miss V

3. Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda


100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). 
 3
     HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin. - See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
     HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin. - See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf

GLUTA SUPER OVER WHITE

 
Kandungan gluta super over white
30 BIJI
Cara makan : 1 biji sebelum tidur

Harga : RM55 SM, RM60 SS
FREE POSTAGE

~ Pemutihan yang cepat,
~ Anti-Penuaan, mengurangkan kulit gelap.
~ BERKESAN LEBIH 3 kali daripada stem sel epal, anggur dan Argan.
~ Mengurangkan kedutan,
~ Mengurangkan bintik-bintik hitam,
~ Memudarkan parut jerawat
 


PRODUK INI KELUARAN THAILAND. Untuk pengetahuan anda.. Thailand sangat maju dalam bidnag kosmetic. Jadi.. kerana bukan dari Malaysia.. ia diiktiraf GMP, dan mempunyai kelulusan farmasi Thailand.

PANTANG LARANG
Tidak dibenarkan diambil bersama kopi dan herba, kerana akan menyebabkan khasiat gluta disingkirkan
WANITA MENGANDUNG, FULLY BREASTFEED, BERPANTANG..TIDAK BOLEH MENGGUNAKAN PRODUK INI



lets cerah tanpa cucuk, sapu, minum .. telan sahaja~ boleh jadi adik beradik snow white!!

Bahan-bahan:
~ L-glutathione
~ L-cysteine
~ L-glycine
~ Pomograte seed extract
~ Grape seed extract
~ Vitamin C
~ Alpha – Lipoic  Acid
~ Vitamin E
~ Collagen
~ Q10

Tuesday, 21 October 2014

IZEARA SIX INCH BODY SERUM

SIX INCH BODY SERUM 

Rahsia Kurus 6 Inch Hanya 48 Jam
READY STOCK....!!!


HARGA PASARAN !!!

RM 139 SM / RM 145 SS

HARGA PROMO KAMI !!!

RM 70 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE

" Saya tau ramai yg senasib seperti sy dahulu, sgt stress guna bermacam produk kurus dah guna, last2 semua xmemuaskan.

Duit dah habis puluh ribu kat produk & treatment.. 

1 day tu, sy nampak iklan 6 Inch Body Serum, sy nekad utk cuba

memang really dpt result yg amazing gile, mmg xsangka, syukur sgt2

- anita 26 Anita Kuala Lumpur 



 Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )
‪#‎Stem‬ Cell Formula
☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan



Apakan kandungan didalam 6 inch body serum


Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.

garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba.


6 inch body serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!
NOT140803635K

Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?

Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.


6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.

SOALAN FAMOUS...6 inch body serum ni panas tak..

saya sendiri dah cuba..SIRIUS..memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. tak tipu punya. tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.


CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM

Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!


TESTIMONI 6 INCH BODY SERUM

 bau yang menggoda..hehe..wangi la..tak macam sesetengah body losyen lain.












 KISAH BENAR TURUN 8KG DALAM MASA 14HARI SAHAJA 


“Dah macam-maca, produk kurus yang cuba tapi benar-benar menjadi sekarang ni susah nak jadi,dah guna macam-macam losyen, makan ke, apea semua dah cuba, tetap hampeh..


Setelah kawan syorkan ‘6 Inch Body Serum’ ni memang sumpah macam tak percaya sebab ;-
- Memang tak panas langsung,
- Tak berminyak langsung, yang buatkan rasa tak best mcm losyen kurus lain.
- Bau yang sangat-sangat fresh menaikkan mood uolls bila cium, 
( tak da bau macam perfume tak best @ minyak angin, sebab produk ni from 100% Extract Alami)
- tak da langsung rasa gatal-gatal or miang-miang..Memang rasa macam tak pakai apa-apa



## Yang paling macam tak percaya, bila timbang selepas 2 minggu guna,


WOW dah 12 kg turun tanpa kawal diet @ ubat kurus lain..
Hanya sapu-sapu manja sambil tengok tv je dah boleh kurus..Memang 5 star baig kt company Izeara sebab keluarkan produk Superb ni ‘6 Inch Body Serum’ the best …

SURE WHITE BEAUTY PLUS

Sure White Beauty Plus
Hydrolyzed Collagen + Pure L-Glutathione
with Vitamin C + Hyaluronic Acid (HA), Tanaka +
 Bird Nest + Honey + Astaxanthin
(Keluaran Vital Green Health)

HARGA : RM 150.00
PROMOSI : RM 135 SM / RM 140 SS
FREE POSTAGE

Sure White Beauty Plus dengan 6x stem cell adalah penemuan terbaru untuk wajah yang lebih muda seawal 7 hari. Ia merupakan produk minuman berkolagen yang diyakini selamat dengan rasa buah berry yang lazat. Sesuai dengan semua peringkat umur malah selamat diminum oleh ibu mengandung.
Kebaikan:
1. Memulihkan kulit yang rosak dan bermasalah
2. Memberi pencerahan ketara dalam masa 2 minggu
3. Mengurangkan kedutan dan garis halus
4. Melambatkan proses penuaan
5. Menjadikan rambut lebih sihat, kuat, halus dan bersinar
6. Mengurangkan sakit-sakit sendi
7. Mengurangkan rekahan pada kaki
8. Meningkatkan tenaga dan menjadi lebih aktif
9. Menguatkan otot, kuku dan tulang
10. Mengatasi masalah sembelit
11. Mengandungi nutrien yang tinggi. Sangat sesuai untuk ibu mengandung serta meningkatkan penghasilan susu ibu.


Nak kulit cantik, cerah, muda dan gebu seawal 7 hari???? ini la jalan penyelesaiannya. Sure White Beauty Plus merupakan produk yang mendapat sambutan hangat sekarang ni, bukan hanya golongan wanita sahaja, ibu hamil dan menyusukan serta golongan lelaki juga boleh mengambil produk ini.

Memperkenalkan produk yang tengah hangat dipasaran sekarang SURE WHITE BEAUTY PLUS dengan kolegan yang lengkap 6x stemcell (apple, roselle, maquiberry, rasberry, blueberry and elderberry).

Ia juga turut mengandungi 
~ Hydrolyzed collegen (ikan talapia)
~ Enzyme L-Glutathione
~ Hyaluronic Acid (HA)
~ Sarang Burung (Bird Nest)
~ Astaxanthin
~ Vitamin C
~ Madu (Honey)
~ Extract Cucumber
~ Extract yam bean
~ Extract Strawberry

Antara kebaikan SURE WHITE BEAUTY PLUS:
~ meremajakan kulit
~ mengurangkan dan menhalang kedutan
~ meningkatkan kelembapan kulit
~ menyerlahkan seri wajah dan kejelitaan
~ meningkatkan kecergasan tubuh
~ mencerahkan kulit seawal 7 hari
~ mempercepatkan penyembuhan luka dan parut
~ mengurangkan pigmentasi
~ menguatkan rambut, otot, tulang dan sendi
~ membantu memperbaharui sel-sel baru
~ mengatasi maslah sembelit
~ mengurangkan rekahan pada tumit kaki
~ menhalang pertumbuhan jerawat
~ meningkatkan metabolisme badan

Cara penggunaan pun juga cukup mudah
~ hanya perlu campurkan 2 scoop serbuk SURE WHITE BEAUTY PLUS ke dalam 150 ml air dan goncang menggunakan shaker. Ambil 2 kali sehari sebelum makan.


http://4.bp.blogspot.com/-ttKNRpXWJ_s/UcmFCpe65-I/AAAAAAAAHKs/v6vp-yJIVs8/s1600/sure-white.3.jpg

Saturday, 18 October 2014

MEKAR DARA



MEKAR DARA

1 JAR RM39.90
* FREE POS SM

********************************************
KHASIAT MEKAR DARA
•Membantu menyegar & menyihatkan badan.
•Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
•Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
•Melegakan panas badan.
•Menegangkan payudara.
•Memulihkan rasa rapat.
•Mengencang otot kewanitaan.
•Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
•Menambah keharmonian suami isteri.
•Menyihatkan rahim.
•Mencantikkan payudara agar sihat & montok.
•Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
•Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
•Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
•Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
•Mengurangkan tekanan dan tension
•Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

SNOW WHITE COLLAGEN



SNOW WHITE COLLAGEN
FREE SHAKER + 3D MASK

HARGA  RM150 (SM) / RM155 (SS)
FREE POSTAGE
 
**************************************
NAK TAHU RAHSIA KULIT PUTIH GEBU &
BADAN SLIM TAK??
**************************************

Peghhh!! memang meletop giler snowhite collagen ni??
Apa tidaknya, kulit gelap jadi putih gebus dan badan pun slim & seksi...
Harganya pun sangat2 berpatutan dan sesiapa pun boleh beli..
Kepada jelitawan kat luar sana tu janganlah berkira sangat sampaikan kecantikan diabaikan..

JOM ORDER SEKARANG !!
PRODUK AJAIB 3 DALAM 1 ‘’PUTIH GEBU , SEKSI DAN BODY SLIMM’’ YANG PERTAMA BERASASKAN 10 JENIS STEMCELL BUAH-BUAHAN 10 STEMCELL SAYUR-SAYURAN’’!!
RASA YANG AAAAMAT SEDAP..!!
MESRA UNTUK LELAKI DAN WANITA.. TERLAJAK MUJARAB TERLAJAK BERKESAN..
KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA UNTUK KULIT CERAH DAN
GEBU SERTA MAMPU MENAHAN SELERA MAKAN..
WOWW!!! WOWW!!! BELOM COBA BELOM TAHU,DAH COBA TAK CARI LAIN DAH...
KESAN YANG SANGAT AJAIB. 3 DALAM 1 PUTIH GEBU DAN
KURUS SEKSI BERSAMA SNOWHITE.
==================================================
✔ Kesan seawal 7 hari.
✔ Pencerahan kulit lebih pantas
✔ Kulit lebih anjal dan gebu.
✔ menurunkan berat badan dengan mudah cepat dan berkesan.
✔ memberikan bentuk badan idaman seperti model jelita.
✔mengurangkan selera makan yang keterlaluan.
✔ Mengaktifkan penghasilan kolagen
✔ Anti Penuaan
✔ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
✔ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
✔ 60% kulit lebih lembap
✔ Membantu masalah kulit
✔ Mengatasi masalah keguguran rambut
✔ Mengurangkan parut & tompok hitam
✔ Mengurangkan cellulite
✔ Mengurangkan rekahan pada tumit
✔ Mengurangkan stretchmark
✔ Melembapkan bibir yang kering
✔ Detoxifikasi toksin dalam badan
✔ Atasi masalah sakit sendi
✔ Menguatkan tulang
✔ Menurunkan kadar kolestrol
✔ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
✔ Meningkat pegeluran susu ibu
✔ Pinggul & dada lebih mengancam
✔ Miss V lebih rapat & ketat
✔ Muka lebih segar & kemerah-merahan
✔ Hubungan suami isteri lebih hangat
✔ Perjalanan Haid lebih lancar
✔ Mengurangkan kekeringan Miss V
✔ Keputihan & lendir berlebihan tiada
✔ Bau badan berkurangan
✔Sesuai untuk lelaki dan wanita

Cara Pengambilan :
Ambik satu scoop pagi & satu scoop malam hari,dlm keadaan perut kosong utk tindak balas cepat dlm badan.

Elakkan pengambilan sebarang jenis caffein, air kelapa & air berkarbonat.
Amalkan minum air putih 2-3liter sehari utk cepatkan proses..Lagi byk air, lagi cepat kulit anda cerah..

Fuh, memang hebat bukan kelebihan-kelebihan SNOWHITE COLLAGEN ini!
Pastinya hebat. Lagi LUAR BIASA hebat jikalau anda sendiri yang merasainya..

# Kulit Gelap & Kusam .
# Muka Berjeragat & berjerawat .
# Badan tak langsing akibat selera makan yg melampau .
Adakah Anda mengahadapi masalah tersebut ?
Usah risau .. Snowhite Collagen mampu mengatasi semua masalah itu!

Thursday, 16 October 2014

JAMU ARJUNA KACAK

 
 HARGA : RM 80 SM / RM 85 SS
FREE POSTAGE

KELEBIHAN :
- MENINGKATKAN SYAHWAT WALAUPUN PENAT BERKERJA
-BADAN MENJADI RINGAN KETIKA BANGUN TIDUR
-MEMBUANG ANGIN (KENTUT) DAN MELAWAS PEMBUANGAN AIR BESAR (BUKAN CIRIT BIRIT)
... -BADAN TERASA RINGAN KETIKA BANGUN TIDO
- KELELAKIAN TERSERLAH DIRANJANG
- MEMBERI TENAGA UNTUK MELAKUKAN KERJA-KERJA BERAT
-MENGHILANGKAN KEPENATAN
-MENAMBAH STAMINA BAGI LELAKI BERKERJAYA
- MENINGKATKAN SYAHWAT SECARA SEMULAJADI
-MELEGAKAN SAKIT SENDI DAN URAT
-MENGEKALKAN KEKACAKAN LELAKI

Ramuan Bahan Pil :
TONGKAT ALI - 2 JENIS
HERBA KEKUATAN LELAKI YANG TERPILIH

Aturan makan
1 biji selepas makan
Kandungan : 40biji

Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herbat radisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA

~Sesuai juga untuk LELAKI berkerjaya dan berkahwin

~Sesuai untuk anak TERUNA bertujuan menambah tenaga

~ WANITA & PESAKIT KRONIK DILARANG MEMAKAN JAMU INI....

Photo: Pstt..pssstt..

Nak bagitau ni!

Promosi HEBAT 3 items ni..

⏩Jamu seri pengantin rm70
⏩Jamu arjuna rm80
⏩Feminine wash by jsp rm40

JSP + JA tahan 2 bulan..
FW tahan hampir 3 bulan...

SANGAT JIMAT!
SANGAT BERBALOI!
SANGAT BERKESAN!
SANGAT BEST SELLING!

Hanya...
Hanya...

Harga Promosi ↔↔ RM170.00

HARGA ASAL RM 190.00 ➡➡➡JIMAT RM20!!!

Untung tak?
✔beli 3 item ni bole guna suami isteri tapi bole guna smpi 2-3 bulan... save budget kan..

Jom grab.. stok terhad !!

Pm segera utk oder..
Promosi HEBAT 3 items ni..
RM 170 SM / RM 180 SS



Jamu seri pengantin rm70
Jamu arjuna rm80
Feminine wash by jsp rm40


Jamu Seri Pengantin + Jamu Arjuna tahan 2 bulan..
Feminine Wash tahan hampir 3 bulan...

SANGAT JIMAT!
SANGAT BERBALOI!
SANGAT BERKESAN!
SANGAT BEST SELLING!

Hanya...Hanya...

Harga Promosi ↔↔ RM170.00

HARGA ASAL RM 190.00 JIMAT RM20!!!

Untung tak?
✔beli 3 item ni bole guna untuk suami isteri tapi bole guna smpi 2-3 bulan... save budget kan..

Jom grab.. stok terhad !!


Rata2 maklumbalas dari pengguna, pengamal Jamu Seri Pengantin adalah sama - susut berat badan, melawaskan, mudah buang angin dalam badan, ringan badan dsbnya.

Kini rasa lebih sihat.
Sihat dalaman dan luaran..



PENTING UNTUK WANITA TAHU
APA ITU MERUANG??

APA MAKSUD MERUANG?

Meruang ialah memasukkan jari telunjuk ke dalam bahagin intim & mengorek/mengeluarkan sisa kotoran dari dalam. Dilakukan ketika mandi hadas selepas haid atau setiap kali selepas besama suami.

Bagi wanita di dalam pntang, meruang perlu dilakukan untuk memastikan tiada darah nifas yg tertinggal di dalam faraj. Melalui proses ini...anda akan dapat merasa "kemantapan" tiang seri. Jika bahagian dinding dalam terasa keras menggerutu seperti gigi...maka ia bermaksud faraj anda sangat2 memuaskan hati suami. Jika faraj anda terasa longgar, tiada gigi dan berlecak....maksudnya faraj anda tidak rapi.

Cara lakukan?

Dilakukan setiap kali berhadas besar. Samada selepas haid, kedatangan nifas atau selepas bersenggama dengan suami.

Bidan2 terdahulu sangat menitikberatkan kemantapan dan kebersihan faraj setiap kali habis tempoh berpantang kerana:

1. Mengelakkan keluarnya bau bangkai dari faraj akibat kotoran darah nifas yg tertinggal.
2. Mencegah dari keputihan
3. Salah satu usaha mencegah dari penyakit kelamin kerana jangkitan atau penyakit puan seperti cyst, fibroid, polip mahupun kanser pangkal rahim.
4. Memantapkan tiang seri kenikmatan suami isteri.

Kesihatan rahim dapat dipelihara jika kebersihan dijaga rapi

Ada yang selesa nak gunakan cara manual/tradisional dan jika anda tak mampu atau tak berani buat, cuba cara moden, terkini dengan hanya menelan ubat je..


Tapi kini dah mudah xperlu susah2, JAMU SERI PENGANTIN & FEMININE WASH JSP --- cukup lengkap! Dengan ramuan-ramuannya mampu mencegah kesemua masalah wanita.

In sha allah dengan Combo set ini juga mampu mengeluarkan, menyingkirkan benda asing dari dalam rahim kita..

Selamat mencuba!




Apa pencuci wanita pilihan anda???
Apa kata cuba feminim wash by jsp ni...


Photo: Selalu dok tengok dan baca testimoni FW ni kan.. 
sebab rata2 testi diterima adalah sama! 

Tp nak tau apa kandungan dan keistimewaannya? 

Hat ni yg selalu kami dapat dari pelbagai testi FW:

↗SEJUK.. 
↗BERANGIN.. 
↗MENYEGARKAN..
↗BAU STRAWBERRY..
↗TAHAN LAMA..

Jom kita selongkar lebih lagi..

Feminine wash by JSP ni dengan kandungan 130 ml di dalamnya terdapat bahan penting (rujuk gambar) :-

• Extra Manjakani 
• Extra Kacip Fatimah
• Extra Sireh

Inilah antara agen penting yang boleh menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit serta menyegarkan miss v kita.

Lain2 :- 

• mengetatkan dan merapatkan faraj setelah bersalin agar anda kembali menawan seperti anak dara. 
• memulihkan luka selepas bersalin. 
• menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit. • mengembalikan kehangatan hubungan intim suami isteri.
• mengurangkan keputihan dan menyegarkan faraj 
• sesuai untuk anak dara, wanita berkahwin, ibu mengandung , dan dalam pantang

Nak cuba?
PM segera

��RM40 SEM, SS RM45 
Weight : 130 ml

Price : RM 35 .00

POSLAJU RM 6 SM / RM 10 SS

COMBO SET
Jamu seri pengantin + feminine wash
RM100 SEM / RM110 SS FREE POSTAGE


Faedah2nya adalah
FEMININE WASH by Jamu Seri Pengantin

Kelebihan :
• mengetatkan dan merapatkan faraj setelah bersalin agar anda kembali menawan seperti anak dara.
• memulihkan luka selepas bersalin.
• menyahkan bakteria yang menyebabkan bau di bahagian sulit.
• mengembalikan kehangatan hubungan intim suami isteri.
• mengurangkan keputihan dan menyegarkan faraj
• sesuai untuk anak dara, wanita berkahwin, ibu mengandung , dan dalam pantang

Ingredients : Manjakani, Sireh, Kacip Fatimah, Glyserin, Sodium Lauryl Sulphate, Acrylate C10-30, alkyl acrylate crosspolimer, phenoxyethanol, menthol crystal, triethanolamine, strawberry fragrance.

How to use : Apply feminine wash on intimate area, rinse off with water and pat dry with aClean towel.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs