Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

PROMOSI

* Aura White 900,000mg RM 110
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 205

* Nova A2D - RM 110
* Royal Expert White-RM 160 (Soap,Krim &Cleanser) Free Face Mask

* Wonder Glow Silver RM 80 / Gold RM 100
* Radiance Signature RM 155

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

Percuma Krukk Krakk Chocolate Bar utk belian RM 250.00 ke atas

Untuk makluman pelanggan yang dikasihi,

RAFICA RESOURCES (Kedai & Online ) tidak beroperasi pada 28hb Jul 2014 - 3hb Aug 2014 sempena Hari Raya .

Kami menerima order seperti biasa cuma item anda hanya di pos pada 04/08/2014.
Kedai & Online akan dibuka semula pada 04/08/2014 ( Isnin) seperti biasa.


Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin. Dengan Ingatan Tulus Ikhlas! Berhati-hati di jalan raya!

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Thursday, 18 April 2013

DNARS SET ASAS NORMAL/JERAGAT



  


HARGA : RM59.90
PROMOSI : RM 55.00
FREE POS- SM
  
ADA 2 SET DNARS :
DNARS SET ASAS NORMAL/ JERAGAT 
DNARS SET ASAS JERAWAT/BERMINYAK
Set jerawat/berminyak SEKARANG dipanggil SET SENSITIF

Gambar: Set jerawat/berminyak #dnars now dipanggil SET SENSITIF . Nie latest packaging.  Take note ok darls... ♥♥ 

 
New packaging for dnars item

Magic night cream di tukar nama  moon cream

P/s : nanti jgn terkejut ye dapat MOON CREAM . ini bukan tiruan yea 




Fungsi day cream n night cream adalah berbeza...klu set jerawat..bahan dia lain,klu set normal bahan dia lain.Oleh itu,kena pastikan betul2 jenis masalah kulit muka anda.


  Terbukti berkesan dan menakjubkan..



Cara penggunaan..KULIT NORMAL/ JERAGAT

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim
4. apply foundation/ compact powder

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner collagen/ toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic night krim/ krim ku-neng


Set jerawat/berminyak #dnars now dipanggil SET SENSITIF . Nie latest packaging. 
Take note ok  darling :-)

Gambar: Set jerawat/berminyak #dnars now dipanggil SET SENSITIF . Nie latest packaging.  Take note ok darls... ♥♥
Cara penggunaan..KULIT JERAWAT/ BERMINYAK

siang hari :
1. cuci muka dgn sabun beras/sabun collagen
2. apply toner treatment (dgn kapas)
3. apply magic day krim

malam hari :
1. cuci muka dgn sabun beras
2. apply toner treatment (dgn kapas) or toner treatment


DNARS SKINCARE





♡♡utk kulit normal♡♡
SET KULIT NORMAL 
TONER COLLAGEN 
KRIM KUNENG
MAGIC GOLD FOUNDATION
 RM 140.00 -FREE POS SM


 
SET KULIT JERAGAT
TONER TRREATMENT

YELLOW CREAM
MAGIC GOLD FOUNDATION 
RM135 FREE POS SM






SET KULIT BERJERAWAT/MINYAK
 TONER TRREATMENT 

YELLOW CREAM
SILKY GOLD FOUNDATION 
RM135 FREE POS SM

* SABAH SARAWAK ADD RM5

------------------------------------------

HARGA PASARAN : 
SET TRIAL : RM59.90
TONER COLLAGEN : RM27.90
TONER TREATMENT : RM21.90
KRIM KU-NENG/ DAY KRIM/NIGHT KRIM (JERAWAT/NORMAL) : RM26.90
SILKY GOLD FOUNDATION : RM39.90




Permintaan terhadap DNARS SKINCARE melambung tinggi !.. Ramai yg nak kelihatan cantik anggun menawan.. Yakini DNARS SKINCARE..rahsia kejelitaan Asli...


kiri : sabun susu beras
kanan : sabun collagen


SABUN MUKA BERAS
HARGA : RM13.90

PROMOSI : RM 12.00 

POSLAJU RM 6 SM/ RM9 SS








Membersih & melembutkan kulit wajah, menyingkirkan minyak yang berlebihan pada wajah serta merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit tidak sekata, kulit kusam. Wajah akan menjadi lebih bersih, halus, licin dan tegang selepas dicuci.




SABUN MUKA KOLAGEN
RM13.90
PROMOSI : RM 12.00

POSLAJU RM 6 SM/ RM9 SS

- Membantu menegangkan kulit wajah.
- Menjadikan kulit lebih anjal.
- Mengurangkan garis halus & kedutan pada wajah


 
 

Day UV White

Harga RM26.90 

POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

  Produk Dnars ini adalah pelembab yg sangat sesuai untuk kulit wajah jenis kering. Dipakai sebelum memakai Krim Siang Dnars



TONER COLAGEN - RM27.90 (60ml)
PROMOSI : RM 25.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS
 
Untuk kulit normal, kulit jeragat sederhana/sedikit, kulit kering
- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.


DNARS SKINCARE 

TONER TREATMENT - RM21.90 (30ml)
PROMOSI : RM 19.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

Untuk kulit berjerawat, kulit jeragat teruk.

- mengecilkan liang pori.
-menyegarkan kulit.
- mengelakan kekeringan kulit.
- merawat jerawat/jeragat.


YELLOW CREAM (KRIM KU-NENG) 6g - RM26.90

PROMOSI RM 24.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS






-Untuk kulit normal/jeragat sahaja. (Jika bermasalah jerawat, tunggu sehingga masalah jerawat selesai baru boleh menggunakan krim ku-neng)
Diformulasikan dari pati-pati herba yang terpilih termasuk 3 jenis kunyit. Pengguna akan dapat merasai perubahan pada kulit wajah setelah menggunakannya secara teratur.
- Menghilangkan jeragat/ parut pada wajah.
-Membersihkan kulit wajah, wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan segar.
-Yang utama adalah kerana ianya dapat mengembalikan aura/seri wajah secara semulajadi.
-Menghilangkan garis-garis halus @ kedutan pada wajah.
Penggunaan: Dipakai secara berselang seli bersama night cream. Pakai secara nipis sebelum tidur.


 


Brand : Dnars Skincare Silky Foundation

Skin Type : Suitable for Acne/Pimple/Problem/Sensitive Skin 
Untuk Kulit Jerawat
 
HARGA : RM39.90
PROMOSI : RM 36.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS
 
Alami perubahan wajah dengan foundation ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit. Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. 

  • Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan kulit wajah.
  • Menutup kecelaan pada wajah.
  • Mengandungi vitamin  yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
  • Sesuai untuk kulit BERMINYAK & BERJERAWAT
  • Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan selama 12 jam.
  • Dikeluarkan dalam 1 warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan warna mengikut jenis darah/ tona kulit.



Untuk Kulit Normal
MAGIC GOLD FOUNDATION (SPF 40)  - RM39.90
PROMOSI : RM 36.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS


Alami perubahan wajah dengan foundation ajaib yang merawat cela wajah dalam masa 5 minit. Bedak asas SPF 40 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 12 jam dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.

-Mencerahkan, menganjalkan & menegangkan kulit wajah.
-Menutup kecelaan pada wajah.
-Mengandungi vitamin E yang bertindak menghilangkan parut pada wajah.
-Sesuai untuk kulit jeragat/kulit kusam/ sensitif/normal.
-Tidak berminyak, tidak cepat berpeluh & ianya kalis air, boleh bertahan selama 12 jam.
-Dikeluarkan dalam 1 warna sahaja tetapi sesuai untuk semua jenis kulit kerana ianya bertindak secara ajaib mengeluarkan warna mengikut jenis darah/ tona kulit.






YELLOW GOLD COLLAGEN ( KRIM KU NENG) 
HARGA : RM 36.90
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

Yellow gold colagen...sangat sesuai utk kulit berparut..amat berkesan menghilangkan parut di wajah, kulit wajah akan lebih mulus dan glowing.. 
  



DNARS MAGIC BEAUTY CREAM (NIGHT CREAM)  
6g - RM26.90 / 15gm - RM69.90

PROMOSI : 6g RM 24.00 / 15gm RM 65.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS 

-Membuang sel kulit mati.
-Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
-Memperbaharui sel kulit mati.
-Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
-Mengecilkan pori-pori.
-Melembapkan dan menggebukan kulit.
-Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit lebih sekata.


DNARS MAGIC DAY CREAM (SUNBLOCK) SPF 15 -
6gm - RM26.90/ 15g -RM69.90 

PROMOSI : 6g RM 24.00 / 15gm RM 65.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.
-Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
-Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.
WHITENING BODY SOAP
MILK-COLLAGEN-Q10-WHITE


HARGA : RM 20.00
PROMOSI RM 17.00 
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS



Biuti Lotion Dnars

 

Biuti Lotion Dnars from amira.com.my SKU: DNRS 016

HARGA : RM 39.90 ( 100ml)
PROMOSI RM 34.00 
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS
 
Selain mengotakan impian anda untuk memiliki kulit yang lebih halus, tegang dan cerah, Biuti Lotion yang diperkaya dengan khasiat ekstrak epal, kolagen dan vitamin E membantu anda melangsingkan tubuh badan, membuang angin, serta merawat masalah kulit yang mengganggu penampilan anda.

Biuti Lotion Dnars sesuai untuk semua golongan.

Khasiat Biuti Lotion Dnars


  • Membantu untuk mendapatkan bentuk badan yang anda impikan
  • Mempercepatkan proses pembakaran lemak
  • Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
  • Menghilangkan rekahan pada kulit perut selepas bersalin
  • Membuang angin dalam badan
  • Membantu mencerahkan kulit

Kandungan Biuti Lotion Dnars


  • Kolagen: Kolagen merupakan struktur protein utama yang terkandung dalam tisu penghubung manusia dan turut terkandung dalam hidupan lain seperti ikan dan mamalia. Ia mempunyai khasiat yang tinggi untuk kesihatan tubuh badan manusia termasuklah pada bahagian kulit. Ia berupaya melembut, mengukuh dan meningkatkan keanjalan kulit di samping mempercepatkan proses pemulihan pada kulit yang terluka. Selain itu, kolagen juga berperanan membuang lemak berlebihan dari tubuh, memelihara sel dam tahap metabolisme tubuh badan.
  • Vitamin E: Pengambilan vitamin E yang konsisten menghasilkan tekstur kulit yang cantik dan lebih berseri. Ia juga kaya dengan anti-oksida yang mampu mengurangkan kesan radikal bebas yang disebabkan oleh pendedahan terhadap bahan kimia yang merosakkan kulit wajah anda. Vitamin E juga berperanan untuk mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, jeragat, tompok hitam dan kulit yang kusam selain memelihara, meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mencegah proses penuaan, melindungi kulit dari kerosakan akibat sinaran sinar ultraviolet, serta mempercepat proses penyembuhan luka.
  • Epal: Buah epal yang bertindak sebagai agen antioksida ini sememangnya kaya dengan pelbagai khasiat vitamin A, C, B1, B2, B3, B5 dan B6 yang berperanan menghalus, mencerah dan melembapkan kulit, di samping merawat masalah seperti parut, jerawat, jeragat, kulit kusam serta kedutan dan garis-garis halus pada kulit. Epal juga sarat dengan folat yang membentuk sel-sel kulit yang baru.

Cara Penggunaan Biuti Lotion Dnars


  • Sapukan losyen pada tempat yang bermasalah selepas mandi
  • Urut secara perlahan-lahan
  • Untuk hasil yang lebih berkesan, sapukan setiap malam sebelum tidur
  • Sesuai untuk semua golongan
  • Untuk kegunaan luar sahaja

 


KAPSUL BUITY SLYMM (BINTY) RM39.90
* Dapat mengurangkan berat badan * Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil serta mengawal sengugut * Dapat mengawal selera makan * Dapat menyingkirkan toksin2 dlm tubuh badan
* Tidak menyebabkan perut memulas, pembuangan secara semulajadi

HARGA:
RM39.90 (1 BOTOL ADA 100 BIJI)

ATURAN MAKAN:
60KG KE BAWAH- 4 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
60KG KE ATAS- 6 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
- See more at: http://teratakniagaku.blogspot.com/#sthash.r2jzODGy.dpuf
KAPSUL BUITY SLYMM (BINTY) RM39.90

* Dapat mengurangkan berat badan
* Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil serta mengawal sengugut
* Dapat mengawal selera makan
* Dapat menyingkirkan toksin2 dlm tubuh badan
* Tidak menyebabkan perut memulas, pembuangan secara semulajadi

HARGA:
RM39.90 (1 BOTOL ADA 100 BIJI)

ATURAN MAKAN:
60KG KE BAWAH- 4 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
60KG KE ATAS- 6 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
- See more at: http://teratakniagaku.blogspot.com/#sthash.r2jzODGy.dpuf
 KAPSUL BUITY SLIM (100 BIJI)

Harga :  Rm39.00
PROMOSI : RM 35.00
Postage Rm7 (SM) / Rm10 (SS)

Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan dan mengawal berat badan, melawas pembuangan air besar dan kecil serta mengawal senggugut.



KAPSUL BUITY SLYMM (BINTY)

* Dapat mengurangkan berat badan
* Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil serta mengawal sengugut
* Dapat mengawal selera makan
* Dapat menyingkirkan toksin2 dlm tubuh badan
* Tidak menyebabkan perut memulas, pembuangan secara semulajadi

HARGA:
RM39.90 (1 BOTOL ADA 100 BIJI)

ATURAN MAKAN:
60KG KE BAWAH- 4 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
60KG KE ATAS- 6 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
- See more at: http://teratakniagaku.blogspot.com/2013/02/dnars-skincare-terhangat-di-pasaran.html#sthash.9LVrcUlV.dpuf





KAPSUL BUITY SLYMM (BINTY)

* Dapat mengurangkan berat badan
* Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil serta mengawal sengugut
* Dapat mengawal selera makan
* Dapat menyingkirkan toksin2 dlm tubuh badan
* Tidak menyebabkan perut memulas, pembuangan secara semulajadi

HARGA:
RM39.90 (1 BOTOL ADA 100 BIJI)

ATURAN MAKAN:
60KG KE BAWAH- 4 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
60KG KE ATAS- 6 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
- See more at: http://teratakniagaku.blogspot.com/2013/02/dnars-skincare-terhangat-di-pasaran.html#sthash.9LVrcUlV.dpuf
KAPSUL BUITY SLYMM (BINTY)

* Dapat mengurangkan berat badan
* Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil serta mengawal sengugut
* Dapat mengawal selera makan
* Dapat menyingkirkan toksin2 dlm tubuh badan
* Tidak menyebabkan perut memulas, pembuangan secara semulajadi

HARGA:
RM39.90 (1 BOTOL ADA 100 BIJI)

ATURAN MAKAN:
60KG KE BAWAH- 4 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
60KG KE ATAS- 6 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
- See more at: http://teratakniagaku.blogspot.com/2013/02/dnars-skincare-terhangat-di-pasaran.html#sthash.9LVrcUlV.dpuf





KAPSUL BUITY SLYMM (BINTY)

* Dapat mengurangkan berat badan
* Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil serta mengawal sengugut
* Dapat mengawal selera makan
* Dapat menyingkirkan toksin2 dlm tubuh badan
* Tidak menyebabkan perut memulas, pembuangan secara semulajadi

HARGA:
RM39.90 (1 BOTOL ADA 100 BIJI)

ATURAN MAKAN:
60KG KE BAWAH- 4 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
60KG KE ATAS- 6 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
- See more at: http://teratakniagaku.blogspot.com/2013/02/dnars-skincare-terhangat-di-pasaran.html#sthash.9LVrcUlV.dpuf

 Rahsia kecantikan kulit badan & wajah petua warisan nenek moyang yang diformulasikan dari 100% bahan tradisional/asli.

-Menghilangkan parut-parut halus, parut demam campak.
-Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam diketiak, siku, celah peha dan kawasan pelipatan.
-Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, kering dan gatal-gatal.
-Memulih, melembap, mencerah & menjadikan kulit lebih tegang & muda tanpa pengelupasan.
-Menghilangkan bau badan.
-Badan tidak akan melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh.
-Sesuai digunakan untuk mereka yang menghadapi masalah kulit & resdung.

KAPSUL BUITY SLYMM (BINTY)

* Dapat mengurangkan berat badan
* Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil serta mengawal sengugut
* Dapat mengawal selera makan
* Dapat menyingkirkan toksin2 dlm tubuh badan
* Tidak menyebabkan perut memulas, pembuangan secara semulajadi

HARGA:
RM39.90 (1 BOTOL ADA 100 BIJI)

ATURAN MAKAN:
60KG KE BAWAH- 4 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
60KG KE ATAS- 6 BIJI SELEPAS MAKAN PETANG/MALAM
- See more at: http://teratakniagaku.blogspot.com/2013/02/dnars-skincare-terhangat-di-pasaran.html#sthash.9LVrcUlV.dpuf


jika masih ragu2 dgn dnars skincare, anda boleh gunakan untuk rujukan & pertanyaan kepada KKM.







Gambar: Artis yg menggunakan Dnars yg berjaya dpt kulit wajah yg cantik...thanks Ramona Zamzam kerana sudi guna Dnars n skrg dah ramai artis guna Dnars bila tgk masalah pd wajah Ramona dah berkurangan n kulit wajah Ramona dah ok....

Artis yg menggunakan Dnars yg berjaya dpt kulit wajah yg cantik...thanks Ramona Zamzam kerana sudi guna Dnars n skrg dah ramai artis guna Dnars bila tgk masalah pd wajah Ramona dah berkurangan n kulit wajah Ramona dah ok....
 

  Q n A Dnars skincare


SOALAN :
Ye ke produk ni ok?gelupas tak?sy bmbg la ngn produk2 kosmetik ni...kebanyakannya ..merah..lps tu gelupas.Macam mana sy nk pakai g ofis nanti.

JAWAPAN :
 Mcm ni kak/adik/cik..kbykn customer yg guna produk ni ckp,diorang pakai ok..tak gelupas..kulit beransur2 jadi lebih sihat secara semulajadi...TAPI...sekiranya customer tu ada sejarah selalu tukar2 kosmetik...akan berlaku jugak pggelupasan..cuma gelupas yg xketara sangat...jd gelupas halus2...mmg klu tgk,xperasan sgt..jadi,jgn bimbang ye utk mencuba dnars skincare..insyaAllah tak gelupas.

SOALAN :
Produk ni dari mana ye?Produk indon ke?ke dr Thailand?sbb dia ada sabun beras yg sama mcm yg dari Thailand tu..

JAWAPAN :
Produk ni dari Kelantan...pengasasnya dh pernah masuk dalam majalah Mingguan wanita...tapi ianya dikilangkan dekat sini dekat Shah Alam..Sabun beras tu pulak,mmg diperbuat dari bahan yg sama macam sabun thailan tu...diperbuat dari campuran susu dan beras..TAPI..yg ni dnars punya...mmg dihasilkn dan dikilangkan oleh dnars.. 




SOALAN :
Produk ni diperbuat dari apa ye?ada bahan kimia tak?

JAWAPAN :
Macam ni,produk ni diperbuat dari campuran herba dan tumbuh-tumbuhan TAPI tetap juga ada bahan campuran bahan kima...cuma bahan kimia yang digunakan bukanlah bahan kimia yang berbahaya...yang boleh menipiskan kulit.memberikan kesan yg tak baik pada kulit..bahan kimia yg digunakan ialah bahan kimia yg selamat dibawah kawalan kementerian kesihatan malaysia (KKM)

SOALAN :
Produk ni ada KKM tak?Halal ke?

JAWAPAN :
Ada....semestinya produk ni ada KKM...itu syarat wajib bila kita nk pasarkan sesuatu produk kecantikan..setiap nombor KKM dnars ada dinyatakan pada luar item dnars..
SOALAN :
Ada berapa item ye dalam Trial set Dnars skincare?

JAWAPAN :
Dalam Trial set dnars ada :
i) Dua ketul sabun (klu set jerawat,dua2 sabun susu beras)(kalau set normal,satu sabun susu beras,satu lg sabun collagen)
ii) Magic Day Cream
iii) Magic night Cream.

Perhatian ! Fungsi day cream n night cream adalah berbeza...klu set jerawat..bahan dia lain,klu set normal bahan dia lain.Oleh itu,kena pastikan betul2 jenis masalah kulit muka anda.

 TESTIMONI DNARS

 

Selepas penggunaan 3 bulan set jerawat dnars...muka licin dan bersih putih 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

photoshoot

photoshoot

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs