Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

Layari rafica-extreme.blogspot.com untuk mengetahui pelbagai produk "Lelaki Sejati "

PROMOSI

*
Aura White Chocolate Indulgence - RM125
* Aura White 900,000mg RM 110
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 150
* Qu Puteh Vida Beauty RM 205

* Nova A2D - RM 110
* Royal Expert White-RM 150 (Soap,Krim &Cleanser)
* Wonder Glow Silver RM 85 / Gold RM 105
* Perla Coffee RM 50

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR.

 

 


This HTML form was created by Freedback.

Monday, 23 September 2013

Jamu Seri Dewi Malam SDM

SDM -Sensasi Dirimu Mempesona

SENARAI PRODUK JAMU SDM

1) JAMU DEWI SUCI (JDS)-RM 65 (12 BIJI)
2) JAMU DEWI DARA (JDD)-RM 48 (50 BIJI)
3) JAMU DEWA SAKTI (JDT)-RM65 (30 BIJI)
4) SUSUKAN QALBU (SQ)-RM40 (5 BIJI)
5) MR. ZACK POWER BRO (MZPB)-
RM 69 (6 BIJI)
6) FEMININ WASH ROSE (FWR)-
RM48
7) FEMININ WASH ARABIC SPICE (FWA)-RM48
8) MASKER INTIM (MI)-RM30
9) BERINA C PLUS (BCP)-RM38 (15 SACHET)
10) COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE (CHW)-RM100 (12 SACHET)
11) COOL SLIMMING ESSENCE (CSE)-RM48
12) MULTIPURPOSE HOT ESSENCE (MHE)-RM48
13) NATURE'S ESSENCE MIRACLE OIL (NEMO)
14) MAGICAL ESSENCE SLIMMING SOAP (MESS)-RM30
15) SABUN LULUR KASIH (SLK)-RM36 (100GM)
16) 3 IN 1 GOODBYE PIMPLES (GP)-RM29 (600GM)

17) MAAJUN CINTA ADAM & HAWA (MCAH)-RM48 (45 GM)
18) MINYAK BELACAK (LOVEBIRD OIL) (LBO)-RM65 (20 ML)

**FREE POSTAGE SM
ADD POSTAGE  SABAH SARAWAK RM10







RANGKAIAN PRODUK JAMU SERI DEWI MALAM- SDM


::: SENARAI RINGKAS PRODUK-PRODUK SERI DEWI MALAM DAN MODEN TRADISIONAL :::

1) SDM JAMU DEWI SUCI – RM65 (12 KAPSUL) -JDS

:- merapatkan/mengetatkan faraj
:- mengembalikan dalaman faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
:- meningkatkan kemutan
:- menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
:- mengecutkan rahim dan batu meroyan


SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?

1- Wanita yang belum monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita Rahim kembang selepas period
9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

Mengapa mereka perlukan produk ini?

1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk di dalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun ke mulut Rahim dan jatuh ke dalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:

1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:

1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :

1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat

Kelebihan Penggunaan produk ini:

1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan

Dilarang keras untuk:

1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin
memerlukan bantuan pelincir)

Cara guna: 


2 kapsul insert dalam miss v di bahagian kiri & kanan vagina, 
4 kapsul makan pd waktu malam (hari yang sama), 
selebihnya 2 kapsul makan untuk 3 malam seterusnya sebagai amalan. #Peringatan mesti dikorek keluar rempah bersama #alien2/kotoran/bauan/lendiran/ yang terkumpul setelah 72 jam insert




2) SDM JAMU DEWI DARA – RM48 (50 KAPSUL) - JDD

:- memberikan tenaga,
:- merawat masalah keputihan,
:- memecahkan angin dalam badan dan terkentut2,
:- memanaskan urat2 yg sejuk n ngilu,
:- merawat sengugut,
:- mengecutkan dan mencuci rahim,
:- melancarkan peredaran darah,
:- membuang toksik dalam badan dgn memudahkan buang air besar,
:- membantu wanita berahi.
:- melancarkan period sesuai bg mereka yg mengalami masalah period tidak menentu
:- insyaallah dapat merawat cyst atau fibroid
:- Diperbuat dan diadun dgn 23 jenis herba

*IA JUGA MAMPU BERPERANAN MERAWAT RAHIM DARI DALAM SECARA SEMULAJADI

* MENGECUTKAN RAHIM

* MENGECUTKAN BATU MEROYAN

* MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN

* MAMPU MENAIKKAN SERI WAJAH JIKA DIAMBIL SECARA KONSISTEN

* MENEGANGKAN PAYUDARA

* MENEGANGKAN PUNGGUNG

Cara makan :

- 1 biji pg 1 biji mlm (botol pertama)
- 1 biji sehari (botol kedua dan seterusnya)
* ambil jamu selepas makan ye..

- remaja selepas baligh, contoh anak dara umur 13 yg dah period boleh makan sebiji saja selepas breakfast. selain merawat senggugut, lancarkan haid, rawat keputihan, ia juga membantu remaja menghilangkan bau badan. waktu remaja hormon mereka aktif dan remaja juga aktif bergerak dan berpeluh.

SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?

1- Wanita yang muda atau tua
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan
4- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap
5- Wanita sehabis bersalin
6- Wanita yang mengalami gatal – gatal dalam faraj
7- Wanita faraj berbau
8- Wanita yang kerap minum air batu
9- Wanita yang belom berkahwin
10- Wanita yang datang bulan tidak teratur
11- Wanita yang kuat berkerja
12- Wanita yang rasa becak atau basah dalam faraj
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk – sejuk atau menggigil-gigil.
14- Wanita yang pusingan haid tidak normal
15- Wanita yang tidak mengandung tapi tidak datang bulan.
16- Wanita yang payudara kendur
17- Wanita yang punggung jatuh

**Mengapa mereka perlukan produk ini?

1- Rempah yang di makan akan mengecutkan rahim
2- Rempah yang d imakan akan mengecut faraj secara perlahan – lahan dari masa ke semasa
3- Rempah yang di makan berfungsi memanaskan Rahim. Jadi darah – darah beku atau lendir – lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut Rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan – lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj
4- Penggunaan yang berterusan membuatkan Rahim menjadi sihat.
5- Berhenti makan ketika haid jika Rahim sudah sehat dan faraj bersih.
6- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang mengalami senggugut ( darah beku )
7- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang tidak normal pusingan haid.
8- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang selalu tidak datang bulan.

*** Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:

1- Dalam tempoh lebih dari 2 hari faraj akan terasa becak
2- Lendir – lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna.
3- Terasa denyutan di ari –ari atau dalam Rahim
4- Terasa denyutan di faraj
5- Terasa hangat dalam faraj
6- Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan – lahan dari masa ke semasa
7- Seluar dalam basah akibat air bukan kencing
8- Seluar dalam berwarna kuning atau hijau
9- Bila penggunaan berterusan semua kesan – kesan di atas hilang.
10- Payudara tegang dan pejal.
11- Punggung tegang dan pejal.
12-Jika rahim kembang akan terasa denyutan untuk mengecut dan makin hari makain terasa seketul keras di bahagian ari- ari.
* urutkan perlahan2 naikkan ke pusat time by time ( boleh tahu kedudukkan peranakan di mana)

* Tindak balas Pengguna ketika menggunakan produk ini:

1- Faraj rapat tanpa lendir.
2- Faraj menjadi hangat
3- Payudara berdenyut – denyut4- Punggung berdenyut - denyut

* Situasi Pasangan ( suami pengguna ):

1- Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
Kelebihan Penggunaan produk ini:

1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan.
2- Payudara yang kendur akan tegang dan montok
3- Punggung Menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.
4- Faraj yang bersih dan sehat
5- Rahim yang subur.

Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:~

Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Kesat dan menpercepatkan monopos.Dilarang keras untuk:

1- Wanita yang minum arak
2- Wanita mengandung
3- Wanita terus mengamalkan minum air batu

JAMU SERI DEWI MALAM

AMARAN: JAMU INI TIDAK BOLEH MAKAN BERSAMA PRODUK PELANGSING / JAMU HERBA LAIN..
SILA DAPATKAN NASIHAT SEBELUM MEMBELI..KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB JIKA ADA SEBARANG TINDAK BALAS BERLAKU





3) SDM MASKER INTIM – RM30 (8gm) – MI


:- merawat masalah kegatalan di bahagian intim
:- menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber:- menggebukan pipi vagina
:- memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir
:- mengembalikan warna asal miss v..pinkish


Kegunaan Masker INTIM ialah untuk

hilangkan gatal-gatal kat miss v. yang selalu tergaru-garu korek sana sini boleh try guna Masker ni. sapu je macam pakai bedak pada miss v. for sure untuk keselesaan sepanjang hari, rasa kering n takde rasa melekit. bau pun hilang.

then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. banyak daki-daki akan keluar n itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss v. bila dah scrub then lap dengan kain bersih you all boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. penggunaan setiap hari miss v akan bersih, takde lagi lebam-lebam & warna miss v fresh pink! bagi yang menjaga kebersihan miss v rawatlah daripada sekarang. jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. kotor dan sangat bahaya ye)**masker intim MI juga boleh disapu di tempat lain krn fungsinya membasmi kuman, jika mengalami kegatalan di tempat lain boleh sapu, boleh juga digunakan di ketiak utk dijadikan skrub

Cara guna:

 Tuang serbuk ke tapak tangan kemudian sapu pada permukaan miss v. Boleh juga digunakan sebagai scrub. Seeloknya digunakan sebelum mandi,,,biarkan seketika kemudian gosok utk keluarkan daki n mencerahkan kawasan vagina, penggunaan yg kerap mampu memerahkan kembali vagina.

P/S: sy selalu spare masker intim dalam beg tangan,,,klau anak2 trluka cket ke sy trus sapu,,,atau terkena sengat binatang,,,atau air bisa,,,nanti akan cepat kering n xsakit,,sbb fungsi dia membasmi kuman,,,sy gunakan dalam byk keadaan n situasi,,,Best Sgt MI ni,,,setiap malam sebelum tido sy akan "bedakkan" dgn masker intim,,bila time nk mandi sy skrub daki2 kluar,,sbb kawasan vagina kerap berpeluh,,bila guna dgn kerap miss v kita akn jadi kemerah2an,,,n gebu mcm baby je rasanya,,hikhik,,klau time bersama suami miss v kita akan rasa lebih sensitif apabila disentuh,,,utk mereka yg mengalami situasi "dingin" elok guna,,,Cara penggunaan dan kesannya

:-- Sapukan masker intim ke seluruh bahagian intim.

:- Scrubkn di kawasan yg berdaki dan gelap.
:- Merapatkan dan mengetatkan bahagian intim.
:- Bahagian intim kering dan selesa,cerah,tegang & sensitif..

Bahan2nya: manjakani, sireh, cengkih dan pinang muda




4) MT SUSUKAN QALBU – RM40 (5BIJI) – SQ
:~teksture nya yang lembut.
:~tidak perlu dikorek keluar.
:~disebabkan teksture yg lembut mudah hancur,tp istimewanya boleh dibentuk kembali dan boleh digunakan.
:~mudah meresap dan menarik keputihan.
:~tindakbalas selepas memasukkan akan terasa gatal2 selepas1 atau 2 jam dimasuk.
:~akan terasa kering tp miss V akan terasa grip ketat sangat...

SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?

1- Perempuan yang belum monopos.
2- wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair3- wanita yang ada keputihan
4- wanita yang rasa becak atau basah dalam vagina


Tindakan balas herba POSITIF "-
1- lubang "v" rasa tertutup.
2- Terasa kering di miss v
3- Dinding kanan dan kiri v bertembung

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:

1- V menjadi terlalu sempit dan kering.

Tindak balas herba NEGATIF :-

~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih


Cara Guna: Insertkan sebiji kedalam Cik V, Tahan selama 3-4 hari x perlu keluarkan.

***SQ sesuai utk..org yg tak suka makan jamu, org telah berkahwin, ada masalah keputihan, wanita yg ingin "mncuci" bhg intim serta ingin kembali dara..


susukan qalbu adalah alternative kpd mereka yg tidak suka kepada jamu.

 SQ ni sng cite utk yg nak bagi ketat disamping mencuci dalaman dari keputihan. SQ hanya membersih di laluan vagina, tidak sampai ke pintu rahim

Fungsi

:~ Mencairkan dan mengeluarkan keputihan,
:~ merapatkan Cik V dan anda kembali dara.
Tidak boleh dimakan.

:~ Antara ramuan dan adunan utama:
~manjakani,
~minyak zaitun,
~aloe vera dan lain-lain bahan.

**selepas insert sebiji biarkan semalaman tanpa bersama, hari kedua boleh bersama. Perkara yang paling penting banyakkan minum air masak supaya kepedihan dan mengurangkan miss V menjadi terlalu kering. 


Tolong jangan korek2 selepas insert biarlah ia bekerja dulu kerana takut berdarah bukan kerana SQ tapi kerana kuku atau paksaan jolokan yang melukakan kulit. SQ xperlu dikorek keluar yea.

-cara penggunaan-

1)digunakan selepas buang air kencing
2) dalam keadaan mencangkung, tolak sebijik dalam-dalam dan jauh.3) cara tolak melalui lubang "tut" lah kan... ikut saluran ( janganlah sampai terkena-kena bahagian daging keras tu...relax dan santai saje..

Kesan :- mungkin berbeza-beza setiap individu tetapi hampir kesemua antara kita guna membawa kesan yang sama :-

1) pada yang mula-mula pakai tu mungkin akan mengerenyam ( gatal) dalam 3 ke 4 jam.

2) Pd masa sama akan mula rasa pedih dan perih seperti di grip. Keaadaan gatal dan pedih tu adalah tindakbalas SQ bekerja atas keputihan. Dalam keadaan ini anda dinasihatkan "mencuci" menggunakan feminim wash yg berubat tu ( Arab & Roses ) spices atau air suam.

3) Untuk yang lubang agak besar bolehlah gunakan lebih dari sebiji.....tapi akk nak cakap sebiji pun dah cukup daripada segalanya.

4) Ada orang rasa seperti membengkak kerana banyak angin...tetapi 2 tiga hari keadaan akan balik ke asal.

5) Kadang2 kekotoron tidak keluar pada hari yang sama..tetapi pengulangan penggunaannya boleh membantu mencairkan dan mengeluarkan lendir yang gatal.Peringatan beri masa SQ kerja dan "off" bersama dalam tempoh 24 jam.






5) SDM ROSE MEDICATED FEMININE WASH – RM48 (100ML) – FW ROSE
:- Merawat keputihan
:- Membunuh kuman dan fungus
:- Mencegah bau vagina
:- Menyamankan vagina
:- Berfungsi sebagai anti bakteria
:- Menghilangkan kegatalan
:- Boleh digunakan ketika haid & ketika mengandung.


Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya.
Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon.
Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini.


Jika ada masalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V feminine wash ini.
Tetapi awas. jika terdapat bauan yg luar biasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

# diperbuat daripada bahan2 alam semulajadi seperti

herba, flora & tumbuh2an utk mengekalkan pH normal vagina

# tumbuhan & herba digunakan utk membersih & menghalang bauan kurang enak & mencegah kegatalan

# selamat & sgt lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan di seluruh badan

# kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau & membuat anda berasa selesa# tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina

# amat membantu di waktu haid dari semua ketidakselesaan kebersihan yg meyakinkan

Feminine wash berbau wangi, bau rose yang kuat, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.


Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.

Gabungan ubat hospital, herba yg di komersialkan dan ekstrak ros..
FW SDM adalah berubat. ubat hospital yang telah diolah dgn herba dan dikomersialkan oleh SDM, bkn sebarang pencuci wanita. 


Perkataan "medicated" pada fw itu sendiri memerlukan permohonan lesen khas .

Kandungan:

herba arab,
cengkih,
extrak sireh
dan manjakani.
UTK FW ROSES



6) SDM ARABIC SPICE MEDICATED FEMININE WASH – RM48 100ML) – FW ARABIC

:- Merawat keputihan
:- Membunuh kuman dan fungus
:- Mencegah bau vagina
:- Menyamankan vagina
:- Berfungsi sebagai anti bakteria
:- Menghilangkan kegatalan
:- Buleh digunakan ketika haid & ketika mengandung.






7) COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE RM100 (12 SACHET) 
– CHW

Mengandungi Campuran Herba Istimewa:

:- VIT C
:- ASTAXHANTIN,
:- MANJAKANI,
:- KACIP FATIMAH,
:- PUERIA LOBATA,
:- SIREH,
:- CUKA EPAL,
:- EKSTRAK ROSELLE,
:- DELIMA,
:- GARAM BUKIT
:- dan beberapa herba terpilih lain

:- Selain untuk kecantikkan kulit ia juga berfungsi untuk
:- mengetatkan dalaman,
:- menguatkan cengkaman otot vagina
:- mencegah keputihan
:- mengencangkan payudara
:- menaikkan punggung
:- menyihatkan kuku dan rambut
:- menguatkan otot sendi
:- melewatkan penuaan
:- menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata
:- menutup liang pori terbuka

Cara pengambilan: 1 sachet setiap malam selepas makan. Tidak perlu diambil semasa haid.

Suplemen collagen herbalicious bukan semata2 kolagen dan astaxhantin yg kaya dgn Vit-C tetapi mempunyai campuran herba manjakani, kacip fatimah dan habatus sauda. 


Di samping kita semua ingin kelihatan cantik, kulit menjadi putih dan cerah, bebas kusam dan jeragat, gebu, mulus, anggun dan remaja.

Suplemen kolagen ini juga berfungsi mengetatkan dalaman, menguatkan cengkaman otot vagina, mencegah keputihan, mengencangkan payudara, menguatkan otot sendi dan melewatkan proses penuaan.

COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE juga berfungsi memperbaiki struktur kulit supaya cerah dan putih, menutup liang pori, menghilangkan kedutan dan lingkaran gelap bawah mata serta menyihatkan kuku dan rambut. Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan bahagian intim wanita supaya montok, ketat dn padat.

Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin. Ibu mengandung tidak digalakkan.

* -Produk ini telahpun dirisik formulanya oleh pasaran Arab kerana collagen kita mengandungi khasiat bonus iaitu campuran herba. Disamping memulihkan dan memutihkan kulit, dalaman juga terpelihara dengan mantap!!!" Pendek Kata 2 in 1 , penjagaan Luaran n Dalaman sekaligus!!

Cara makan:

Siap utk terus di makan. Tidak perlu di bancuh dengan air. Ambil 1 sachet sebelum tidur. Untuk kesan maksimum ambil 2 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu yg pertama

*** Rasanya sangat sedap,,,koyak n isap terus dr Sachet (dlm bentuk cecair), MUDAH sgt,,,



8) BERINA C PLUS – RM38 (15SACHET) – BCP

Pastikan anak2 anda telah berBERINA C+ sebelom ke sekolah. 
Jus minuman sunnah mengandungi 7 jenis herba sunnah kaya dgn VITAMIN C untuk kecerdasan otak dan membina IQ yg tinggi.
Mana yg tak sempat breakfast pastikan anda bekalkan mereka 2 sachet utk kecergasan tubuh dan minda di waktu pagi dan petang. Mudah dibawa ke mana2 sahaja. Terus diminum dari sachet.

Fungsi:

:- Prebiotik
:- Tenaga Aktif
:- Minda Sihat Cergas
:- Kuat Daya Ingatan
:- Sel Darah Sihat
:- Immunisasi Badan
:- Nutrisi Semulajadi
:- Elok jika alami sembelit
~ Rasa Perisa Blueberry

~ Cadangan pengambilan Berina C Plus adalah seperti berikut:-

1. Utk bayi..hujung sudu saja
2. Utk umur 1 tahun ke atas..1 sudu teh
3. Utk umur 3 tahun ke atas 1 sachet
4. Utk peringkat Remaja dan dewasa 2 sachet sehari

***BERINA C PLUS BUKAN SAHAJA UNTUK KANAK-KANAK, MALAH ORG DEWASA JUGA DI GALAKKAN MEMAKAN BERINA C PLUS. X SUSAH, JUST KOYAKKAN SACHET TU TERUS MKN. X PERLU DI BANCUH DGN AIR.




9) MR ZACK POWER BRO – RM69 (6 KAPSUL) – MZPB


Mr. Zack POWER BRO!!! merupakan satu rumusan unik yang menggunakan kaedah bioteknologi dari gabungan ekstrak herba asli terpilih, dijamin selamat dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia 
(MAL 07031109T).

7 Ramuan utama POWER BRO!!! ialah:

1) Radix Eurycoma Longifolia
2) Radix Alomorphia Malaccensis
3) Tuber Coleus Tuberosus
4) Folium Fagrae Fragrans
5) Radix Acorus Calamus
6) Herb Vitex Longisepala
7) Rhizome Zingeber Cassumunar


:- Memberi tenaga dan membantu mereka yang mengalami masalah
zakar yang sukar tegang dan kurang mantap

:- Membantu merangsang dan meningkatkan tahap
kesihatan keseluruhan sistem badan.

:- Melegakan kesakitan pinggang serta baik untuk ginjal, jantung dan hati.

:- Juga membantu menguatkan tulang dan tisu badan.

:- Meningkatkan pengeluaran hormon lelaki danmembantu meningkatkan tahap kesuburan.

Cara pengambilan:

1- normal - 1 biji selepas makan
2-sukar naik - 2 biji selepas makan

P/S: Ambil Sebiji Sebelum bersama--** Sebiji Boleh tahan sehingga 3-4 hari**

LET YOUR MR. ZACK STAY STRONG WITH POWER BRO!!!



10) MT SABUN LULUR KASIH –RM36 (100GM) – SLK


SENSATION MEDICATED SCRUB SOAP "LULUR KASIH" RM36 /100gm:~SENSASI DIRIMU MEMPESONAKAN...

Berspa lah dengan meLulur Kasih diri anda dirumah . Sabun Lulur Kasih dapat membantu:

:- membuang cell kulit mati,

:- melembutkan kulit seluruh badan ,

:- membantu peredaran darah,

:- membantu untuk menghapuskan gatal,

:- bekas-bekas kudis,

:- panau,

:- parut serta jerawat badan dan anti radang


Antara ramuan2 sabun lulur kasih....Bebas bahan kimia dalam proses pembuatan sabun. Tingkat kesihatan dan kenyamanan kulit.

Khas untuk seluruh tubuh badan dan bukan di muka 

Bahannya iaitu:

-temu kunyit,
- pulut putih,
- kayu manis,
- sireh,
- minyak zaitun dan lain2 -lain lagi..

Bertindak sebagai antiseptik, membersihkan,mengeluarkan kotoran dari sel kulit mati serta menghaluskan kulit. Sesuai digunakan bagi badan-badan yang berjerawat dan bernanah,berparut , ton rona tak sekata, ketiak hitam. Kepada ibu2 selepas bersalin yang mengalami tenguk hitam, celah2 peha hitam dan celah-celah lipatan perut.

Sabun lulur kasih product keluaran SERI DEWI MALAM sudah berada dipasaran amat sesuai bagi semua jenis kulit dan menjadikan kulit lebih bersih..lembut..cerah..dan gebus....yg mempunyai masalah kulit juga sesuai menggunakan Sabun Lulur Kasih ini..



11) MT 3 IN1 GOODBYE PIMPLE SOAP – RM29 (600GRAM) – 3IN1 GP

:: SABUN KHAS MERAWAT JERAWAT::

Sabun ini di reka khas untuk golongan adik-adik muda remaja atau dewasa yang mengalami perubahan hormon yang mengakibatkan muka berminyak dan berjerawat. Yang sampai keluar nanah pun ada. Ini sebenarnya boleh mengakibatkan sesorang itu berasa rendah diri.
Maka dengan ramuan seperti beras, pulut hitam + pulut putih, pinang, temu, kunyit, akar wangi, limau nipis, kulit kayu manis dan buah pala maka lahirlah 3 in 1 GP.

Berfungsi khas untuk mengurangkan minyak berlebihan di wajah serta mengeringkan jerawat dengan izin Allah. Apa yang dikatakan "Three in One" ialah:-

(i) Berfungsi sebagai pencuci-muka -3 kali sehari dengan buih sahaja.
(ii) Berfungsi sebagai scrub - seminggu sekali dengan menggosokkan sabun di muka.
(iii) Berfungsi sebagai masker - seminggu sekali dengan merendam sabun tersebut supaya yang lembik ( benyek) di ambil dan dijadikan masker sehingga kering.

Insyaallah dengan dengan izin Allah jerawat-jerawat di wajah berjaya dikeringkan dan telah terbukti berjaya membantu beberapa pengguna-pengguna awal 3 in 1 GP






12) SDM MEDICATED MULTIPURPOSE HOT ESSENCE –RM48 (100ML) – MHE

:- memecah lemak,
:- memecah angin dalam badan,
:- memanaskan otot2 sendi
:- menghangatkan urat2 sejuk


Cara guna: sapu di bahagian yang bermasalah, juga sesuai utk wanita selepas bersalin

kandungan :

- aqua
- gliserin butilenaglikol
- ekstrak serai
- ekstrak halia
- EDTA
- allantion
- asid sitrik
- Karbomer
- minyak kastor
- hidrogenasikalium sorbat
- kaliumbenzoate natrium
- wangian mawar


Penggunaan: Sapu dan urut perlahan2 ditempat yang dikehendaki. MHE akan meresap ke dalam kulit dan membuatkan kita berpeluh lalu membantu kulit kita membuang lebihan air.

Bahan2 aktif herba akan meresap ke dalam kulit mnjadikan kulit lebih ketat dan tegang.

Selain dari itu bahan aktif berperanan memblok enzim2 yg bertanggungjawab membentuk lemak selain menghapuskan sel2 lemak.

Essence panas yg disapu akan mempercepatkan proses metabolisme dan mencetuskan tindakbalas dimana ia akan merubah/mencairkan sel2 lemak kpd asid lemak lalu masuk ke salur darah untuk proses "pembakaran" dan akhirnya dinyah melalui pembuangan air kecil dan air besar. Elok diguna utk memecah lemak, memecah angin dalam badan, memanaskan otot2 sendi dan menghangatkan urat2 sejuk. 





13) SDM COOL SLIMMING ESSENCE WITH MULTI VITAMIN –RM48 (100ML) – CSE

:- menghaluskan dan menggebukan kulit
:- membantu melangsingkan badan
:- memecahkan lemak di pipi utk mendapatkan V-SHAPE dan juga dihidung spya hidung yg lebih runcing.
:- mengurangkan rekahan semasa mengandung
:- mengatasi masalah lenguh sendi dan sakit badan
:- melancarkan peredaran darah
:- mengatasi masalah selulit
:- membuang angin didalam badan
:- mengurangkan lapisan lemak degil di dagu

Kandungan :

- lipowax
- phenoserve
- mentol Kristal
- sorbitol atau gliserin
- humectant
- minyak zaitun
- minyak pati
- Jintan saru
- Adas
- limau gedang
- halia
- limau

Proses yg sama berlaku kpd CSE tetapi ia tidak membuatkan kita berpeluh. Bahan aktif juniper dan 5 jenis essential oil akan meresap ke dalam kulit dan berlakulah metabolisma dan pecahan lemak tanpa perpeluhan. Lemak mencair dan disingkir oleh darah ke sistem pembuangan kita.


CSE wlaubgaimanapun mempunyai keistimewaan tersendiri kerana ia mengandungi 5 jenis essential oil yang membantu menghaluskan kulit dan juga multivitamin utk kesihatan kulit yg akan menjadikan kulit yg disapu menjadi halus dan gebu. 

CSE boleh digunakan sebagai shaping essence dimana ia membantu memecahkan lemak di pipi utk mendapatkan V-SHAPE dan juga dihidung spya hidung yg lebih runcing. (lebih RUNCING bukan lebih MANCUNG..tak sama ya) Elok diguna untuk perut yg merekah akibat mengandung.

Cara guna: sapu di bahagian yang bermasalah

P/s: Lotion ini tidak panas,,,sejuk n sesuai digunakan di muka,,,mgandungi vitamin utk melembutkan kulit,,,






14) SDM-Medicated Slim Soap - (RM36) / 100g
Fungsi :

:~ slimming pecah lemak
:~ menanggalkan kulit2 mati
:~ vitamin utk kulit dari pegaga bg mengelakkan parut seperti rekahan selepas beranak
:~ scrub
:~ menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam

mengandungi:

:- daun pegaga,
:- seaweed,
:- scrub beras
:- dan bahan aktif untuk melembut dan melembapkan kulit.

:- Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan punggung yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang,pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.

:- Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit . Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat.

:- Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.




15) SDM VAGINA TIGHTENING GEL - RM56 (15ML)

~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat
~ merawat keputihan dan membasmi kuman
~ memberi kepuasan maksima~ meremajakan dalaman faraj
~ bertindak sebagai pelincir

ramai yang tahu apa keistimewaan gel ini.i anya berubat utk mematikan kuman - kuman di dalam faraj yang penyebab kepada keputihan.

siapa yang perlu menggunakan gel ini?

~ wanita - wanita yang sibuk bekerja yang kurang tahu tentang penjagaan alat sulit~ wanita - wanita yang kurang bernafsu utk menikmati hubungan seks bersama suami.

Situasi bila paling sesuai utk menggunakan intim gel ini???

~ boleh dijadikan sebagai gel penjagaan harian utk kebersihan dalaman faraj selepas dibersihkan oleh Jamu Dewi Suci

Jika anda Menggunakan Intim Gel SDM pertama kali:

1- faraj anda akan terasa sejuk. selepas 1 ke 2 jam anda akan terasa seperti lecak dan banjir air keluar dari lubang faraj.
2- akan terasa seperti tidak selesa kerana air dari dalam faraj akan turun dengan sendirinya.
3- bersihkan faraj anda. sapukan n masukkan kembali gel kedalam faraj anda.
4- jika anda mempunyai keputihan atau kekotoran akan berlaku tindak balas seperti gatal2.
5- selang hari kedua atau ketiga..faraj anda TIDAK AKAN TERASA SEPERTI BERAIR.
6- penggunaan yang kerap ANDA AKAN TERASA SELESA SEBAB COOL DAN KERING, SEMPIT DAN SANGAT2 RASA SELESA
7- penggunaan yang berterusan akan memberi effect kesegaran kepada seluruh badan anda.

rekemen: DI GUNAKAN SETIAP HARI 2 KALI SEHARI SEBAGAI AMALAN HARIAN

HANYA MEREKA YANG SUDAH PERNAH MENGGUNAKAN GEL INI AKAN TAHU KEBAIKAN PRODUK INI.

ANDA PATUT MENCUBANYA ...UTK MENGEMBALIKAN DERIA SENSITIF SEMULAJADI YANG MENJADIKAN ANDA LEBIH SEKSI DAN MENGUNDANG RASA INGIN BERCINTA

CARA GUNA:~ Sapukan sekitar dinding vagina guna jari. Ini adalah utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina supaya lebih sensitif dan ketat.

~ Gunakan setiap hari sebagai amalan dan rawatan harian. rekemen penggunaan: digunakan setiap kali masuk ke tandas.



16) JAMU DEWA SAKTI RM65 (30BIJI)

Jamu amalan harian utk kaum adam yg mementingkan kesihatan..

:- tenaga fizikal n badan terasa ringan
:- boleh melancarkan peredaran darah
:- memulih kan tenaga dlm bdn n kesihatan
:- membuang angin yg bisa dlm bdn
:- sembelit / melawaskan
:- membuang sisa toksin dlm badan
:- membantu menaikkan syahwat

Cara makan : 1 biji shari (selepas makan).

HERBA YANG TERKANDUNG DALAM JAMU DEWA SAKTI:

- akar Eurycoma longifolia,
- Smilax myosotiflora,
- biji Nigella savitum,
- rhizoma zinguber officinalefolium,
- cassi angustifolia,
- Fructus amomum kepulaga,
- Fructus coriandrum sativum,
- korteks cinnamonium zeylanicum,
- benih pimpinella anisum,
- benih triticum aestivum,
- benih Helianthus annuuss.




17) "Nature's Essence Miracle Oil ( NEMO)" MTVCO-NEMO
Harga RM42 (SM) dan RM45 (SS) tidak termasuk postage

Kenapa MTVCO NEMO miracle?

Ia adalah sejenis minyak pelbagai guna dan berkhasiat tinggi untuk kesihatan.

With lemon aroma theraphy

Secara external sungguh berkesan dan selamat digunakan untuk merawat kulit :-

• sebagai pelembap kepada semua jenis kulit kering
• boleh melambatkan proses penuaan dan berkurangnya keanjalan kulit yang biasanya menjadi kendur seiring dengan usia.
• perisai tambahan sinaran ultra violet
• penghalang infeksi kuman dan mengelakkan jangkitan kuman
• mempercepatkan pembentukan sel kulit baru
• baik bagi penjagaan rambut

Khas Pre-natal treatment :-

sungguh selamat digunakan sebagai minyak urut terutama kepada ibu-ibu mengandung bagi mencegah awal rekahan perut , tumit kaki dan menahan bengkak akibat kandungan semakin membesar dan digosok sekitar kawasan buah dada bagi mengelakan kehitaman.

Cara makan:

Dewasa - 2 sudu besar 2 kali sehari selepas makan
Kanak-kanak - 1 sudu besar 1 kali sehari selepas makan



18) MAAJUN CINTA ADAM & HAWA -RM48 (45gm)

Tindak balas setelah menggunakan MAAJUN CINTA ADAM & HAWA :

1. Badan terasa lebih bertenaga dan cergas
2. Peredaran darah menjadi lancar
3. Membuang angin dalam badan, badan rasa ringan je lepas makan ni
4. Membantu melawaskan buang air kecil dan besar
5. Membuang sisa toksin di dalam badan

Siapakah yang sesuai menggunakan MAAJUN CINTA ADAM&HAWA :

1- Lelaki dan wanita dewasa
2- Lelaki dan wanita yang kurang nafsu syahwat
3- Lelaki yang lemah tenaga batin
4- Lelaki dan wanita yg mementingkan kesihatan dalaman
5- Wanita didalam pantang ( buang angin dalam badan, takde sejuk-sejuk, rasa sedap je badan nanti)

:- Ibu mengandung tidak dibenarkan.

Cara makan:

:- gentelkan, kunyah, makan dan minum air masak.

pastikan tangan kering, elakkan terkena air kerana boleh menyebabkan kulat.

satu bekas boleh tahan sehingga 1 bulan dan bergantung juga pada penggunaan.


19) LoveBird Oil (LBO)-(Minyak Belacak)-RM65 (20 ML)



PRODUK TERBARU SERI DEWI MALAM: LOVEBIRD OIL ...RM65/SEBOTOL

FUNGSI LOVEBIRD OIL:

Untuk encik suami...

- Melambatkan ejakulasi dan tahan lebih lama
- Membesarkan, menegang, memanjangkan zakar ke tahap maksima
- Mengelakkan tiada ereksi atau mati pucuk
- Memantapkan dan memadatkan tut-tut secara semulajadi
- Melancarkan perjalanan darah di bahagian zakar
- Melambatkan pancutan
- Menambahkan nikmat sang isteri
- Menguatkan dan memperkasakan tut suami

Untuk puan isteri:

- Menegang dan memejalkan payudara
- Menghaluskan dan menggebukan payudara
- Memadatkan, memejal dan menonggekkan punggung

Petua dan cara penggunaan (2x sehari):

Untuk Lelaki:

- Mulakan di pagi hari dgn meminum atau makan hidangan yg panas
- Para suami tidak digalakkan memakan yang sejuk dari peti ais
- Urutan sebaiknya dilakukan sebelah malam atau pagi
- Biarkan kering seketika dan blh beraksi bila2 masa
- Lakukan urutan selama sebulan, akan besar dan panjang secara semulajadi.
- Titikkan LoveBird oil ke tapak tangan dan sapukan ke seluruh zakar
- Genggam zakar dan urut perlahan2 menaik dari pangkal dubur ke arah kepala zakar
- Ulang selama 10 minit

Untuk perempuan:

- Sapukan pada payudara dan urutkan dari bawah ke atas dlm bentuk pusingan hingga ke pangkal ketiak
- Urutkan juga di pangkal ketiak dan lengan ke arah bahu
- Urutkan di punggung ke arah atas dan naikkan kaki ke belakang utk membentuk dan menaikkan punggung.
- boleh juga digunakan untuk "sengkak" dari punggung

20) BRESTO SERUM..RM65/sebotol (20 ML)


Produk terbaru dari SERI DEWI MALAM!!!
BRESTO SERUM ..RM65/sebotol


Bresto Serum with Aromateraphy adalah kombinasi herba dengan minyak aroma terapi. Ia adalah serum herba yang unik diformulasi khas untuk pembesaran payudara. Ia memberi nutrisi kepada tisu-tisu dalaman dan keseluruhan permukaan payudara untuk menjadikan lebih pejal, kencang, muda dan anjal. Serum ini mengelakkan payudara daripada mengendur dan menggelaber. Ia mengembalikan payudara kepada bentuk yang asal. Dengan pengunaan yang konsisten dan berdisiplin selama 1 hingga 3 bulan, payudara anda akan menjadi lebih montok, anjal, pejal serta menaik secara semulajadi.

Anda akan dapat merasakan perubahan dengan hanya pengunaan yang pertama. Serum herba ini sangat hebat dengan bahan-bahan aktif semulajadi. Bahan aktif aslinya akan meningkatkan pertumbuhan tisu-tisu akibat tindakbalas dgn hormone estrogen dan progesterone (iaitu hormon-hormon yang penting dalam tubuh seorang wanita) serta prolactin, prostaglandins (hormon pertumbuhan manusia). Serum ini akan menstabilkankan hormon-hormon ini dan akan menyeimbangkan pertumbuhan tisu-tisu payudara. Bresto Serum akan menstimulasi penerimaan estrogen di payudara lalu menambah saiz payudara serta mempercepatkan proses pembesaran secara semulajadi.

Aturan penggunaan:

Letakkan beberapa titik serum ini di tapak tangan dan urut secara membulat dan keatas dengan lembut di kedua2 payudara.
Lakukan (2) kali sehari di sebelah pagi dan malam.
Pengunaan Bresto Serum secara tetap dan teratur akan membantu menyerikan penampilan serta mendapatkan payudara yg montok dan menggiurkan.

Kelebihan pengunaan Breasto Serum.

1) Menambah saiz, menganjal, memontok, memejal serta mengencangkan payudara
2) Membentuk dan memperbaiki tisu-tisu payudara terutamanya utk ibu yang menyusu badan
3) Menseimbangkan hormon wanita
4) Stimulasi pertumbuhan sel-sel baru
5) Menambahkan kelancaran darah di kapilari payudara
6) Memperbaiki peredaran kelenjar mamary (kelenjar susu)
7) Rawatan payudara yang amat selamat dan mencegah penyakit kanser

Ramuan Bresto Serum..100% dari HERBA SEMULAJADI. Selamat dan Berkesan!!!

1) Ekstrak Biji Fenugreek – herba yang kaya dengan phyto-estrogen. Membantu pengeluaran hormon dan membantu perkembangan kelenjar susu yang memerlukan estrogen dan trigonelline. Inilah petua pemantapan payudara.

2) Beri Saw Palmetto – mengandungi sejenis minyak physosterols. Kajian menunjukkan minyak ini membantu dalam pemantapan payudara.

3) Biji Fennel – mengandungi kandungan flavonoids yang banyak. Flavonoids meberikan kesan-kesan hormone estrogen yang lembut, tiada toksik dalam proses pemantapan payudara

4) Akar Ubi Keladi Mexico – mengandungi Beta-carotene dan diosgenin, sumber Phytokimia yang kuat dalam pemantapan payudara

5) Daun Damiana – mengandungi Phytokimia seperti alpha-pinene, beta-carotene, beta-pinene dan beta-sisterol. Damiana digunakan terutamanya dalam mengubati hormone wanita yang tidak teratur. Ia membantu dalam proses pemantapan payudara secara semulajadi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

21) COLLASLIM SDM...RM75/15 Sachet (20 gram)

~Menurunkan berat badan secara sihat..

~minuman pelangsingan berkolagen keluaran terbaru SERI DEWI MALAM.
 Ia adalah gabungan 3 + 1 yang mengadungi bahan utama iaitu serat (fiber), kolagen sumber marine dan Vitamin C yang berasaskan ekstrak buah-buahan berries.

COLLASLIM amat sesuai bagi semua golongan, lelaki dan wanita yang menginginkan kulit lebih halus, cantik, wajah awet muda di samping memiliki bentuk badan menarik, langsing dan menawan.
 
Ramuan serat dalam minuman pelangsing COLLASLIM bertindak sebagai satu program diet untuk membuatkan seseorang itu berasa kenyang dan mampu mengawal selera makan. Kolagen pula berfungsi sebagai ejen antipenuaan yang bertindak menghilangkan kedutan dan rekahan pada kulit manakala vitamin C membantu menghasilkan kulit yang lebih cantik, gebu, lembut dan cerah.

Gabungan ketiga-tiga bahan berkenaan akan memudahkan pengguna mendapat pelbagai khasiat kesihatan hanya dalam satu minuman disamping dapat menjimatkan wang. Selain itu, COLLASLIM yang berperisa buah2an beberapa jenis Berries ini enak diminum dan sesuai bagi semua peringkat usia termasuk kaum lelaki masa kini yang amat mementingkan penampilan diri. Bagi pengguna yang mempunyai masalah sembelit dan berat badan berlebihan, digalakkan mencuba COLLASLIM dengan mengamalkannya setiap pagi dan petang.

Kesan yang diperoleh selepas meminum COLLASLIM pengguna akan berasa kenyang tanpa perlu mengambil makanan tengah hari. Hasil penggunaan produk ini dapat dilihat antara 2 hingga ke 3 minggu dengan tindak balas seperti badan menjadi lebih ringan, bertenaga, rekahan kulit kaki semakin berkurangan dan semakin licin. Selain itu, kulit juga menjadi lebih cantik, halus, gebu, cerah dan wajah akan kelihatan awet muda serta penurunan berat badan akan kelihatan lebih ketara. 

Harga sekotak minuman pelangsingan SERI DEWI MALAM Collagen Slimming + Vitamin C yang mengandungi 15 paket dengan berat 20 gram (gm) bagi setiap kotak hanya RM75 di Semenanjung Malaysia dan RM85 di Sabah dan Sarawak.

***NOTA: Boleh diambil bersama mana2 jamu keluaran SERI DEWI MALAM.

KEISTIMEWAAN COLLASLIM:

1. Berkesan secara ubatan herba bagi mengawal obesiti (kegemukan) dan tahap kolesterol individu.
2. Mengatasi masalah perut buncit tanpa perlu kerap ke tandas.
3. Membantu melangsingkan badan agar kelihatan lebih ramping dan menawan
4. Mengawal selera makan termasuk kegilaan pada manis-manisan
5. Mengandungi vitamin C yang tinggi yang biasanya digunakan sebagai tonik untuk jantung
6. Pengawal selera makan secara semulajadi. Herba Hoodia mengandungi molekul aktif yang akan memberi isyarat kepada otak bahawa kita telah pun kenyang.
7. Membantu mengurangkan berat badan tanpa merasa ketidakselesaan dan tanpa kesan sampingan.
8. Diantara fungsi White Kidney Bean adalah membantu mengawal berat badan yang sihat dengan menghalang enzim alpha amylase dari menukar kandungan kanji yang bakal diserap kedalam badan. Ia akan dibuang sebagai bahan kumbahan
9. Mengurangkan risiko sakit jantung
10. Mengandungi zat besi untuk tenaga dengan membantu mengisi semula kandungan zat besi dalam badan
11. Menstabilkan kandungan gula dalam darah serta memberikan tenaga secara berterusan
12. Membantu meningkatkan kadar metabolisma dan pembakaran lemak.
13. Membantu menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan sekata.
14. Menyegarkan dan menyihatkan kulit
15. Mengurangkan garis halus dan kedut-kedut pada kulit
16. Menguatkan dan memperbaiki struktur kuku dan ketahanan rambut
17. Mengurangkan kerosakan pengoksidaan pada sendi.
18. Membuatkan badan menjadi lebih ringan dan bertenaga.
19. Membantu menghilangkan rekahan pada tumit kaki.
20. Sesuai diguna untuk lelaki dan wanita.


Kandungan ;

Maltodextrin, serbuk jus blueberry,collagen,ekstrakhoodia, ekstrak white kidney bean, elstrak garcinia dan sucralose, mengandungi bahan pengawet asid dan agen antipengerakan sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan

Dose;
Satu sachet 2 kali sehari pd pagi dan malam

Cara guna ;
Masukkan satu sachet ke dalam 200ml air sejuk, kacau dan sedia untuk di minum

Perhatian ;
Tidak sesuai utk ibu mengandung dan menyusukan anak,,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

Ummiriaz

Ummiriaz

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs