ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

PROMOSI

* Aura White 900,000mg RM 110
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 205

* Nova A2D - RM 110
* Royal Expert White-RM 160 (Soap,Krim &Cleanser) Free Face Mask

* Wonder Glow Silver RM 80 / Gold RM 100
* Radiance Signature RM 155

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

Percuma Krukk Krakk Chocolate Bar utk belian RM 250.00 ke atas

Untuk makluman pelanggan yang dikasihi,

RAFICA RESOURCES (Kedai & Online ) tidak beroperasi pada 28hb Jul 2014 - 3hb Aug 2014 sempena Hari Raya .

Kami menerima order seperti biasa cuma item anda hanya di pos pada 04/08/2014.
Kedai & Online akan dibuka semula pada 04/08/2014 ( Isnin) seperti biasa.


Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin. Dengan Ingatan Tulus Ikhlas! Berhati-hati di jalan raya!

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Wednesday, 29 February 2012

GlutaWhite

HARGA PASARAN : RM 75.00
HARGA PROMOSI : RM 60.00
FREE POS

GlutaWhite dirumus khas untuk mereka yang menginginkan kulit yang putih mulus. Ia mengandungi ekstrak goji, ekstrak aloe vera, ekstrak biji anggur, ceri acerola, gluthathione, buah delima dan stevia. Supplemen antioksidan yang paling penting diambil pada masa kini dalam menangani sebarang kerosakan radikal bebas dan toksin pada tubuh. Kesannya anda seperti mendapat tubuh yang baru dan kulit yang semakin cerah, bersih dan bebas dari sebarang cela.

Ramuan: Tomato lyco, astaxanthin, goji ekstrak, aloe vera ekstrak, grape seed extract, acerola cherry, maltodextrin, gluthathione, pomegranate fruit ekstrak, stevia ekstrak.
1 Kotak: GLUTAWHITE - 14 SACHET
CARA MAKAN: AMBIL SATU UNCANG CURAHKAN KEDALAM MULUT. MINUM SEGELAS AIR KOSONG ATAU JUS BUAH-BUAHAN. MAKAN SETIAP PAGI SEBELUM MAKAN PAGI IAITU KETIKA PERUT KOSONG

GlutaWhite Testimonial

1272029.jpg
Sarah, 28: Kulit saya tidak sekata dan kesan pigmentasi yang amat ketara membuatkan saya kurang selesa dengan penampilan saya. Pelbagai kosmetik dan produk mencantikan kulit telah saya cuba tetapi menemui jalan hampa. Setelah mencuba GlutaWhite saya dapati ia berkesan pada kulit saya.  Mungkin kerana bahab-bahan yang digunakan dalam GlutaWhite yang hanya ekstrak asli membuatkan ia sangat berkesan setelah di makan. Saya akan terus menggunakan GlutaWhite kerana saya yakin hanya GlutaWhite dapat menyelesaikan masalah kulit saya.
Angie_Chuang-2.jpg
Sarimah, 35: Kulit saya mengalami masalah dimana warna kulit saya tidak sekata dan juga masalah pigmentasi berserta jerawat. Pelbagai makanan tambahan telah saya cuba dari kosmetik murah hingga ke yang paling mahal saya beli untuk merawat kulit saya. Setelah seorang kawan dipejabat bercerita mengenai kebaikan GlutaWhite pada mulanya tidak menarik minat saya untuk mencuba. Tetapi rakan saya terus membelikan saya satu kotak untuk mencuba. Setelah saya cuba saya dapati pada minggu pertama struktur kulit semakin halus. Maka saya terus mencuba lagi sehingga 4 bulan seterusnya. Kesan yang dapat lihat setelah itu adaah kulit saya semakin sekata dan masalah jerawat serta pigmentasi semakin berkurangan. Saya akan terus menggunakan GlutaWhite kerana saya yakin hanya dengan GlutaWhite dapat membantu saya.

Bedak Ronasutra

  HARGA PEK 6g
RM 48.00
NOW OFFER - RM 45 - SM
RM 50.00 - SS
FREE POS 


Ciri-ciri Bedak Ronasutra:

* Tekstur serbuk yang padat, tebal dan creamy tetapi halus yang menghasilkan kemasan/ solekan yang nampak semulajadi dan tidak bertepung/ bertepek atau melebam.
* Hanya perlu gunakan sedikit sahaja untuk menyembunyikan cela, parut serta kedut halus.
* Kilauan semulajadi batu galian menampakkan wajah remaja, segar dan berseri terutamanya bagi mereka yang berwajah lesu dan pucat.
* Tahan sehingga 16 jam - ia tidak cair, berminyak atau menyumbat pori-pori kulit walaupun dalam cuaca panas atau selepas aktiviti riadah.
* Sesuai bagi kulit sensitif, resdung, berjerawat atau nipis akibat peeling.

Keistimewaan Bedak Ronasutra:

* Formula dan kandungan yang suci, halal dan bebas pewangi. Boleh dipakai pada waktu solat atau ketika menunaikan Haji/ Umrah tanpa was-was.
* Boleh dipakai ketika tidur tanpa menyebabkan mudarat pada kulit.
* Warna dicipta khas untuk kulit Asia (tanpa penggunaan pigmen biru yang lazimnya terdapat dalam bedak solekan lain).
* Tiada tarikh luput. Boleh disimpan sampai bila-bila tanpa rosak atau tumbuhnya kulat.
* Sesuai untuk semua jenis kulit dan umur. Boleh dipakai oleh lelaki mahupun wanita.
* Boleh berfungsi sebagai "foundation" bedak dan pelindung matahari.
* Tekstur bedak yang padat,tebal dan creamy tetapi halus menghasilkan kemasan/solekan yang semulajadi dan tidak bertepung/bertepek atau melebamkan.

* Kilauan semulajadi batu galian menampakkan wajah yang remaja,segar dan berseri terutamanya jika anda berwajah lesu dan pucat.


RONASUTRA 2-in-1 MINERAL POWDER
* Dihasilkan dengan 5 Warna yg berbeza mengikut warna kulit Asia.
  



01 (Cream Peach) 
- Untuk Kulit Cerah Kemerahan
02 (Sawo Yellow) 
- Untuk Kulit Cerah Kekuningan
03 (Natural Buff)
- Untuk Kulit Sederhana Cerah Kemerahan
04 (Honey)
- Untuk Kulit Sederhana Cerah Kekuningan
05 (Mocha)
- Untuk Kulit Gelap
ChestNut


06 (ChestNut)
- Untuk Kulit Gelap Kemerahan
Dark Chocolate

07 (Dark Chocolate)
- Untuk Kulit Sangat Gelap

CARA-CARA PEMAKAIAN BEDAK RONASUTRA

CARA-CARA PEMAKAIAN BEDAK RONASUTRA


ronasutra
                   
Kulit Sensitif? Berjerawat? Solekan Tak Tahan Lama? Wajah anda mungkin alah pada bedak solekan biasa, bedak talkum atau sunblock cecair. Berubahlah kepada pilihan yang lebih baik!

Ronasutra Mineral Powder (Kekal sehingga 16 jam) diperbuat dari 100% tanah galian asli & bahan mineral terpilih untuk melindung, merawat & merapi wajah anda. Berfungsi sebagai pelindung matahari, foundation serta bedak solekan. Bebas talkum, bahan sintetik, minyak, pengawet dan pewangi!



Ronasutra adalah penaja makeup untuk drama pelakon baru, Mimi Ernida, yang merupakan salah seorang pelakon drama Mukhlis yang akan ditayangkan tak lama lagi. Lihat kecekapan jurusolek, Mona Zuriati menata rias wajah Mimi Ernida menggunakan produk Ronasutra.




ronasutra
Selesai sahaja dimakeup, memang jelas terserlah kelainan di wajah Mimi . Ini kerana Ronasutra diperbuat 100% daripada bahan mineral semulajadi dan tidak mengandungi sebarang bahan kimia. Memang sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya buat mereka yang ada masalah kulit sensitive.


ronasutra
Kata jurusolek, kalau guna produk lain kena touch-up 2,3 kali dalam masa sejam. Tetapi dengan Ronasutra, itu semua tak perlu. Sekali touch up sahaja sudah cukup untuk shooting satu hari.

 


Kini anda boleh bersolek dengan yakin..Warna-warna dicipta khas untuk kulit dan cuaca Asia.
Alami Perbezaannya hari ini ! 
Melindungi kulit dari sinar UV matahari, habuk, kotoran dan bakteria;
Merawat & mengurangkan masalah jerawat & resdung, iritasi kulit disebabkan peeling, pori kulit yang besar serta kulit berminyak/kering;
Sesuai untuk semua jenis kulit, umur & jantina;
Boleh dipakai semasa waktu tidur tanpa mudarat;
Merapi & menyerikan wajah dengan hanya satu sapuan.
Tidak perlu guna faundation berasingan. Serbuk halus & lembut, tidak kelihatan bertepung. Tahan lama & menghalang kulit berminyak. Formula halal & suci serta bebas pewangi boleh dipakai pada waktu solat/haji;
Tiada tarikh luput. Ronasutra Mineral Powder (Kekal sehingga 16 jam)
01-Cream Peach - untuk kulit cerah kemerahan
02-Sawo Yellow - untuk kulit cerah kekuningan
03-Natural Buff - untuk kulit sederhana kekuningan
04-Honey- untuk kulit sederhana kemerahan
05-Mocha - kulit gelap kemerahan/kekuningan



CARA PENGGUNAAN 
Kebanyakan daripada pengguna masih lagi tidak biasa dengan penggunaan mineral makeup. Takut kalau tersalah guna, akan mengakibatkan pembaziran & nampak kurang natural. Menggunakan mineral make up sepatutnya digunakan bersama brush iaitu KABUKI brush. Kabuki brush sangat lembut, meratakan mineral powder (menutup pores dgn efektif) & menjimatkan penggunaan mineral powder. Tapi disebabkan harga KABUKI brush ni agak mahal, tak ramai yg nak melabur semata-mata untuk brush. But brush is one of the important factor when using mineral makeup. Sapukan moisturizer ke muka sebelum menggunakan mineral powder. Goncangkan bekas powder yg bertutup dan gunakan brush/span.Tuangkan powder melalui lubang kecil bekas tu ke penutupnya.

Gunakan brush kecil (brush utk eyeshadow) untuk menutup cela atau parut dimuka anda (seperti guna concealer). Kemudian tekan brush (foundation brush/brush besar) atau span pada bekas penutup dan tekan hujung brush/span pada setiap bahagian seperti tengah dahi, pipi kiri kanan, dagu & hidung.

Rata/Sapukan powder menggunakan brush secara sapuan bulatan (circular motion) sehingga semua powder pada muka anda telah kelihatan rata. Kalau menggunakan span, ratakan sapuan ke bawah.

Anda boleh mengulang langkah diatas utk mendapatkan kemasan yg anda ingini terutamanya di bahagian bawah mata atau seluruh muka dan leher. Anda boleh juga menggunakan 2 jenis ton warna utk melakukan shading…bagi mendapatkan ton wajah serta bentuk wajah yg anda ingini :- Contohnya, utk shading di bahagian pipi gunakan ton warna sedikit gelap dari ton yg digunakan pada base kulit anda. (shading gelap di tepi pipi utk efek muka sedikit tirus). Utk kulit cerah yg sgt pucat, selepas guna base 01 yg sesuai dgn warna kulit, boleh gunakan sedikit ton 02 atau 03 utk menambahkan sedikit warna kulit. Selepas 20-30mins sapuan mineral powder, kulit anda akan kelihatan lebih natural kerana minyak muka anda telah sebati dgn mineral powder ini.


TESTIMONI


APE KATE PENGGUNA RONASUTRA:
Mel Berkata:
ronasutra mmg bagus i pakai dah dekat 6 bulan. my frens seme dah tukar pada ronasutra, padahal we all dulu seme jenis pakai MAC and Lancome shj. my auntie jual ronasutra ni and dia kata banyak VIP pakai senyap2 je. awal2 bila pakai bedak ronasutra ni lain, nampak natural tapi cover, tak bertempek. pastu nmpk muka gerenti segar (walaupun tak cukup tidor). Tapi paling power i pernah nmpk sorang student ni komen jerawat batu dia hilang dalam 1 bulan pakai ronasutra. Apa2 pun paling bagus try la sendiri :D

Tuesday, 28 February 2012

Bengkung Serai Mas



HARGA PASARAN   : RM 49.00
PROMOSI              : RM 47.00
FREE POS SM



Bengkung kain telah digunakan secara tradisi sejak zaman-berzaman. Bengkung kain digunakan untuk wanita selepas bersalin (secara normal) ketika dalam pantang. Bengkung kain bertujuan untuk mengempiskan perut, mengelakkan dari perut mengelambir, merampingkan pinggang dan pinggul setelah ia mengembang sewaktu hamil. Bengkung kain diperbuat daripada kain kasa belacu yang tebal tetapi lembut dan selesa untuk dipakai.


Bengkung kain direka khas bagi tujuan menutup seluruh kawasan perut bermula bawah payudara sehingga ke pinggul. Ia juga cukup kemas tanpa masalah ia menaik, berlipat dan berkumpul di perut. Boleh dipakai sendiri oleh ibu yang bersalin mengikut ketat yang diingini tanpa mengganggu pergerakan.

 Kegunaan:
•Membantu membentuk kembali tubuh badan terutamanya di bahagian pinggang, pinggul dan
  perut disebabkan oleh proses kehamilan.
• Mencantikkan bentuk badan supaya lebih kemas.
• Menggelakkan perut mengelambir dan mengempiskannya.
• Mengelakkan masalah kembong dan bentan.
• Membuatkan perut berasa kemas dan mengelakkan pengambilan makanan yang berlebihan.
• Boleh digunakan bila-bila masa walaupun bukan dalam pantang.

Cara Penggunaan
• Sapukan Losyen Terapi Anggun terlebih dahulu di kawasan perut, pinggang, pinggul dan peha.
• Bengkung kain kemudiannya diikat mengikut tahap ketat yang diingini meliputi bawah payudara sehingga ke bawah punggung dalam posisi berdiri.


Anda boleh sms/call/email saya untuk keterangan lanjut mengenai produk
Tel : 012-318 4080
Email : rafica.resources@gmail.com

Madu Habbatus Sauda

Madu Habbatus Sauda' ( Honey Black Cumin )
Disuntik langsung dari Bunga Habbatus Sauda'
PERTAMA DI DUNIA!Madu Asli yang disuntik dari Bunga Habbatus Sauda'. Madu ini tidak bercampur dengan serbuk habbatus sauda'. Walaubagaimanapun, ia mengandungi semua ciri-ciri serta faedah Habbatus Sauda'.
Sabda Rasulullah S.A.W :
“Tetaplah kamu dengan Habbatus Sauda’ kerana padanya terdapat penawar bagi segala penyakit
kecuali As-Saam (mati)”;
Hadith Sahih Bukhari Muslim
Penggunaan secara saintifik:
Ambil satu sudu besar madu dilarutkan di dalam setengah gelas air suam. Ini membantu anda menyerap kesemua kemujarabannya. Berikan setengah sudu besar kepada kanak-kanak 3 kali sehari, satu jam sebelum waktu makan. Dan untuk mengekalkan kesihatan anda, Madu Mujeza boleh diambil mengikut keinginan sendiri.

Berat Bersih(g)Semenanjung MalaysiaSabah & Sarawak
250gRM 60RM 72
500gRM 100RM 120
                                                             

Madu Asli ( Natural Honey ) Untuk Kanak-kanak

Untuk Kanak-kanak

  • Ringan, lazat dan menyelerakan untuk kanak-kanak.
  • Merangsang dan meningkatkan kemampuan otak.
  • Mencegah rasa ngantuk dan letih.
Penggunaan secara saintifik:
Berikan satu sudu teh kepada kanak-kanak 1 kali sehari, satu jam sebelum waktu makan atau sebelum sarapan.

Berat Bersih(g)Semenanjung MalaysiaSabah & Sarawak
250gRM 30RM 36
                                                                 HARGA PROMOSI : RM 25.00

Madu Cleopatra Mujeza

Untuk Kejelitaan - disapukan kepada muka untuk tampak lebih jelita.

  • Awet Muda
  • Berkhasiat apabila dimakan, terutama sekali untuk kanak-kanak.
  • Baik untuk semput, batuk dan sinus.
  • Baik untuk sistem pencernaan dan kesihatan perut.
Penggunaan secara saintifik:
Ambil dua sudu teh madu cleoptra dilarutkan di dalam setengah gelas air suam. Ini membantu anda menyerap kesemua kemujarabannya. Dan untuk mengekalkan kesihatan anda, Madu Mujeza boleh diambil mengikut keinginan sendiri.

Digunakan untuk masker wajah :
Bersihkan kulit dengan air suam. Kemudian, ambil satu sudu teh madu ini kemudian dilarutkan ke dalam air (bagi kulit yang berminyak, perahkan setengah dari lemon kecil) dan ratakan pada seluruh wajah sehingga bibir dan sekitar mata kemudian biarkan selama 15 minit. Selepas itu, bersihkan kulit dengan air suam selepas menggunakan masker. Amalkan tiga kali seminggu selama sebulan kemudian sekali setiap minggu. Ia juga adalah cara terbaik untuk meratakan kulit tangan dan kaki. Dengan penambahan debunga ia menambahkan lagi kebaikan untuk kulit tidak diimbangi oleh campuran lain.

Madu ini adalah 100% semulajadi juga boleh dimakan dan amat bermanfaat untuk kesihatan sepenuhnya.
Berat Bersih(g)Semenanjung MalaysiaSabah & Sarawak
250gRM 35RM 42
                                                               
                                                       

Thursday, 23 February 2012

Vasia Pink Cream + Collagen


Harga Pasaran : RM 36.00
Harga Promosi : RM 28.00
POSLAJU RM 6 SM/ RM 9 SS

Pink Cream dirumus khas dengan Teknologi Nano membantu mengembalikan kulit ke warna merah semulajadi, agar kelihatan berseri dan sihat. Sesuai digunakan pada bibir, puting, sekitar alat sulit, celah peha dan sesiku.
 Cara Penggunaan :  Sapukan secara nipis pada bahagian yang diingini 2-3 kali sehari selepas cucian. Untuk bibir, disyorkan  sekali  sehari sebelum tidur.


  • Adalah produk kosmetik V’Asia yang digunakan pada bibir, puting dan sekitar alat sulit bagi mengembalikan kulit ke warna asal merah semulajadi seawal tempoh 7 hari.
  • menyingkirkan sel kulit mati yang gelap akibat merokok atau faktor genetik dan membantu dalam penghasilan kulit baru yang merah semulajadi.
  • Mengembalikan kulit ke warna asal merah semulajadi terutama kepada kaum wanita yang gemar menggunakan gincu bibir.
  • Hasil penggunaan gincu bibir yang keterlaluan menyebabkan sel kulit pada bibir tidak dapat bernafas dan bibir menjadi kusam dan kehitaman.

Minyak Jerslin Power Oil



  • Mengandungi habatus sauda dan herba terpilih
  • Tidak perlu makan,hanya sapu pada bahagian yang bermasalah
  • Jerslin Oil Tiada kesan sampingan
  • Selamat untuk semua peringkat usia, ibu mengandung dan bayi
  • Halal

Jerslin Oil Berkesan Untuk Membantu Merawat Penyakit:

Gastrik
Demam panas / panas badan berlebihan
Resdung
Sakit kepala / Migrain
Asma / Lelah / Semput
Sakit buah pinggang
Sembelit / Cirit-birit / Buasir
Kencing Manis
Tekanan Darah Tinggi
Jangkitan Faraj / Keputihan
Penyakit kelamin
Sakit sendi / Lutut bengkak / Gout
Kekejangan otot / Simpul Biawak
Mati pucuk / lemah syahwat / tidak bernafsu
Sengal-sengal tulang
Kulit kasar, warna tak sekata, berjeragat
Sakit usus
Kembung perut
Kesukaran bernafas
Selsema, batuk, hidung tersumbat
Tumor / Kanser / ketumbuhan
Mudah lesu
Keracunan makanan
Stroke / Angin Ahmar
Anggota tubuh lumpuh / lemah
Tekanan darah tinggi / rendah
Kerapa kencing pada waktu malam / kencing tak lawas
Selalu / mudah kena selsema
Alahan / alergik dengan makan laut / habuk /debunga / ubat
Sukar mendapat zuriat / anak
Anak yang dilahirkan kurang sihat
Monopause
Hormon tidak seimbang / ketidaksimbangan metabolisma.
Kesuburan lelaki / wanita menurun
Senggugut
Sakit buah pinggang
Tulang reput / mudah patah
Pergerakan perlahan
Mudah beremosi / cepat marah
Kitaran haid yang tidak tetap
Sukar memahami / mengingati pelajaran
Kurang tumpuan terhadap pelajaran atau kerja yang dilakukan
Kolesterol tinggi
Penglihatan kabur / selalu keluar air mata / mata kemerahan
Kesejukan kaki / tangan
Tangan / kaki menggeletar / menggigil
Sukar tidur (Insomnia)
Untuk bayi: Kembung perut, demam panas, demam biasa, batuk, muntah-muntah

Cara Menggunakan Jerslin Oil
Sapu dan urut di tempat bermasalah selama 5-10minit sekerap 1-2 kali sehari sehari.
Asma/Lelah/Semput – Sapu Jerslin Oil di dada
Batuk – Sapu di dada & kerongkong
Deman – Sapu di kaki & pakai stokin
Gastrik – Sapu Jerslin Oil di perut
Gout – Sapu di tempat masalah
Kolestrol Tinggi – Seluruh badan disapu Jerslin Oil 
 Kayap – Di tempat masalah sapukan Jerslin Oil 
Kutil/Tumor – Sapu di tempat ketumbuhan
Resdung – Sapu di hidung
Sakit Kepala/ Migrain – Sapu di muka & kepala
Selalu selsema – Sapu di hidung
Sengugut – Sapu di tempat yang sakit
Susah Hendak tidur – Seluruh badan
Tekanan Darah Tinggi/Darah Rendah – Sapu dari hujung rambut hingga hujung kaki
Kabur,selalu keluar air mata – Kelopak & bawah mata
Kekejangan otot/ simpul Biawak – Sapu di tempat bermasalah dengan Jerslin Oil 
Jerslin Power Oil 50ml
Harga Pasaran :RM 45.00
Harga Promosi :RM 38.00

Jerslin Power Oil 40ml
Harga Pasaran :RM 35.00
Harga Promosi :RM 28.00

Jerslin Power Oil 30ml (Refill)
Harga Pasaran :RM 25.90
Harga Promosi :RM 22.00

 Jerslin Power Oil 20ml
Harga Pasaran :RM 25.90
Harga Promosi :RM 18.00

Jerslin Power Oil 10ml
Harga Pasaran :RM 15.00
Harga Promosi :RM 12.00

Bedak Sejuk Jerslin
Harga Pasaran :
RM 15.00
Harga Promosi :
RM 12.00


TAMBAHKAN KOS POS LAJU 
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

photoshoot

photoshoot

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs