Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


(Sila SMS, Whatsapp, Viber, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.

PROMOSI

* Aura White 900,000mg RM 110
*
Vitamin C Pahang Pharma RM 50 - 100 tablets
* RADIGLOW Supplement 2 Botol 60 bj- RM 140
* Qu Puteh Vida Beauty RM 205

* Nova A2D - RM 110
* Royal Expert White-RM 160 (Soap,Krim &Cleanser) Free Face Mask

* Wonder Glow Silver RM 80 / Gold RM 100
* Radiance Signature RM 155

Semua barang di atas adalah FREE POS – SM

Percuma Krukk Krakk Chocolate Bar utk belian RM 250.00 ke atas

Untuk makluman pelanggan yang dikasihi,

RAFICA RESOURCES (Kedai & Online ) tidak beroperasi pada 28hb Jul 2014 - 3hb Aug 2014 sempena Hari Raya .

Kami menerima order seperti biasa cuma item anda hanya di pos pada 04/08/2014.
Kedai & Online akan dibuka semula pada 04/08/2014 ( Isnin) seperti biasa.


Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin. Dengan Ingatan Tulus Ikhlas! Berhati-hati di jalan raya!

ORDER FORM

Nama:
Nama Produk & Kuantiti
Tel no:
Alamat :
Email Address:
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


Click here to put a form like this on your site.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Wednesday, 25 September 2013

SET SKINCARE + IBU PUTIH ( ADIRA SKINCARE)



 SET SKINCARE  + IBU PUTIH ( HIGHLY RECOMMENDED)
a) sabun susu15g
b) Night krim 30g
c) day krim 20g
d) ibu putih


HARGA 1 SET :


RM90.00 (Semenanjung)

RM100.00 (Sabah Sarawak)

* free pos


IBU PUTIH DAN FLAWLESS SKINCARE MURAH



Set skincare adira ada sabun (15 gram),krim siang  (20g)dan krim malam(30 gram)
Untuk krim boleh tahan sehingga 1-2 bulan. Untuk sabun boleh hiris kecik-kecik untuk jimat. Produk set skincare ni diguna sekali dengan krim ibu putih untuk kesan putih yang melepak-lepak  .


Produk ini diperbuat dari ekstrak tumbuh-tumbuhan dan jugak susu. Untuk krim ibu putih pula dibuat dari ekstrak biji anggur.

Produk ni sesuai untuk bagi kulit putih, selesaikan masalah jerawat, parut, kulit berminyak, dan lain lain. Kulit sensitif pon sesuai guna. Lelaki pon boleh jer pakai set skincare ni.

Untuk lebih cepat efek putih, saya sarankan amik krim ibu putih. Krim ibu putih ni boleh mixkan dalam night cream..kesan lebih cepat..bangun pagi tengok cermin dah cun
Boleh jugak kalau nak beli krim ibu putih sahaja dan mixkan dalam night cream yang anda tengah guna sekarang. Boleh dicampur dalam losyen jugak.




Kegunaan

- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada pengelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat & jeragat
- menghilangkan parut
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2.

See... multipurpose kot!!! boleh jimat dah kat situ kan.... mana-mana celah yang gelap2 tue boleh buh..... mana2 kulit tak rata tue boleh rata, mana2 yang tak gebu tue boleh gebu!!! PASTU CAMPO PLAK NGN IBU PUTIH .....TRY LA KESAN SEAWAL SEMINGGU OK... 


APAKAH FUNGSI SKINCARE INI ?
➊ SABUN : membuang sel kulit mati terutamanya untuk kulit yang kusam, sebab tu kadang-kadang tona kulit kita tak sekata sebab sel kulit mati banyak kat kulit muka..bila pakai sabun ni, automatik sel terbuang dan kulit jadi cerah, lembap dan berseri.
➋ KRIM  SIANG : sebagai foundation pun boleh, sebagai rawatan kulit kat muka diwaktu siang hari pun boleh, untuk kulit kering, sangat-sangat disyorkan untuk pakai sebab krim siang Adira ni boleh lembapkan kulit.
➌ KRIM MALAM : orang cakap, banyak-banyak krim, krim malam lah yang paling berkesan, yelah, waktu kita tidur vitamin-vitamin ni merawat kulit kita
➍ KRIM IBU PUTIH : dipakai sekali dengan krim malam ni haaa..cara penggunaa?kejap lagi baca kat bawah ni, mummy dah letak cara penggunaan krim ni.So sila baca dengan betul yer.ngehngeh..
CARA PENGGUNAAN 
Siang :  

  • Pakai sabun macam biasa, urut perlahan-lahan
  • Sapu krim siang secara nipis, jika kulit korang berminyak sangat, pakai nipis..jika kulit korang kering sangat pulak, bolehlah pakai tebal


Malam : 

  • Pakai sabun sebelum tidur tau, biarkan lembap-lembap kulit muka tu terus sapu krim ibu putih nipis-nipis, sebab lepas tu kita nak sapu krim malam adira pulak..kenapa kita kena sapu krim ibu putih dahulu?sebab krim ibu putih ini adalah krim yang dihasilkan sebagai asas mana-mana krim, lagi satu sebab krim ibu putih ni teksturnya pekat sedikit..



Skincare Adira+krim ibu putih memang best. Dapat sms dari customer bagitau after pakai 3 hari kulit dia dah smooth, licin dan pinkish. Sekarang dia nak maintain je pakai untuk dapatkan kulit yg putih macam adira tu.
  

Kalau nak putih seluruh badan, ni caranya:
1. Kat muka+leher boleh sapu skincare adira+krim ibu putih.
2. Kat badan, boleh guna korean l-gluta sebagai shower gel, pastu guna korea milk l-gluta scrub untuk buang daki2 seluruh badan. Selesai mandi, boleh sapu losyen glutathione korea mix dengan ibu putih, gerenti satu badan putih melepak. Cun!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

photoshoot

photoshoot

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs