Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

Layari rafica-extreme.blogspot.com untuk mengetahui pelbagai produk "Lelaki Sejati "

PROMOSI

*
Aura White Chocolate Indulgence - RM125
* Aura White 900,000mg RM 110
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 150
* Qu Puteh Vida Beauty RM 205

* Nova A2D - RM 110
* Royal Expert White-RM 150 (Soap,Krim &Cleanser)
* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105
* Perla Coffee RM 50

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR.

 

 


This HTML form was created by Freedback.

Friday, 22 June 2012

Bedak Pixy


Harga Promosi:
 RM16.00 (pack besar)
RM 9.00 (refill)


Harga Pasaran
RM 12.90 (refill)/ RM 21.90 (pack besar)
Panduan sempurna bedak dan alas bedak yang sangat ringan. Menutup kekurangan pada wajah dengan lembut, hasil tanpa kilau dan tidak mudah luntur.
hasilnya sangat cantik dan anggun... 

Jenis Bedak PIXY
1. Oriental Yellow – Untuk kulit cerah / kuning langsat
2. Golden Beige – Untuk kulit cerah
3. Natural White – Untuk kulit cerah
4. Yellow Beige – Untuk kulit kuning langsat
5. Tropical Beige – Untuk kulit gelap
6. Natural Beige – Untuk kulit sederhana gelap
7. Ivory – Untuk kulit yang kemerahan / kuning langsat
8. White Cream – Untuk kulit putih & cerah



Refill (RM9.00)

PIXY UV Whitening TWO WAY CAKE (net 12.2g, refill) – Ia mampu Menyamarkan Noda. Paduan sempurna bedak dan alas bedak yang menutup kekurangan pada wajah, memberikan hasil tata rias halus tanpa kilau dan tahan lama. Melindungi kulit dari sinar matahari dan membuat kulit tampak lebih cerah. Mengandung SPF 15.

Kandungan : Squalane Oil untuk mencegah kulit kering

Warna : Tropical Beige, Natural Beige, Ivory, Yellow Beige, Natural White, Golden Beige, Oriental Yellow, White Cream

Jenis Bedak PIXY
1. Oriental Yellow – Untuk kulit cerah / kuning langsat
2. Golden Beige – Untuk kulit cerah
3. Natural White – Untuk kulit cerah
4. Yellow Beige – Untuk kulit kuning langsat
5. Tropical Beige – Untuk kulit gelap
6. Natural Beige – Untuk kulit sederhana gelap
7. Ivory – Untuk kulit yang kemerahan / kuning langsat
8. White Cream – Untuk kulit putih & cerah

Natural Whitening Powder membuat kulit tampak lebih putih dan cerah. Melindung kulit dari sinar matahari. Mengandungi Vitamin C derivat dan SPF 15. Squalane Oil untuk melindungi kulit kering.

Keistimewaan bedak PIXY :
- ianya tahan lama,
- kulit muka akan kelihatan gebu secara semulajadi
- tidak bercapuk,
- dapat melindungi cela wajah, menutup masalah kulit seperti jeragat dan jerawat & parut,
- sapuan alat solek lebih sempurna,
- solekan lebih tahan lama.
Paduan sempurna bedak dan alas bedak yang sangat ringan. Menutup kekurangan pada wajah dengan lembut, hasil tanpa kilau dan tidak mudah luntur.

Sangat disyorkan untuk menutupi pori2 yang besar dan bekas2 

parut jerawat atau cela yang tidak sekata.. 

Ia juga mampu membuatkan bedak powder anda lebih tahan 

lama dari biasa. 


Cara2 Pemakaian : 

Oleskan pada area tertentu, ratakan dengan span 

atau ujung jari dan lanjutkan ke area yang lain. 

Oleskan kembali pd kawasan yang bernoda yg terlalu ketara 

dan tidak sempurna untuk hasil menutup yang lebih rata. 

Kemudian sapulah compact powder pixy seperti biasa (pengguna span kering) 



Awas : Jangan terlalu menekan span atau ujung 

jari, jika tidak lebih banyak foundation 

melekat di span/jari bukan di muka 


Bedak pixy ni 2 way compact powder. 

Fungsi : 

-kalo pakai span kering, jd compact powder biasa 

-kalo pakai span basah, jadi mcm foundation.. 

tp so far pakai pakai span kering pun effect dh mcm foundation.. 

sedikit info pasal PIXY: 

- 2 way cake ( foundation + bedak asas ) 

- with UV Whitening 

- SPF 15 

- Dermatollogically Tested

TESTIMONI :
a)

sy prefer pixy lagi...miyami and pixy ni keluaran syarikat yg sama , Mandom ...lg satu choice kaler pixy lagi banyak dan ada refill....so boleh la test beli refill dulu ,mula2 pakai memang nampak cam putih giler tapi lama2 pas dah blend dgn minyak kat kulit muka, dia jadi lagi natural, lagi gebu...:) refill dia kecik, cute aje, kalau travel senang x yah bawak BB cream, loose powder semua ....

b)
Bedak or compact powder ni murah & so far so good.  Actually it was recommended oleh kawan Mama & dia kata ramai artis & makeup artis/mak andam/pak andam kat Malaysia yang guna bedak ni.  Mama percaya cakap kawan Mama nih sebab adik dia artis, so kira reliable source laa kan.  
But lepas kawan Mama rekemen PIXY, terus melekat pakai yang ni plak sebab bedaknya halus, coverage cantik tak nampak flaky and of course sebab harganya murah.                                     

Kos penghantaran:
Semenanjung: RM6
Sabah & Sarawak: RM9

4 comments:

  1. Hurm..sye berminat untuk beli bedak nih..yng refill tuh 9.00 eh?? trmasuk dngn pos ke?

    ReplyDelete
  2. salam aien,tambahkan kos poslaju ye,tq

    Kos penghantaran:
    Semenanjung: RM6
    Sabah & Sarawak: RM9

    ReplyDelete
  3. Salam , sy minat nk beli yg refill punya dlu. . kalau sy bnk in hari ni ble ley dpt ye??

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam intan..esok bole poslaju.sila isikan order form selepas pembayaran.tq

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

Ummiriaz

Ummiriaz

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs