Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

PROMOSI

* Aura White 900,000mg RM 110
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 205

* Nova A2D - RM 110
* Royal Expert White-RM 160 (Soap,Krim &Cleanser) Free Face Mask

* Wonder Glow Silver RM 80 / Gold RM 100
* Radiance Signature RM 155

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

Percuma Krukk Krakk Chocolate Bar utk belian RM 250.00 ke atas

Untuk makluman pelanggan yang dikasihi,

RAFICA RESOURCES (Kedai & Online ) tidak beroperasi pada 28hb Jul 2014 - 3hb Aug 2014 sempena Hari Raya .

Kami menerima order seperti biasa cuma item anda hanya di pos pada 04/08/2014.
Kedai & Online akan dibuka semula pada 04/08/2014 ( Isnin) seperti biasa.


Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin. Dengan Ingatan Tulus Ikhlas! Berhati-hati di jalan raya!

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Monday, 5 August 2013

AYLAMYRA OPEN PORE SERUM

Aylamyra Open pore Serum 
RM 65 - SM
RM 69 - SS 
FREE POS


Liang pori-pori terbuka boleh menjadi satu masalah pada kita. Liang roma kita kelihatan seperti berlubang. Biasanya ia terjadi di hidung,dagu dan pipi anda namun kat mana-mana area pun boleh terjadi.Ia menjadi liang pori sebagai pembukaan untuk bulu roma,saiz bulu roma kita bergantung pada saiz liang. Kadang-kadang campuran sel-sel kulit mati menyebabkan liang itu untuk kelihatan lebih terbuka atau tersumbat.


Sebenarnya kalau pori-pori anda dah besar kita tak boleh betul-betul hilangkannya tapi kita boleh menguruskannya dengan mencari produk yang sesuai untuk menutup liang-liang ini.Kita harus mengurangkan saiznya ,memang ia mengambil masa sedikit.


 Saya Percaya, Tentu ramai yang mengalami masalah seperti ini, parut jerawat berlubang !!!  huh...mmg susah nak pulih, dah macam2 cuba, apa kata cuba AYLA MYRA serum, Produk berkualiti yang mampu memperbaiki masalah kulit anda

Stem Cell Peptide Serum untuk parut berlubang !!!








Ramai yang mengalami masalah ini.Ramai juga mengambil jalan mudah mengunakan produk berbahaya untuk mengatasi masalah ini. Ada juga sanggup berbelanja mahal tanpa mempedulikan kesan jangka panjang.

Sebenarnya anda tidak perlu belanja besar , anda cuma perlukan produk yang tepat dan masa yang cukup untuk kembalikan wajah anda kepada yang dulu ...kulit kembali halus dan licin.

Produk yang anda pilih mestilah membantu dari segi
-mengecilkan saiz liang pori
-membersihkan liang supaya tidak tersumbat
-menghalang jerawat supaya tidak muncul akibat liang tersumbat

Perlu anda ketahui liang pori yang tidak dibersihkan dengan baik akan menyebabkang dinding liang pori menebal menyebabkan kecacatan kekal.Sebab tu kalau korang nampak ada org muka dia lubang2 terlampau besar terutama lelaki.

Bersihkan liang pori-pori anda.

Cara nak bersihkan pori-pori ni senang saja ok. Cuci wajah anda sebersihnya ,kemudian pakailah toner, jangan skip toner anda.


Toner ni membantu membersihkan pori sebab cleanser kita tak dapat cuci semuanya.Toner bukan sahaja membersihkan sisa
sisa yang tinggal malah kandungan toner membantu mengecilkan liang roma kita.


Ok setelah steam muka kita dengan air panas. Tahukan macam mana nak buat ni kan.Steamkan muka dalam amsa 1-2 minit, ia akan
membantu membuka liang pori yang tersumbat.(Steam ni tak perlu setiap hari paling bagus seminggu sekali).


Selepas steam boleh anda sapukan Aylamyra Open pore serum untuk mengecilkan semula pori2 anda yang dah besar itu. Ambil sedikit
serum iaitu satu pertiga isi botol sapukan secara memutar dari bawah dagu keatas. Urut sehingga semua serum rata dan kering.


Lakukan step ini dua kali sehari iaitu pagi dan malam. 


(ini kalau pakai tangan , bagi yang pakai machine/atau pakai untuk salun, anda dinasihatkan guna sebotol untuk kesan lebih cepat).

Kalau siang hari pastikan anda pakai pelembab yang berSPF supaya anda dilindungi oleh sinar UV.Pakai serum apa pun tak guna
kalau kita tak pakai sun block ok.Pada yang tak ada sun block boleh cuba Aylamyra SPF 30 sun block foundation.


Oh ya saya terlupa pulak pasal mask , kalau boleh seminggu sekali atau dua kali anda kene pakai mask .Mask ni kita pakai selepas steam tadi.
Mask yang paling sesuai adalah Aylamyra Collagen mask, gel collagen ini mampu mengetatkan pori2 anda.

 

Ini adalah caranya merawat masalah liang pori-pori terbuka untuk anda buat sendiri kat rumah.
 

Dapatkan
Aylamyra Cleansing Gel RM60
Aylamyra Hydro Toner RM 60
Aylamyra Collagen mask RM 8
Aylamyra Open pore Serum RM 65
Aylamyra SPF 30 Sun block foundation RM 48.

 

Kalau anda dah ada skin care sendiri, anda cuma perlu tambah Aylamyra Open pore Serum RM 65 dalam set anda.!
SMS/Whatsapp 012 318 4080 saya untuk pertanyaan .



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

photoshoot

photoshoot

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs