Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

Layari rafica-extreme.blogspot.com untuk mengetahui pelbagai produk "Lelaki Sejati "

PROMOSI

*
Aura White Chocolate Indulgence - RM125
* Aura White 900,000mg RM 110
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 150
* Qu Puteh Vida Beauty RM 205

* Nova A2D - RM 110
* Royal Expert White-RM 150 (Soap,Krim &Cleanser)
* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105
* Perla Coffee RM 50

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR.

 

 


This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 22 June 2013

JAMU PENGANTIN DARA

Photo: KHAS UNTUK MEMIKAT SUAMI. ANDA KEMBALI DARA.



ANDA MEMPUNYAI MASALAH RUMAHTANGGA? SUAMI KURANG MESRA? AGAK DINGIN? SERING BERTENGKAR?

ini jawapannya: 

DO IT YOURSELF AT HOME

"SUSUK DARA" - manis, penuh rahsia dan mantap - TAMPARAN ISTERI untuk si suami yang noty.

Ini adalah jamu tradisional buatan bidan kampung. Tiada bahan pengawet. Agak mahal sikit. Tapi kesannya luar biasa.


Bahan terdiri dari rempah2 tradisional asli dan tiada bahan pengawet

Cara penggunaan :

1. Masukkan 2 kapsul didalam faraj yg ternganga dan longgar.

2. Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Dgn kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas

* biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.

* Rahim akan terus mengecut
serta merta.

*dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan

* harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas

kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

Kesan dialami suami dan diakui :

1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.

Harga: RM65 untuk 10kapsul.


*My frend. Husband mmg kaki perempuan pon akui. The best. N skrg dah alim tak makan luar lagi.

*Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih - bpasir mcm anak dara katanya.

*Myfrend blom kawin sbb kesilapan masa lalu.
After bf dia bsetubuh. Bf dia sangka dia virgin n terus mengikat pertunangan n akan bkahwin pd bln3 ini. Bcoz bf dia sangka dia dara.

* Myfrend anak 4 org. husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti. pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditempat tidur. rayuan2 demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. setelah patah hati si isteri mencuba alternatif "SUSUK DARA" pada peringkat awalnya disangkakan "black magic". After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis mengatakan alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. n suami beliau asyik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. kali ni beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. setiap pagi n petang diambil dan di hantar oleh suami. kadang2 lunch time together. sisuami tidak lagi panas baran. jarang outstation dan sekarang sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selama ini suami beliau abaikan.

* customer FB: husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. suami sy cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. husband saya cepat klimaks n tertido. bila terjaga minta lagi wkakkakaka....kesian husband saya tido mcm org kena tembak terdampar. bangun pagi dah sediakan saya serapan. sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. mmg jamu "susuk dara" ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. mmg power. mmg berhantu. patutlah "susuk dara" sesuai dengan namanya.


Untuk tempahan sila pm/sms 016 6727661 

**READY STOCK**
RM 65.00 - ( 10 Biji)
POSLAJU RM6 SM / RM 9 SS

KHAS UNTUK MEMIKAT SUAMI. ANDA KEMBALI DARA.


Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit 
dan garam supit, bunga pakma,kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

cara penggunaan: 2 biji masuk dalam faraj. 4 biji makan. 2 biji setiap hari selama 2 hari.

Langkah satu:
dalam keadaan mencangkung
 
Langkah dua:
dengan menggunakan jari 1 kapsul ditolak menggunakan jari sambil menarik nafas. ke bahagian kanan rahim. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betol – betol ke penghujung yang paling dalam rahim
 
B) Makan 4 kapsul jamu sebelom tido. Minum air suam sekurang2nya 3 gelas

* biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.
* Rahim akan terus mengecut serta merta.
*dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
* harus meminum air suam dgn kerap utk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas


ANDA MEMPUNYAI MASALAH RUMAHTANGGA? SUAMI KURANG MESRA? AGAK DINGIN? SERING BERTENGKAR?

ini jawapannya:

DO IT YOURSELF AT HOME

"SUSUK DARA" - manis, penuh rahsia dan mantap . Ini adalah jamu tradisional buatan bidan kampung. Tiada bahan pengawet. Agak mahal sikit. Tapi kesannya luar biasa.

Bahan terdiri dari rempah2 tradisional asli dan tiada bahan pengawet

kesan -kesan :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

Kesan dialami suami dan diakui :

1- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
2- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
3- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.



1) JAMU PENGANTIN DARA 
Jamu pengantin ada 10 biji kan? first day nak guna, niat dan selawat utk sembuhkan rahim & bahagiakan suami sebelum INSERT JPD...Dgn posisi mencangkung & tarik nafas...insert 1 biji KIRI dan 1 biji KANAN...hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur (time pengambilan utk 1 mlm ni, x leh bersetubuh)...malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur... malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur...dan, dalam masa 72 jam pengambilan jamu pengantin tu, tolong jgn minum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas.. nanti dia tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba...genap 72 jam, harus korek n kluarkan pengantin tu...

CARA2 NAK KELUARKAN (KOREK) KAPSUL JAMU PENGANTIN DARA (GENAP 72 JAM);
** 1st dekat mana dia parking kapsul tu. kat situ dia kena tarik balik.
** DIA BOLEH RASA MULUT RAHIM ( SEPERTI DUBUR) THEN U BOLEH RASA BULAT SEPERTI GULI ITU PANGKAL RAHIM.
** IF U BOLEH BUAT JARI ROUND KAT SITU. U ALIHKAN JARI KEARAH LIPATAN2 KANAN DAN KIRI. JUST INGAT MCM NI. GULI TU KAT TGH2.
** KANAN DAN KIRI STILL ADA SPACE tu sbb bila ehem2 ada banyak posisi ketepi kebelakang sbb dalam vagina banyak space berlipat2 utk diteroka. herba tu tak pergi kemana2 hanya dalam lipatan2.
** so carilah kat situ sbb herba akan parking kat tempat paling banyak lendir dan air..

ULANGI PROSES PEMBERSIHAN NI 3 BULAN SEKALI UTK KETAT METAT PLAK..??

UTK PANDUAN MUDAH..
**KALAU FARAJ TERLALU LONGGAR, KENA REPAIR DGN JAMU PENGNTIN DARA. KENA ULANG PAKAI 2 MINGGU SEKALI ATAU SEBULAN SEKALI..
**KLAU LONGGAR SIKIT.. KENA PAKAI JAMU PENGNTIN DARA, ULANG PAKAI SETIAP 3 BLN SEKALI..
**KLAU FARAJ MASIH OK.. SEDAP2 JER.. CUMA NAK RASA MACAM PENGANTIN BARU.. BOLE PAKAI JAMU PENGANTIN DARA, ULANG PAKAI SETIAP 4-5 BULAN SEKALI...TAPI APA2 PUN.. KENA TENGOK GAK CARA PENGGUNAAN FARAJ TU SENDIRI.. KALAU DPT HUBBY JENIS PANTANG TERCUIT TARIK MASUK BILIK...!! MAYBE KENA ULANG PAKAI LEBIH KERAP...




 
TESTIMONI
*My frend. Husband mmg kaki perempuan pon akui. The best. N skrg dah alim tak makan luar lagi.

*Myfrend second wife also said. Husband dia mesti balik sbb ketagih - bpasir mcm anak dara katanya.

* Myfrend anak 4 org. husband agak noty sepanjang perkahwinan 10 tahun. makan hati berulam jantung. 2 kali bercerai disebabkan suami noty scandal dgn ramai wanita bersilih ganti. pernah beliau sendiri dan anak2 yg masih kecil menyaksikan sendiri kecurangan suami beliau bersama wanita lain ditempat tidur. rayuan2 demi rayuan tak pernah si suami hiraukan. setelah patah hati si isteri mencuba alternatif "SUSUK DARA" pada peringkat awalnya disangkakan "black magic". After 3 hari dia menghubungi hani dan menangis mengatakan alat kelamin dia tidak selesa spt baru kawin. n suami beliau asyik membebel kenapa ni sempit sangat, berpasir mcm dara, apasal hangat sangat dalam ni ketika melakukan hubungan kelamin sepanjang malam. dan ketika perbualan kami, suami beliau menghubungi beliau memohon isterinya utk bercuti kerana suaminya terlalu merinduinya untuk bermain cinta bersama dia. kali ni beliau menangis kerana suaminya tak pernah merayu cinta dan ambil berat terhadap beliau dan memuji2 beliau. kini beliau tidak lagi naik bas sorang2 ke tempat kerja. setiap pagi n petang diambil dan di hantar oleh suami. kadang2 lunch time together. sisuami tidak lagi panas baran. jarang outstation dan sekarang sisuami terlalu menjaga hati beliau dan bertanggungjawab terhadap anak2 yg selama ini suami beliau abaikan.

* customer FB: husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. suami sy cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. husband saya cepat klimaks n tertido. bila terjaga minta lagi wkakkakaka....kesian husband saya tido mcm org kena tembak terdampar. bangun pagi dah sediakan saya serapan. sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. mmg jamu "susuk dara" ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. mmg power. mmg berhantu. patutlah "susuk dara" sesuai dengan namanya.

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

Ummiriaz

Ummiriaz

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs